نام و نام خانوادگی
هلیا سپهر
پایه
نهم
نام شهر و استان
همدان
شغل و تحصیلات مادر بازنشسته فرهنگیان و فوق لیسانس
شغل و تحصیلات پدر
بازنشسته فرهنگیان فوق لیسانس
میانگین تراز
۶۵۱۶
سالهای حضور در کانون
یک سال
چند آزمون شرکت کرده است
۶
هدف شما از شرکت در آزمونهای کانون چیست؟ آمادگی برای آزمون های تیزهوشان و نمونه دولتی و تقویت مهارت آزمون دادن و پیدا کردن روشی برای درس خواندن بهتر.
مهمترین چیزی که در این سال ها از کانون و آزمون ها یاد گرفته اید چیست؟
با برنامه ریزی درست و تلاش می توانم به پیشرفت روزانه خودم کمک کنم .
در آزمونها حضوری شرکت میکنید یا آنلاین؟ چرا؟
۱۰۰ درصد حضوری؛ آماده شدن باید از نظر فضای آزمون هم باشد؛ در نتیجه با حضوری امتحان دادن خود را با فضای آزمون آشنا و آماده می کنم .
با توجه به اهمیت امتحانات و معدل، چه برنامه ریزی برای موفقیت در امتحانات مدرسه دارید؟
با پیش رفتن مطابق با برنامه راهبردی درس های مدرسه ام را می خوانم و برای امتحانات مدرسه نیز آماده می شوم .
مطابق برنامهی راهبردی حرکت میکنید؟ چگونه برای دو هفته برنامه ریزی میکنید؟
در روز آزمون طبق برنامه راهبردی و کتاب هایم و حجم هر درس برنامه ریزی می کنم و روزانه از برنامه ای که روز جمعه درست کرده بودم استفاده می کنم تا کل دو هفته را مطابق برنامه و منظم جلو بروم.
برنامه شما برای شروع سال تحصیلی چیست؟
پیش رفتن با کانون و خواندن طبق برنامه راهبردی برنامهی اصلی من است.
با توجه به دستاوردهای تابستان، چه تصمیماتی برای نیم سال اول گرفتهاید؟
ادامه دادن با همان روند و پیشرفت در آن تصمیم اصلی من است.
از کدام منابع کمک آموزشی کانون استفاده می کنید؟
از دفتر برنامه ریزی که با برنامه های خود و کتاب هایم وفق می دهم و همچنین کتاب های تست زنی مختلف مثل آبی و... .
دفتر برنامه ریزی دارید؟ تکمیل دفتر چه کمکی به شما میکند؟
بله در روز اول دفتر برنامه ریزی را کامل میکنم و هر روز بدون استرس برای تمام نکردن بودجه تمام تلاشم را می کنم.
تحلیل آزمون را در چه روزی انجام میدهید؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟
بعد از آزمون تمام سوالات غلط و پاسخ نداده (نزده) را مجدد پاسخ می دهم و راه حل درست را امتحان می کنم و برخی سوال ها را که با شک کمی زدم دوباره چک می کنم .
