نام و نام خانوادگی پشتیبان: آسیه مرادی مقدم
نام شهر و استان: فردوس- خراسان جنوبی
نام رشته و دانشگاه: الهیات و معارف اسلامی - دانشگاه فردوسی مشهد
عیار کانونی: 7 سال سابقه پشتیبانی
مقطع پشتیبانی: دهم یازدهم و دوازدهم انسانی
نام مدیر: سید منوچهر اختر
مصاحبه گر: عاطفه شفیعی

- در ارزیابی پیشرفت درسی، چند درصد از دانش آموزان تحت پوششتان پیشرفت کرده اند؟ در این ارزیابی چه رنگی داشتید؟
73%- آبی
- دغدغه شما به عنوان یک پشتیبان در مورد پیشرفت درسی دانش آموزانتان چه بوده است؟ چگونه بر آنها غلبه کرده اید؟
در ابتدای کار، دغدغه اصلی من عدم هماهنگی برنامه راهبردی کانون با برنامه مدرسه دانش آموزان بود که سعی کردم با مشاوره و آموزش برنامه ریزی دقیق، دانش آموزان را در مسیر درست نگه دارم. البته پیشرفت کارت تا حد زیادی توانست این مشکل دانش آموزان را حل کند.
- ارتباط شما با اولیا و دانش آموزان در چه سطحی است؟ و چه تاثیری در پیشرفت آنها داشته است؟
ارتباط من با اولیا و دانش آموزان یک ارتباط مستمر و دو سویه است. سعی می کنم حتما گزارش دهی دقیق و منظم در مورد وضعیت دانش آموزان داشته باشم که مطمئنم، باعث می شود نظارت و همراهی والدین بیشتر شود.
- چالش بیشتر دانش آموزان تحت پوشش شما در چه دروسی است؟ و چه راهکارهایی برای رفع این چالش به آنها پیشنهاد می کنید؟
دانش آموزان من، بیشتر در دروس فنون و عربی و ریاضی چالش دارند. من با توجه به سطح علمی دانش آموزان منابع کمکی را پیشنهاد می کنم. بعد روش مطالعه ی صحیح آن درس و همچنین تکرار و تمرین و پیوستگی به صورت روتین را آموزش می دهم. همچنین در این دروس اهمیت هدفگذاری چند از ده را نیز گوشزد می کنم.
- از چه منابعی برای پیشرفت دانش آموزان خود در نیمسال اول، استفاده کرده اید؟ در نیمسال دوم کدام منابع در اولویت کار شماست؟
در نیم سال اول به دانش آموز تاکید کردم که بعد از مطالعه صحیح کتاب درسی، به عنوان مهم ترین منبع، حتما از کتاب پرتکرار و کتاب اول برای یادگیری بهتر مفاهیم و تثبیت استفاده کنند. همچنین برای تسلط بیش تر بر مفاهیم کتاب درسی و آمادگی برای آزمون می توانند از کتاب آبی نیز بهره ببرند. در نیم سال دوم همین روند برای تثبیت مفاهیم ادامه خواهد داشت با این تفاوت که باید کتاب های جمع بندی را هم به برنامه خود اضافه کنند.
- برای نگاه همه جانبه به همه دانش آموزان، چه برنامه ای دارید؟
من برای اینکه بتوانم به همه دانش آموزان در هر سطح علمی که هستند، رسیدگی کافی داشته باشم، دانش آموزان را در گروههای ترازی طبقه بندی می کنم و با توجه به تراز و وضعیت دانش آموزان هر گروه مشاوره می دهم. همچنین پیگیری و تماس مداوم با همه دانش آموزان و حتی اولیا، ارائه راهکار با توجه به سطح دانش آموزان از برنامه هایی است که اجرا می کنم.
- شما چقدر به موضوعات جدید در کانون و اطلاع رسانی همه جانبه آنها به دانش آموزان اهمیت می دهید؟( ازقبیل مصاحبه ها، تغییرات کارنامه، کلاسها و تحلیل آزمون ، ابزارهای آموزشی و ....)
