گفت‌و‌گوبامصطفی کیانی؛دبیر فیزیک؛معرفی پرتکرار و آبی فیزیک

26 سال سابقه همکاری با بنیاد علیم آموزشی قلم‌چی و بیش از 40 سال (از سال 1360) سابقه تدریس درس فیزیک دارم.

گفت‌و‌گوبامصطفی کیانی؛دبیر فیزیک؛معرفی پرتکرار و آبی فیزیک

 مصطفی کیانی

دبیر فیزیک

تهران

کارشناسی فیزیک از دانشگاه کاشان

معرفی کتاب های پرتکرار و آبی فیزیک


مصاحبه گر: شیلا کیانی

1-لطفا از سوابق تدریس و همچنین از کارهای علمی تان در کانون بگویید؟

26 سال سابقه همکاری با بنیاد علیم آموزشی قلم‌چی  و بیش از 40 سال (از سال 1360) سابقه تدریس درس فیزیک را دارم.

از کارهای علمی خودم :

-مؤلف کتاب‌های کنکور (آبی) و پرتکرار فیزیک از سال 1380 تاکنون 

- مدیر تولید کتاب‌های(آبی) و پرتکرار فیزیک

-طراح سؤال، گزینشگر و ویراستار آزمون‌های کانون 


  2-به چه دلایلی این تیپ‌ کتاب‌ها را برای تالیف و تولید انتخاب کردید؟  

با توجه به نیاز دانش‌آموزان و داوطلبان کنکور به منابع آموزشی استاندارد و مطابق با سرفصل‌های کتاب درسی: 

الف) کتاب‌های فیزیک کنکور (آبی) جهت آمادگی در کنکور 

ب) با توجه به این‌که 50 درصد نمره کل داوطلب کنکور از سابقه تحصیلی است، کتاب‌های پرتکرار فیزیک نقش مهمی در ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان جهت کسب نمرات بالا را دارد. 


3-ویژگی منحصر به فرد این کتاب (در مقایسه با سایر ناشرین) چیست؟

 الف) کتاب‌های فیزیک کنکور (آبی): این کتاب‌ها بر اساس نیاز دانش‌آموز طراحی شده است. سؤالات کتاب‌ها از کنکورهای سراسری داخل و خارج کشور، سوال‌های آزمون‌های کانون و همچنین سؤالات طراحی از کتاب درسی (برای پوشش کامل مباحثی که سؤال از آن‌ها در کنکور نیامده است.) می‌باشد و در پیمانه‌های 10تایی یا 20تایی قرار گرفته است، به‌طوری که با مطالعه درس‌نامه و پاسخ به سؤال‌های هر پیمانه، دانش‌آموز می‌تواند بر مباحث آن پیمانه مسلط شود. 

در ضمن، هر سؤال به طول کامل و جامع دارای پاسخ تشریحی است. 

ب) کتاب‌های پرتکرار فیزیک: این کتاب‌ها دارای درس‌نامه کاربردی جهت پاسخ به سؤالات هر مبحث می‌باشد. تمامی سؤال‌های این کتاب‌ها از امتحانات مدارس سراسر کشور، امتحانات نهایی و کتاب درسی انتخاب و پاسخ داده شده‌اند، در ضمن، برای نیم‌سال اول و دوم، چند نمونه سؤال (برگه امتحانی) قرار گرفته است. 


 4-کاربرد این کتاب‌ها برای دبیر و دانش‌آموز چیست؟

الف) کاربرد کتاب برای دبیران: دبیران مدارس با معرفی یک کتاب استاندارد به دانش‌آموزان، علاوه بر قوی‌تر شدن پایه علمی دانش‌آموزان، در وقت کلاس صرفه‌جویی شده و می‌توانند تعداد سؤال‌های بیشتری را مورد بحث و بررسی قرار دهند. 

ب) کاربرد کتاب برای دانش‌آموزان: با توجه به این‌که زمان کافی برای بررسی و حل سؤالات در یک ساعت آموزشی وجود ندارد، دانش‌آموزان می‌توانند، تعداد سؤال بیشتری را در منزل بررسی و حل کنند. 


 5-معیار شما از یک کتاب خوب و کاربردی چیست؟

باید کتاب جامع و کامل باشد و تمام مباحث کتاب درسی را دربرگیرد و نیاز نباشد، دانش‌آموز به کتاب‌های مشابه مراجعه نماید. 


 6-به نظر شما، آیا این کتاب ‌ها همه نیاز‌های دانش‌آموزان را برطرف می‌کنند؟ 

 بله قطعا، تمام موضوعات کتاب درسی را پوشش کامل داده اند. 


7-به نظر شما بهترین زمان برای مطالعه مفید و کاربردی  این کتاب ها چه زمانیست؟

 پس از تدریس مباحث کتاب، حداکثر تا 2 روز بعد از تدریس، باید مباحث مورد تدریس،‌ مطالعه و سؤال‌ها و تمرین‌های آن موضوع پاسخ داده شوند تا در حافظه بلندمدت دانش‌آموز قرار گیرد. 


Menu