گفتگو با محمد صالح دهقانیان پایه نهم از همدان یک

اشکالات خودم را در آزمون‌ها بررسی میکنم و رفع میکنم و براساس برنامه هر آزمون کامل پیش میروم و در س‌ها را می‌خوانم.

گفتگو با محمد صالح دهقانیان پایه نهم از همدان یک

نام و نام خانوادگی : محمد صالح دهقانیان 

پایه : نهم

نام شهر و استان : استان همدان ، شهر همدان 

شغل و تحصیلات مادر : فرهنگی بازنشسته ، لیسانس

شغل و تحصیلات پدر : فرهنگی ، فوق لیسانس 

میانگین تراز : ۶۰۰۰

سال‌های حضور در کانون : ۱ سال (امسال)

چند آزمون شرکت کرده است : ۵

مصاحبه کننده: مهشیدشاهرخی 

مدیر گروه:مهشید شاهرخی 


۱_هدف شما از شرکت در آزمون‌های کانون چیست؟ هدف من موفقیت و آشنایی با سوالات جلسه و آشنایی با موقعیت و حالات سر جلسه و وقت و زمان جلسه آزمون اصلی است.


۲_مهم‌ترین دستاورد و دلیل موفقیت شما در مهرماه چه بود؟ اگر منظور شما حضور در آزمون کانون است ، متاسفانه در مهرماه نبودم . ولی اگر منظور موفقیت کلی است ، دستاورد من موفقیت در آزمون های درون مدرسه ای و کلاسی و کارنامه خوب ماهانه بوده است و جزء نفرات برتر بودن ، و دلیلش هم برنامه ریزی و امید به آینده بوده است.



۳_در آزمون‌ها حضوری شرکت می‌کنید یا آنلاین؟ چرا؟ حضوری ، چون میخواهم با شرایط سر جلسه آزمون آشنا شوم و حالات رو بفهمم در سر جلسه آزمون.



۴_شما کارنامه آزمون را چه زمانی دریافت می کنید؟ حضوری یا صفحه شخصی؟ در سریعترین زمان دریافت میکنم ، و از صفحه شخصی خود مشاهده میکنم. 



۵_برای پیشرفت در هر آزمون چگونه برنامه ریزی می کنید؟ اشکالات خودم را در آزمون ها بررسی میکنم و رفع میکنم و براساس برنامه هر آزمون کامل پیش میروم و در س ها را می خوانم.


۶_روش مطالعه موفق شما در کدام درس است؟ توضیح دهید.

در درس های مثل ریاضی که روش من اول خواندن مطالب پایه و بعد تست زنی در سطح های مختلف است و سوالات تستی هوایی که برایم سخت است را اگر بلد نباشم یاد میگیرم و در درس های حفظی مثل دینی که اول مطالب را روخوانی و سپس آنها را میفهمم و حفظ میکنم.




۷_با توجه به اهمیت امتحانات و معدل، چه برنامه ریزی برای موفقیت در امتحانات مدرسه دارید؟ برنامه ای که بتوانم با آن تمام مطالب درسی را پوشش بده و از وقتم به خوبی استفاده کنم و وقتم تلف نشود ، و هم مطالب پایه و اساس و هم مطالب پیشرفته را میخوانم.



۸_مطابق برنامه‌ی راهبردی حرکت می‌کنید؟ بله ، چگونه برای دو هفته برنامه ریزی می‌کنید؟ ابتدا برنامه راهبردی را نگاه میکنم و میبینم که باید چه چیزهایی را بخوانم و سپس برنامه ای برای خودم می‌چینم که در هر روز چه‌ چیزهایی را تا دو هفته بخوانم و تست بزنم که کامل برنامه راهبردی را اجرا کنم



۱۰_از کدام منابع کمک آموزشی کانون استفاده می کنید؟ از منابع کلاس های آنلاین و آزمون ها

۱۱_دفتر برنامه ریزی دارید؟ بله ، تکمیل دفتر چه کمکی به شما می‌کند؟ به من کمک می‌کند که آن‌چه در ذهن دارم را اجرا کنم و وقتم را از دست ندهم.


۱۲_تحلیل آزمون را در چه روزی انجام می‌دهید؟ در روز آزمون (بعد از آزمون) و یا فردای آن ، روش شما برای تحلیل چگونه است؟ با استفاده از پاسخنامه آزمون در سوالاتی که آن ها را غلط زده ام یا نزده ام نگاه میکنم و دوباره آن ها از حل میکنم و اگر نتوانستم با کمک از پاسخنامه آن ها را میفهمم و دوباره حل میکنم.

Menu