نام و نام خانوادگی: محمد متین رحیمی مهر
پایه: دوازدهم تجربی
نام شهر و استان: دماوند تهران
میانگین تراز: 5666
تعداد پاسخ صحیح: 840 تا
سالهای حضور در کانون: یک سال
تعداد آزمونها: 22
مصاحبهگر: سعید احمدآقایی
- در کدام درس نمره 20گرفتید؟ روش مطالعه خود را توضیح دهید.
در درس های شیمی ، فیزیک،هویت و دینی نمره ی 20 گرفتم .
شیمی : با معلم مدرسه پیش رفتم و کتاب اصلی را نیز منبع اصلی خود میدانستم و حل نمونه سوالات امتحان نهایی سال های قبل را انجام دادم.
فیزیک : واقعیت من از این درس متنفر بودم اما با خواندن کتاب اصلی به عنوان منبع اصلی دیدن ویدیو آموزشی سعی کردم علاقمند شوم به این درس و نمونه سوال حل کردم.
هویت : فقط در این درس منبع اصلی و آخرین تون خود کتاب باشد.
دینی : کتاب را خواندم تمام کلمات کلیدی را نیز حفظ کردم .
- روش شما برای مطالعه و آمادگی در درسهای عمومی و اختصاصی چه تفاوتی داشت؟
در طول سال تحصیلی دروس اختصاصی را خواندم و عمومی ها را کم و بیش جلو میبردم.
برای درسهای «بهداشت و سلامت» و «هویت اجتماعی» مطالعه شما چگونه بود؟
هویت : فقط در این درس منبع اصلی و آخرین تان خود کتاب باشد .
سلامت و بهداشت : چون که درس های زیادی دارد من از اول سال تحصیلی هر شب یک صفحه مطالعه داشتم .
شما چگونه تعادل بین درس خواندن برای کنکور و امتحان نهایی را ایجاد و حفظ کردید؟
در دوران امتحانات نهایی فقط دروس تخصصی را به صورت تشریحی مطالعه داشتم و بعد از پایان دوره امتحانات نهایی آزمون جامع زدم .
شما در چه زمان هایی برای امتحان نهایی مطالعه کردید؟ (در طول سال یا شب امتحان)
دروس تخصصی را در طول سال تحصیلی مطالعه داشتم دروس عمومی را شب امتحان البته ترکیبی بود و تا جایی که میشد دروس را در کنار هم جلو میبردم.
ساعات و روش مطالعه شما در دوره امتحانات چگونه بود؟ چند ساعت تستی برای کنکور و چند ساعت مطالعه تشریحی و حل نمونه سوال برای امتحان؟
من در دوره امتحانات 24 ساعت مطالعه داشتم و روش مطالعه من خواندن و حل نمونه سوال بود. در این تایم من برای کنکور وقت نگذاشتم اما خواندن دروسی مثل شیمی و زیست و فیزیک و ریاضی دوازدهم به من در کنکور کمک کرد.نمونه سوال هم که از واجبات درس خواندن بود من بسیار زیاد نمونه سوال حل میکردم .
برای امتحانات نهایی از کدام منابع مطالعاتی استفاده می کردید؟ از نمونه سوالات سایت کانون استفاده کردید؟ چه زمانی؟ چه روشی؟
در امتحانات نهایی منبع اصلی مطالعه من کتاب درسی بود .بسیار زیاد از سایت کانون برای حل نمونه سوال استفاده میکردم و شب امتحان استفاده میکردم و نمونه سوال از آنجا دریافت میکردم و حل میکردم .
روش مطالعه شما برای آمادگی در امتحانات چگونه بود؟ بیشتر مطالعه می کردید یا نمونه سوال حل می کردید؟
روش مطالعه من خواندن و حل نمونه سوال بود. بیشتر مطالعه صورت میگرفت.
اولویت اول شما انتخاب چه رشتهای است؟
اگر خدا بخواهد پزشکی بابل الویت اول انتخاب رشته من است .
یک توصیه برای افرادی که سال آینده امتحان نهایی دارند:
اول اینکه استرس نگیرید با زیاد مطالعه کردن و حل نمونه سوال موفق میشوید اما نکته مهم این است که در امتحانات حتما حتما حتما پاسخنامه ی خودتون رو چک کنید شاید یه محاسبات را غلط انجام دادید و اینکه این کار باعث میشه که برای اعتراض به نمرات نهایی تون دچار مشکل نشید .
