نام و نام خانوادگی:مهدیه اصغری
مقطع و رشته:دانشجوی پزشکی سمنان
نام استان و شهر:سمنان
شغل پدر: کارمند
شغل مادر: خانه دار
چند سال کانونی بوده اید:۲ سال
در چند آزمون شرکت کرده اید: 53 آزمون اصلی و مکمل
میانگین تراز:۶۲۴۷
نام مصاحبه گر: مجید کرمی
تراز سوابق تحصیلی شما چقدر بود؟
تراز سوابق تحصیلی من در کنکور 1403 برای امتحانات نهایی سال دوازدهم 10101 بود.
آیا در آزمون های کانون به صورت حضوری شرکت می کردید یا آنلاین؟ علت انتخاب شما چه بود؟
در آزمون های کانون تماما به صورت حضوری شرکت می کردم و در آزمون های تشریحی نیز شرکت کردم. دلایل مختلفی داشتم که مهم ترین آن ها تنظیم زمان بود. من مجبور بودم که خودم را با محدودیت زمانی جلسه حضوری وفق دهم. در دفترچه کاغذی آزمون ها هر سوال جای مشخصی داشت و این باعث شد من مرتب و خوانا نوشتن را تمرین کنم و برای هرسوال یک تصویر ذهنی داشته باشم که چقدر فضا برای نوشتن نیاز دارد. من تمرین کردم که با هر شرایطی خودم را تطبیق دهم تا در روز کنکور هیچ چیزی نتواند من را غافلگیر کند. با آزمون های تشریحی، آزمون های نهایی حالت جدی تری برای من گرفت و برای من اهمیت مباحث مشخص می شد. اینکه در چه درس هایی ضعیفم و توانایی جواب دادن را ندارم و نیاز به تمرین بیشتری دارم. همچنین کمک کرد که شیوه حل کردن سوال ها به خصوص در دروس اختصاصی را یاد بگیرم.
فقط در آزمون های صرفا آنلاین مثل مشابه پارسال و هدفگذاری و برخی آزمون های هدیه به شکل مجازی شرکت می کردم. در آزمون حضوری جو کاملا مثل کنکور بود و من فراموش می کردم که سر آزمون قلم چی هستم، تمام شرایط را مثل کنکور می دیدم و به پشتیبان ها به چشم مراقب کنکور نگاه می کردم. اگر شرایط خاصی پیش می آمد، به این فکر می کردم که اگر این اتفاق ها در کنکور هم پیش بیاد، باید چه واکنشی نشان بدهم و چطور خودم را کنترل کنم. برای زمان هر دفترچه برنامه ریزی می کردم و با دقت به ساعت، طوری اقدام می کردم که استراتژی و زمان بندی به هم نخورد. اگر آزمونی را بهصورت آنلاین می دادم تمام شرایط آزمون حضوری را پیاده می کردم، حتی اگر وقت کم می آوردم، ولی با این حال آزمون حضوری را ترجیح می دهم. حتی صندلی موجود در سالن آزمون باعث می شود که آزمون حالت جدی تری به خودش بگیرد.
در دوران امتحانات از دفتر برنامه ریزی چه استفاده ای می کردید؟
من تا روز قبل کنکور از این دفتر استفاده کردم و سه تا دفتر را در مدتی که آزمون می دادم به طور کامل استفاده کردم. هر میزان از هر درسی که مطالعه می کردم، چه تشریحی و چه تستی، یادداشت می کردم و برای مشاورم ارسال می کردم. این کار یک نظم و آرامش ذهنی به من می داد و طبق آن برنامه ریزی می کردم که برای هر درسی چقدر وقت بگذارم و اگر کمتر مطالعه می کردم به کمک دفتر برنامه ریزی، یادم می ماند که بعدا جبران کنم. این نوشتن ها، همه چیز را برای من جدی تر میکرد و چون باید آخر شب همه چیز را ثبت می کردم مجبور بودم تنبلی نکنم و کارها را انجام بدهم. البته هیچ وقت به دروغ هیچ ساعتی را نمی نوشتم. حتی اگر هیچ مطالعه ای نداشتم به مشاورم اطلاع می دادم و در این زمینه کاملا صادق بودم.
در دوران امتحانات از تحلیل آزمون های کانون چه استفاده ای کردید؟
هر آزمون را تحلیل می کردم و نکات اضافه ای که از تحلیل آزمون یاد می گرفتم را در کتاب های درسی خود کنار همان مبحث اضافه می کردم.
از کدام کتاب تشریحی کانون برای امتحانات استفاده کردید؟
برای تمام دروس عمومی کتاب جامع (آبی کمرنگ قلم چی) را داشتم. اول کتاب درسی را می خواندم و بعد برای تکمیل سراغ درسنامه این کتاب ها می رفتم و آن ها را مطالعه می کردم. به جز کتاب های قلم چی از منبع دیگری استفاده نکردم.
علت تسلط شما در درس هایی که نمره ۲۰ کسب کردید، چه بود؟
من به دلیل حفظ قران، توانایی ذهنی بالایی در حفظیات داشتم و در دروس عمومی مثل فارسی، دینی و عربی را تنها با چند بار مرور و بدون حل نمونه سوال نمره 20 کسب کردم. البته مرور زیاد واقعا مهم است و من تک تک خط های کتاب درسی را حفظ کرده بودم.
دلیل کسب نمره 20 در دروس اختصاصی زیست و شیمی و ریاضی تسلط بالا در مباحث بود که با تست زدن در طول سال ایجاد شده بود. به نظر من تست زدن نه تنها برای کنکور بلکه برای امتحانات نهایی هم مفید است. البته نحوه حل کردن سوال ها و نوشتن جزئیات هم خیلی مهم است که با حل کردن چند دوره نمونه سوال نهایی توانستم این مهارت را هم یاد بگیرم و در امتحانات نهایی موفق شدم.
