کارآفرینی برای دانشجویان نخبه در گفتگو با حسین بصیر

کار در دوران دانشجویی لطمه ای به تحصیلم نمی‌زند چون زمان‌های آزاد را به صورت پاره وقت، صرف کار می‌کنم و از این بابت بسیار خوشحالم.

کارآفرینی برای دانشجویان نخبه در گفتگو با حسین بصیر

کار در دوران دانشجویی لطمه ای به تحصیلم نمی زند چون زمان های آزاد را به صورت پاره وقت، صرف کار می کنم و از این بابت بسیار خوشحالم.


حسین بصیر دانشجوی رشته مکانیک دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به کارآفرینی بنیاد قلم چی برای دانشجویان، گفت: این موضوع جنبه های مثبت بسیاری دارد؛ به عنوان مثال شخصی مثل من که از شهرستان آمده، با فضای کار از دوران دانشجویی آشنا می شود و می تواند با افراد زیادی در این حوزه در تعامل باشد.

وی افزود: این تعاملات حتی با افرادی است که خودشان صاحب کسب و کارهای مستقلی هستند و همین باعث می شود تا من نیز از تجربیات آن ها در عرصه کار بهره مند شوم؛ همچنین می توانم با دانشجویان مقاطع بالاتر که اکنون مشغول به کارند ارتباط برقرار کرده و از تجارب آن ها در کار استفاده کنم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در بخش ویراستاری کتاب فعال است و به عنوان پشتیبان ویژه نیز با بنیاد قلم چی همکاری می کند اظهار داشت: از تابستان امسال کار را آغاز کردم و 7 دانش آموز برتر که دو نفر از آن ها بورسیه هستند را همراهی می کنم.

وی در ادامه تصریح کرد: با مدرسه ام نیز هنوز در ارتباطم، به دانش آموزان مشاوره تحصیلی می دهم و اشکالات درسی آن ها را برطرف می کنم؛ همچنین آن هایی را که حائز شرایط بورسیه هستند را به بنیاد قلم چی معرفی می کنم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: نوع کارم را با توجه به توانمندی ها و علاقه ام، خودم انتخاب کرده ام؛ مثلا با علاقه ای که به درس فیزیک دارم، در بخش ویراستاری کتاب های فیزیک فعالیت می کنم و حتی به دانشجویانی که شرایطشان مثل من است توصیه می کنم حتما در دوره دانشجویی بر اساس توانایی هایی که دارند، کار کنند.

شایان ذکر است پروژه کارآفرینی برای دانشجویان رتبه برتر دانشگاه های نمونه تهران از سال 84 تاکنون با هدف ایجاد خودباوری، فراهم کردن بستر کار برای دانشجویان نخبه و همچنین تولید و گسترش علم و دانش، در بنیاد علمی آموزشی قلم چی(وقف عام) به اجرا درآمده است.

حسین بصیر رتبه 3 ریاضی کنکور 96 از روستای ترکمپور شهرستان بستان آباد در استان آذربایجان شرقی است.



منبع :