گفتگو با صبا دلارام پایه نهم از همدان یک

بتدا درس‌هایی را مطالعه می‌کنم که نیاز بیشتری به خواندن دارند و من در آنها ضعیف‌تر هستم و بعد به سراغ خواندن درس‌های می‌روم که آن درس‌ها نقطه قوت من هستند.

گفتگو با صبا دلارام پایه نهم از همدان یک

نام و نام خانوادگی:صبا دلارام

پایه:نهم

نام شهر و استان:همدان

شغل و تحصیلات مادر:مهندس معمار/فوق لیسانس معماری

شغل و تحصیلات پدر:مهندس مکانیک /دکترای مکانیک 

میانگین تراز:۵۰۰۰

سال‌های حضور در کانون:یک سال 

چند آزمون شرکت کرده است:۶ تا

 

مصاحبه کننده: فاطمه ایزدی 

مدیر گروه: مهشید شاهرخی



۱_هدف شما از شرکت در آزمون‌های کانون چیست؟ هدف من در موفقیت تست زنی و یادگیری و آمادگی برای آزمون های نمونه‌ دولتی و تیزهوشان می‌باشد.


۲_مهم‌ترین دستاورد و دلیل موفقیت شما در مهرماه چه بود؟ من در مهر ماه نمره‌های خیلی خوبی در مدرسه کسب کردم و مطالعه خوبی در درس‌ها داشتم و فکر می‌کنم این دستاورد خوبی برای مهرماه من باشد.



۳_در آزمون‌ها حضوری شرکت می‌کنید یا آنلاین؟ چرا؟ حضوری ، زیرا شبیه ساز تیزهوشان است و در موقعیت آزمون دادن قرار میگیریم و عملکرد بهتری دارم.



۴_شما کارنامه آزمون را چه زمانی دریافت می کنید؟ حضوری یا صفحه شخصی؟من کارنامه آزمون خودم را همان روز جمعه روز آزمون در صفحه شخصی خودم مشاهده و دریافت می‌کنم.



۵_برای پیشرفت در هر آزمون چگونه برنامه ریزی می کنید؟ ابتدا درس‌هایی را مطالعه می‌کنم که نیاز بیشتری به خواندن دارند و من در آنها ضعیف‌تر هستم و بعد به سراغ خواندن درس‌های می‌روم که آن درس‌ها نقطه قوت من هستند.


۶_روش مطالعه موفق شما در کدام درس است؟ توضیح دهید. ما در درس‌های عمومی مانند جتماعی و در درس‌های تخصصی مانند زمین شناسی و فیزیک عملکرد خوبی دارم و نمونه سوال زیادی حل می‌کنم.



۷_با توجه به اهمیت امتحانات و معدل، چه برنامه ریزی برای موفقیت در امتحانات مدرسه دارید؟

 سعی می‌کنم درس‌هایم را به موقع و زیاد بخوانم همچنین نمونه سوال و مرور در برنامه خودم قرار دهم.



۸_مطابق برنامه‌ی راهبردی حرکت می‌کنید؟ چگونه برای دو هفته برنامه ریزی می‌کنید؟ بله. من مطابق با این برنامه پیشروی می‌کنم و هفته اول درس ها را می‌خوانم و هفته دوم مرور میکنم و تست میزنم.


۹_از کدام کارنامه های جعبه ابزارکارنامه استفاده می کنید؟ از هریک چه استفاده‌ای می کنید؟کارنامه اصلی آزمون ها

چون تراز و رتبه و درصد و تعداد درست غلط ها را کامل مشخص میکندو راحت تر میتوانم غلط‌های خودم را متوجه شوم.


 

۱۰_دفتر برنامه ریزی دارید؟ تکمیل دفتر چه کمکی به شما می‌کند؟ بله ، میتوانم متوجه بشوم که هفته ای چند ساعت برای هر درس وقت میزارم و دقیقاً از ساعت مطالعه خودم در پایان هر روز و پایان هر هفته آگاه می‌شوم.


۱۱_تحلیل آزمون را در چه روزی انجام می‌دهید؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟ همان روز بعد از آزمون سعی می‌کنم تحلیل آزمون خودم را انجام دهم

ابتدا تعداد درست ها و سپس غلط ها و بعد از گرفتن نتایج آزمون سوالات نزده را بررسی می‌کنم. 

و اگر سوال غلطی در آزمون زده باشم روش حل را می‌بینم یا دوباره با دقت حل میکنم.

 

Menu