در این مورد، من سعی می کنم، ابتدا خودم در تمامی موضوعات جدید کانون و ابزارهای آموزشی جدید بروز باشم. در تمامی جلسات آقای قلم چی شرکت می کنم. هر روز سایت را بررسی می کنم و در جلسات پشتیبانی که توسط مدیریت کانون برگزار می شود، شرکت می کنم و خودم را بروز می کنم. مصاحبه ی دانش آموزان و موارد جدید مطرح شده را مطالعه می کنم و در اولین فرصت چه در تماس تلفنی و چه در فضای مجازی با دانش آموزان و اولیا به اشتراک می گذارم.

- دوران جمع بندی را چگونه می بینید؟ برای استفاده موثر از این دوران چه برنامه ای دارید؟ و چه پیشنهادهایی به دانش آموزان خود می دهید؟
دوران جمع بندی فرصتی است برای مرور و جمع بندی مطالب خوانده شده و تثبیت و تجمیع آموخته ها برای کنکور. بنابراین سعی می کنم قبل از شروع دوران جمع بندی حتما برنامه ریزی را آموزش بدهم و منابع خاص این دوران را معرفی کنم. در جلسات پشتیبانی برای پشتیبانها توسط مدیریت کانون جلسه گذاشته می شود، هماهنگی ها صورت می گیرد تا با یک برنامه ریزی دقیق از اولیا و دانش آموزان در روزی خاص دعوت به عمل آید و آموزش های لازم داده شود. تا دانش آموزان در انجام و اجرای دوران جمع بندی مشکلی نداشته باشند.
- برای نتیجه گیری بهتر دانش آموزانتان در نیم سال اول چه برنامه ای داشتید؟ هدف گذاری شما برای نیم سال دوم چیست؟
پیگیری مداوم و تاکید زیاد به تحلیل آزمون و برنامه ریزی بر اساس نقاط قوت و ضعف- استفاده از منابع کمک آموزشی متناسب با سطح دانش آموز از برنامه هایی بود که در نیم سال اول اجرا کردم. هدف گذاری برای پیشرفت در نیم سال دوم: تاکید بر افزایش ساعت مطالعه و برنامه ریزی دقیق تر
- چقدر شخصا به برنامه ریزی خودتان برای انجام کارهای روزانه اهمیت می دهید؟ چقدر این برنامه ریزی و اهمیت داشتن آن را به دانش آموزان خود تابه الان انتقال داده اید؟
من همیشه لیست کارهای روزانه ام، را شب قبل یادداشت می کنم. اولین اصل در مسیر پیشرفت، برنامه ریزی است. برای هر دانش آموز با هر سطحی، اولین مسئله، برنامه ریزی دقیق بر اساس نقاط قوت و ضعف و برنامه راهبردی آزمون است، که من سعی می کنم در تمامی تماس های مشاوره ای و حتی زیرنویس دفتر برنامه ریزی دانش آموزان بر این موضوع تاکید داشته باشم.
- به عنوان یک پشتیبان متعهد و دلسوز در مجموعه ی کانون فرهنگی آموزش قلم چی در شهر فردوس، به دانش آموزان کنکوری در سطح کشور چه توصیه ای دارید؟
توصیه من به دانش آموزان سال دوازدهمی اینست؛ که اگر می خواهید به هدفتان برسید، باید تلاش کنید . تلاش زیاد در مسیر صحیح با یک برنامه ریزی دقیق، منجر به بهترین نتیجه ها می شود. امید داشته باشید.
- در طی 7 سال همکاری با کانون آیا خسته نشدید؟ و چه خاطره ای دارید؟
من در طی سالهایی که با کانون همکاری کردم، واقعا چیزهای زیادی یاد گرفتم و هر سال هم سعی کردم از سال قبل بهتر باشم و فکر نمی کنم خسته شده باشم. اتفاقا هر روز انگیزه بیشتری برای ادامه دادن این مسیر دارم. تمامی سال های فعالیت من در کانون خاطره است. گریه ها و خنده های بچه ها بعد از اعلام نتایج، مهر و محبت والدین و پیام های پر از مهر دانش آموزان، واقعا انگیزه من را بالاتر می برد.
