نام و نام خانوادگی : سارا بنویدی
پایه تحصیلی : دوازدهم ریاضی
نام شهر و استان : تهران
شغل و تحصیلات مادر : دیپلم، خانه دار
شغل و تحصیلات پدر : دیپلم، ازاد
معدل : 19.03
سالهای حضور در کانون : دوازدهم
مصاحبه گر : آندیا حداد
برنامه هفته اول و دوم قبل آزمون شما چه فرقی با هم دارند؟
در هفته ی دوم ،قبل از آزمون قلم چی بیشتر به بودجه بندی اهمیت می دهم و سعی می کنم به بودجه برسم ،اما در هفته ی اول ، بعد از ازمون سوالات را تحلیل می کنم و اشکالات را رفع می کنم.
دروس عمومی را چگونه در طول هفته می خوانید؟
دروس عمومی را روزهایی که در مدرسه عمومی دارم مطالعه می کنم که بصورت تقریبی می شود هر روز هفته ،برای عمومی ها منطبق با برنامه راهبردی پیش می روم.
اگر تا روز قبل آزمون موفق به رسیدن به بودجهبندی نشدید چه کاری می کنید؟ آیا سوالات آن مبحث را باز جواب می دهید؟
اگر موفق نشدم به بودجه بندی برسم به سوالات جواب نمی دهم زیرا که از جواب خودم مطمئن نخواهم بود و ممکن است درصدم منفی شود. سعی می کنم در ازمون های جمع بندی به ان بودجه برسم .
از چه کتاب های کانون استفاده می کنید؟
از کتاب های ابی به علت سطح استاندارد سوالات و شباهت به کنکور سراسری استفاده می کنم
تحلیل آزمون را در چه روزی انجام میدهید؟چگونه تحلیل می کنید؟ آیا تحلیل برای شما مفید بوده؟
سعی می کنم بیشتر تحلیل را روز جمعه بعد از ازمون انجام بدهم. بله تحلیل خیلی کمک کننده بوده و من متوجه اشکالاتم می شوم.
چقدر پشتیبان شما در روش درست خوانش دروس کمکتان کرده است؟
از وقتی با پشتیبانم مشاوره ویژه برداشتم خیلی بهتر درس می خوانم. با توجه به مشاوره پشتیبانم خانم حداد پیش می روم
هدف اصلی شما برای امسال چیست؟
فعلا هدف اصلی من تسلط روی دروس دوازدهم و نهایی است.
