گفت و گوبا مبینا ذوالفقاری برتر آزمونهای تابستان
نام و نام خانوادگی :مبینا ذوالفقاری
پایه : دوازدهم ریاضی
نام شهر و استان :اصفهان ،باغبهادران
شغل و تحصیلات مادر : کارشناسی ، فرهنگی
شغل و تحصیلات پدر : آزاد ،دیپلم
میانگین تراز : 7016
هدف شما از شرکت در آزمونهای تابستان چه بود؟
با توجه به تحقیقات و مشورت هایی که انجام دادم و جامعه آماری بالای آزمون قلم چی و سطح آزمون که از سطح کنکور بالاتر هست و آزمون قلم چی آزمون مناسبی برای محک زدن دانش آموز کنکوری پیش از کنکور هست و اینکه دانش آموز پیش از کنکور در شرایط مشابه کنکور قرار میگیرید آمادگی لازم را برای کنکور پیدا می کند.
در آزمونها حضوری شرکت میکنید یا آنلاین؟ چرا؟ چند آزمون حضوری و چند آزمون آنلاین شرکت کردید؟
البته که حضوری شرکت می کنم . برای اینکه در شرایط آزمون و کنکوری قرار بگیرم . تمامی آزمون ها را حضوری شرکت کرده ام و تا به الان 8 آزمون قلم چی را شرکت کرده ام .
مطابق برنامهی راهبردی حرکت میکردید؟ چگونه برای دو هفته برنامه ریزی میکردید؟ برنامهی مدرسه و آزمونها هماهنگ بود؟ بله مطابق برنامه راهبردی عمل می کنم همیشه و با توجه به برنامه راهبردی برای دو هفته برنامه ریزی می کنم و اگر مبحثی خوانده نشود هم برنامه ریزی برای مطالعه و هم زدن تعداد قابل توجهی تست از مبحث جدید انجام می دهم و اگر مبحثی خوانده شده در واقع مرور مبحث خوانده شده به وسیله تست نشان دار و نکات هر تست را انجام می دهم . من از تابستان که قرار بود وارد سال دوازدهم بشوم آزمون ها را شرکت کردم و درحال حاضر که مدارس شروع شده است برنامه آزمون با برنامه مدرسه تطابق نسبی دارند.
در طول تابستان چند ساعت مطالعه میکردید؟ چقدر تستی و چقدر تشریحی؟
برنامه هفته اول و دوم شما چه فرقی با هم داشت؟به طور میانگین 12 ساعت مطالعه داشتم در تابستان و در بعضی از روزها 13الی 14 ساعت به مطالعه و تست اختصاص می دادم .تشریحی کار نمیکردم چون مرور پایه دهم و یازدهم بود و روی تست زنی متمرکز بودم . برنامه هفته اول به طور ویژه مطالعه اولیه و یا مرور کلی مباحث آزمون و هفته دوم بیش تر جنبه پوششی وتکمیل کننده داشت .
برنامه شما برای شروع سال تحصیلی چیست؟ با توجه به اهمیت معدل نهایی دوازدهم چقدر به درسهای مدرسه توجه میکنید؟
برنامه ای جز تلاش برای کسب معدل عالی برای به دست آوردن تراز معدل بالا در کنکور و در کنار اون تست زنی و تمرین تست زنی و قرار گیری در محیطی آزمونی با کمک کانون و آزمون های کانون برای کسب تراز کنکور بالا و در نهایت رسیدن به رتبه تک رقمی در کنکور سراری ندارم .
با توجه به دستاوردهای تابستان، چه تصمیماتی برای نیم سال اول گرفتهاید؟
طبق روال عادی خودم پیش خواهم رفت و سال دوازدهم را با مدرسه به صورت تشریحی و تکمیلی و با آزمون های کانون به صورت تستی جمع بندی داشته باشم تا قبل کنکور و در کنار دوازدهم پایه دهم و یازدهم را هم مرور داشته باشم .
در آزمونهای تابستان چقدر توانستید سؤالهای ساده را شناسایی کنید؟ چقدر توانستید سؤالهای دشوار را پاسخ بدهید؟
تقریبا با کمک روش ضربدر منها در آزمون ها توانستم تمامی سوالات ساده را همیشه شناسایی کنم و اول سوالات ساده را پاسخ دهم و توانستم با مدیریت آزمون و زمان بندی درست در آزمون سوالات دشوار راهم نسبتا به طور متوسط رو به بالا درست پاسخ دهم .
تحلیل آزمون را در چه روزی انجام میدهید؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟
جمعه بعد از آزمون تحلیل آزمون را انجام می دهم و سوالاتی که شک دارم و جواب ندادم مجدد حل میکنم و علت اینکه نتوانستم سوال را جواب بدم در جلسه بررسی میکنم.
