گفتگوبا فاطمه اسکندری ؛رتبه برتر کنکور سال 1404 قبولی پزشکی

گفتگوبا فاطمه اسکندری ؛رتبه برتر کنکور سال 1404 قبولی پزشکی از قوچان

گفتگوبا فاطمه اسکندری ؛رتبه برتر کنکور سال 1404 قبولی پزشکی

نام و نام خانوادگی : فاطمه‌ اسکندری 

رتبه کنکور 1404: ۱۹۳۹

رشته و دانشگاه قبولی : پزشکی بجنورد روزانه نیم سال اول 

تراز کنکور : ۹۸۳۶

تراز سوابق تحصیلی: ۹۶۳۸

نام شهر و استان : قوچان _ خراسان رضوی 

میانگین تراز :۶۴۰۰

سال‌های حضور در کانون : از سال ششم ابتدایی 

درصد دروس در کنکور 1404 : زیست ۷۴  فیزیک ۶۸  شیمی ۴۶  ریاضی ۳۴  زمین ۸۶

 

مصاحبه‌گر :  فاطمه جعفری

 

اولین تراز شما چند بود و در آزمون آخر به چند رسید؟ 

من در اولین  آزمون‌های قلم چی تراز  ۶۳۰۰  کسب کردم و در آزمون‌های پایانی به تراز ۶۸۰۰ رسیدم .

 

 مهم‌ترین دلیل این پیشرفت را چه می‌دانید؟

مهمترین دلیل پیشرفت من استمرار امید داشتن به موفقیت می‌باشد .

 

 آیا سال گذشته از کتاب تابستان و برنامه راهبردی تابستان استفاده کردید؟ توضیح دهید. 

بله از این کتاب استفاده می‌کنم زیرا در تابستان در آزمون‌های کانون قلم چی شرکت می‌کردم .

 

 شما بعد از نوروز تا آغاز دوران جمع‌بندی چه برنامه‌‌ای اجرا کردید؟ 

 برنامه من بعد از نوروز این بود که تست‌های زیادی را کار کنم و آزمون‌ها را طبق برنامه راهبردی شرکت کنم .

 

 از چه زمانی جمع‌بندی را شروع کردید و روش‌تان چگونه بود؟ (روش خود را توضیح دهید.) 

 من جمع‌بندی خود را از اواخر اسفند شروع کردم و تست‌های موضوعی کار می‌کردم و در فروردین ماه هر سه روز یکبار آزمون‌های جامع را شرکت می‌کردم و آن را به دقت تحلیل می‌کردم .


پیوستگی در آزمون‌ها چگونه توانست باعث پیشرفت شما شود؟ 

پیوستگی بسیار کمک کننده می‌باشد و از معیارهای مهم موفقیت است در صورتی که پس از آزمون حتماً به تحلیل آن پرداخته شود و نباید در این امر کوتاهی کرد.

 

 تکنیک‌ها و روش‌های مدیریت زمان را، تمرین و استفاده می‌کنید؟ کدام روش؟ آیا در کنکور هم استفاده کردید؟ 

 بله از تکنیک‌ها تا حدی استفاده می‌کردم و همین امر باعث شد در آزمون‌ها و کنکور خود مدیریت زمان داشته باشم و با کمبود وقت مواجه نشوم .

 

آیا در آزمون‌های هدفگذاری و مشابه پارسال شرکت می‌کردید؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است،الف) انگیزه‌تان چه بود؟ ب) فایده آزمون‌های هدفگذاری برای شما چه بود؟  

 بله در این آزمون‌های مکمل شرکت می‌کردم زیرا باعث می‌شد توانایی‌های خود را بسنجم و آن را محک بزنم و برای آزمون اصلی مسلط شوم .

 

 مطابق برنامه‌ی راهبردی درس می‌خواندید؟ چگونه شخصی سازی می‌کردید، توضیح دهید که روش‌تان چگونه بود؟ 

 بله من کاملاً مطابق برنامه راهبردی پیش می‌رفتم .

 

 روش‌تان برای تحلیل آزمون‌ها چگونه بود؟ آیا همه‌ی سؤالات را تحلیل می‌کردید یا فقط سؤالات غلط یا بدون پاسخ را بررسی می‌کردید؟ هنگام بررسی آزمون‌ها به کدام‌یک اولویت بیشتری می‌دادید؟ بررسی اشتباهات  یا بررسی سؤال‌های ساده ؟ 

من برای درس زیست شناسی و زمین شناسی سوالات پاسخنامه را تحلیل می‌کردم اما برای باقی دروس از کلیپ‌های تحلیل آزمون که در سایت قلم چی منتشر می‌شود استفاده می‌کردم و ابتدا سوالات غلط را بررسی کرده سپس سوالاتی که به آنها پاسخ نداده بودم را تحلیل می‌کردم و اگر زمان کافی داشتم به بررسی و تحلیل سوالات درست پاسخ داده شده نیز می‌پرداختم .

 

به طور میانگین و در بازه‌های مختلف چند ساعت تست می‌زدید یا مسأله حل می‌کردید و چند ساعت صرف مطالعه و روخوانی می‌کردید، در طول سال و در ماه‌های مختلف این نسبت چه تغییری کرد؟  

به طور میانگین روزانه ۱۰ ساعت مطالعه داشتم در دوران نزدیک به کنکور به ۱۴ ساعت مطالعه در روز رسیدم و به طور میانگین روزانه ۱۵۰ تا تست تمرین می‌کردم .


 دفتر برنامه ریزی داشتید؟ تکمیل این دفتر چه کمکی به شما از لحاظ درسی و غیردرسی کرده است؟ 

بله با استفاده از دفتر برنامه‌ریزی می‌توانستم بهتر ساعت مطالعه و روند مطالعاتی خود را بررسی کنم و آن را بهبود ببخشم .


کدام یک از کتاب‌های کانون را استفاده می‌کنید؟ این کتاب‌ها چه ویژگی‌هایی دارند؟ 

من از کتاب آبی استفاده می‌کردم از ویژگی‌های آن می‌توان به آشنایی با طیف وسیعی از سؤالات اشاره کرد .


چه تصمیماتی برای بهتر شدن در نیم سال دوم گرفتید؟  

از تصمیمات من برای نیم سال دوم این بود که برای آزمون  و کنکور تست بیشتری را کار کنم  .


 از آنجایی که تمام امتحانات نوبت دوم نهایی است و تاثیر مستقیم در کنکور دارد، چگونه بین این دو تعادل ایجاد کردید؟

 در طول سال تحصیلی به مطالعه برای امتحانات نهایی می‌پرداختم به همین دلیل امتحانات بسیار برایم آسان بود .


فکر می‌کردید چنین رتبه‌ای کسب کنید؟ خاطره لحظه اعلام نتایج را برای ما تعریف می‌کنید؟ 

بله . لحظه بسیار زیبایی بود و خداوند را شاکر هستم .


Menu