نام و نام خانوادگی: صدرا صدقی
شهر و استان: تهران ، تهران
رشته و دانشگاه: پزشکی - شاهد
سابقه پشتیبانی : 1 سال
سابقه دانش آموزی کانون: 3 سال
مصاحبه گر: حمیدرضا غفوری فرد
1)لطفا خودتان را معرفی نمایید.
صدرا صدقی هستم پشتیبان گروه دهم و یازدهم تجربی شرق پسر دانشجوی ترم 1 پزشکی در دانشگاه شاهد هستم ، سه سال دانش آموز کانون بودم در سال های دهم تا دوازدهم
2)با توجه به اینکه دانش آموزان شما پیشرفت داشتهاند عملکرد خودتان را برای رشد و پیشرفت دانش آموزانتان توضیح دهید؟
واقعیت اینجاست بیشترین تاثیر در این موضوع را خود دانش آموزان دارند و کار هایی که من انجام دادم در این زمنیه هدف گذاری چند از ده در هر مرحله ی آزمون برای دانش اموزان و تحلیل دقیق کارنامه هاشون در تماس های تلفنی و به صورت حضوری .
3)دانش آموزان شما در کدام درس بیشتر پیشرفت داشته اند؟
بیشتر در درس زیست شناسی پیشرفت داشته اند اما در دروس دیگه ام پیشرفت های خوبی داشته اند .
4)مهم ترین عامل رشد و پیشرفت در دانش آموزتان چه عاملی بوده است؟
عدم غیب در آزمون ها و حضور کامل در تمامی مراحل آزمون ها پر کردن و استفاده از دفتر خود آموزو تحلیل کامل ازمون ها .
5)آیا در روند رشد و پیشرفت دانش آموزی دچار چالش شده بودید؟ چطور چالش را برطرف کردید؟
بله برخیاز دانش آموزان در درس ریاضی چالش داشتند که با کلاس های آنلاین و ویدئو های جهش کارت توانستند مشکلات رو حل کنند .
6)کدام یک از آموزه های کانون در رشد و پیشرفت دانش آموز شما موثر بوده است؟
تحلیل دقیق کارنامه و استفاده از کارنامه ی اشتباهات و بازیابی
7)آیا با اولیا دانش آموزان ارتباط دارید؟ این ارتباط چه تأثیری بر روند رشد و پیشرفت فرزندشان داشته است؟
بله قطعا این ارتباط باعث شده تا خانواده ها در زمینه ی درس دانش آموزان آگاه باشند و بتوانند در زمینه ی حضور آزمون و ... کمک حال ن و دانش آموزان باشند و این مورد باعث شده که نتیجه ی خوبی در آزمون ها به دست اوند .
