نام و نام خانوادگی:هستی گیلوری
پایه:ششم
نام شهر و استان:استان سمنلن شهرستان گرمسار
میانگین تراز:6000
سالهای حضور در کانون:حدود یکسال
چند آزمون شرکت کرده است:17
تعداد پیشرفت:5
تعداد پاسخ صحیح:210
مصاحبهگر : ملینا مشیری پور
چرا با اینکه در آزمون تیزهوشان قبول شدید و به مدرسهی تیزهوشان رفتید، پیوستگی خود را به آزمونها حفظ کردید؟چون آزمونهای کانون کمک میکردند همیشه برنامه داشته باشم و درسهایم را مرور کنم. بعد از قبولی هم دوست داشتم همین نظم را ادامه بدهم.
فکر میکنید مهمترین دلیل موفقیت شما در آزمون ورودی تیزهوشان چیست؟به نظرم تمرین زیاد و شرکت منظم در آزمونها خیلی کمکم کرد. سعی میکردم اشتباهاتم را پیدا کنم و دوباره تکرارشان نکنم.
از نقش اولیای خود بگویید.خانوادهام خیلی تشویقم میکردند و همیشه کنارم بودند. وقتی خسته میشدم، کمک میکردند دوباره انگیزه بگیرم و ادامه بدهم.
برنامه شما برای آزمونهای تابستان چیست؟میخواهم درسهای ششم را مرور کنم و برای هفتم هم آماده شوم. البته در کنار درس، برای بازی و تفریح هم وقت میگذارم.
سال گذشته برنامه موفق شما برای دوران تابستان چه بود و چه نتیجهای داشت؟در تابستان هر روز کمی درس میخواندم و مطالبی را که بلد نبودم دوباره تمرین میکردم. این کار باعث شد در طول سال و مخصوصاً برای آزمون تیزهوشان آمادگی بیشتری داشته باشم.
روش شما برای تحلیل آزمون چگونه است؟سؤالهایی را که غلط زدهام یا جواب ندادهام دوباره بررسی میکنم. اگر مطلبی را بلد نباشم، دوباره آن را میخوانم و تمرین میکنم.
دستاورد یا مهارت غیر درسی هم داشتید یا دارید؟بله، در کنار درس به ورزش و کارهای مورد علاقهام هم میرسم. همچنین یاد گرفتم زمانم را بهتر مدیریت کنم.
برنامه شما بعد از آزمونهای دوران طلایی نوروز تا آزمون تیزهوشان به چه صورت بود؟بعد از نوروز بیشتر تست میزدم و درسهایی را که در آنها مشکل داشتم دوباره مرور میکردم. نزدیک آزمون هم آزمونهای شبیهساز حل میکردم تا آمادهتر شوم.
چگونه بین امتحانات پایان سال و مطالعه برای تیزهوشان تعادل برقرار میکردید؟وقتی امتحان مدرسه داشتم، بیشتر روی همان درس تمرکز میکردم، ولی تست زدن را کاملاً کنار نمیگذاشتم. سعی میکردم هر روز مقدار کمی هم برای تیزهوشان تمرین داشته باشم.
برای دوره امتحانات از چه منابعی استفاده میکردید؟ از نمونه سؤالهای سایت کانون استفاده میکردید؟بیشتر کتاب درسی و نمونهسؤالهای مدرسه را کار میکردم. از نمونهسؤالهای کانون هم استفاده میکردم تا بیشتر تمرین کنم.
از چه منابع کانونی برای آمادگی در تیزهوشان استفاده کردید؟از آزمونهای کانون و سؤالهای استعداد تحلیلی استفاده میکردم. بعضی از آزمونهای قبلی را هم دوباره حل میکردم.
کدام قسمت از سایت کانون برای شما کاربرد بیشتری دارد؟بخش آزمونها و نمونهسؤالها را بیشتر استفاده میکردم. کارنامه هم کمکم میکرد بفهمم در چه درسهایی بهتر هستم.
یک تجربه که در مسیر قبولی در آزمون تیزهوشان به شما کمک زیادی کرده، برای دوستان خود بگویید.یک بار در آزمونی نتیجه خوبی نگرفتم، ولی بعد فهمیدم بیشتر اشتباهاتم از بیدقتی بوده. بعد از آن سعی کردم سؤالها را با دقت بیشتری بخوانم و عجله نکنم.
درس استعداد تحلیلی را با چه روشی میخواندید؟با حل سؤال و تمرین زیاد. سعی میکردم سؤالهای مختلف را حل کنم تا با مدلهای گوناگون آشنا شوم.
چگونه بین مطالعه استعداد تحلیلی و استعداد تحصیلی تناسب و تعادل ایجاد کردید؟برای هر دو در برنامهام زمان داشتم. بعضی زمانها درسهای مدرسه را میخواندم و بعضی زمانها تست و استعداد تحلیلی کار میکردم.
برنامه شما در دوران جمعبندی، اردیبهشت و خردادماه، به چه صورت بود؟بیشتر درسها را مرور میکردم و تستهایی را که قبلاً اشتباه کرده بودم دوباره حل میکردم. سعی میکردم نقاط ضعفم را قبل از آزمون اصلی برطرف کنم.
آیا در آزمونهای طرح ۳+۳ شرکت کردید؟بله، شرکت کردم. این آزمونها کمک کردند بیشتر تمرین کنم و با شرایط آزمون آشنا شوم.
با توجه به کارنامه دستاوردها، بهترین درس شما در نیمسال اول و نیمسال دوم کدام است؟ روش مطالعه این دروس چگونه بود؟در نیمسال اول علوم و در نیمسال دوم ریاضی عملکرد بهتری داشتم. برای این درسها بعد از خواندن مطالب، تمرین و تست حل میکردم تا بهتر یاد بگیرم.
با توجه به کارنامه دستاوردها، کدام قسمتها نقطه قوت شما بودند؟ چه برنامهای برای آن اجرا کردید؟حل سؤال و مرور درسها از نقاط قوت من بود. سعی کردم این کارها را منظم ادامه بدهم و برای قسمتهایی که ضعیفتر بودم، تمرین بیشتری انجام بدهم.
