در 87 آزمون کانون بدون غیبت شرکت کردم- مائده حسنی

من طی 4 سال در 87 آزمون برنامه ای کانون، بدون غیبت شرکت کردم و این موضوع به من در پیشرفت و کسب نتایج بهتر کمک بسیاری کرد- مائده حسنی کانون فرهنگی آموزش قلم چی

در 87 آزمون کانون  بدون غیبت شرکت کردم- مائده حسنی

سلام. من مائده حسنی هستم؛ رتبه ۹ کنکور انسانی و رتبه ۹ کنکور زبان سال ۱۴۰۰، دانشجوی رشته اقتصاد دانشگاه تهران. 

حفظ پیوستگی و غیبت نکردن در آزمون ها، چند فایده مهم دارد. با پیوستگی در آزمون ها، شما می توانید در برنامه‌ریزی خود نظم ایجاد کنید و هدفمندتر درس بخوانید. همچنین می توانید به اشتباهات خود در روش های مطالعه درس ها و همچنین مجموعه فرایند آزمون دادن پی ببرید و درصدد جبران آنها برآیید.

 یکی دیگر از فواید پیوستگی، بررسی بازده مطالعاتی در بازه زمانی دو هفته ای است که همزمان کمک می کند روش های مطالعه خود را تحلیل کنید و در صورت لزوم، تغییراتی در روش های مطالعه ایجاد کنید.

 همچنین حضور مداوم در جلسات آزمون کمک می کند شما سرعت عمل و تکنیک های آزمون دادن را بیشتر تمرین کنید و با افزایش مهارت در این زمینه، نتایج مطلوب تری کسب کنید. 

از جمله تمایزات افراد موفق با سایرین، شناخت درست شکست، حفظ پیوستگی و تلاش مجدد با بازبینی روش ها و اصلاح نحوه به کارگیری توان ذهنی و امکانات و منابع است. 

من در ۸۷ آزمون برنامه ای کانون، بدون غیبت شرکت کردم و این موضوع به من در پیشرفت و کسب نتایج بهتر کمک بسیاری کرد. باید دقت کرد که تنها هدف شرکت در آزمون، پاسخ درست دادن به یک سری سوال نیست، پس حتی در صورت نرسیدن به بودجه بندی آزمون، مدیریت زمان، پیاده کردن تکنیک های آزمون، کنترل اضطراب و... موارد دیگری هستند که می توانند با شرکت در آزمون مورد سنجش قرار بگیرند. پیوستگی در برنامه ریزی، حفظ ساعت مطالعه، ساعت خوابیدن یا بیدار شدن از خواب و حفظ ساعت استفاده از تلفن همراه نیز در سال کنکور می تواند بسیار تاثیرگذار باشد؛ چراکه به عنوان مثال، داشتن ساعت مطالعه نوسانی منجر به مطالعه پایداری نیست و نتیجه مطلوبی را در پی نخواهد داشت.


پیوستگی باعث افزایش مهارت‌های تست زنی در من شد-حسین خوشخو

پیشرفتم در آزمون‌ها با پیوستگی محقق میشد-سارا حمزه

با پیوستگی سرعت تست زدنم افزایش پیدا می‌کرد-یاسمن فتحی

هیچکس از تلاش کردن و پیوستگی پشیمان نشده- فرزین رستمی

تمامی آزمون‌ها رو بدون غیبت شرکت کردم-میثاق رودسرابی

با پیوستگی در آزمون‌ها عملکردم رو ارزیابی می‌کردم-نگین کیانی

آزمون دادن باعث شناخت بهتری نسبت به خود می‌شود-عبدالله احمدی

اگر به گذشته برگردم باز پیوستگی‌ام را حفظ می‌کنم: محمد کربلایی

پیوستگی باعث افزایش خلاقیت در پاسخ دهی می‌شود- زهرا نوروزی

آزمون دادن باید مداوم باشد:فاطمه قدرتی رتبه 128 کنکور ریاضی

پیشرفت تراز با پیوستگی بدست می‌آید-علی جابری


دانش آموزان عزیز، برای رزرو  مائده حسنی  به عنوان پشتیبان ویژه و مشاور کنکور، میتوانید با شماره 0218451 داخلی 3123 تماس بگیرید. یا از طریق اینستاگرام کانون برترها، با ما در ارتباط باشید. 

  

6/10/2023 3:58:47 AM
Menu