نام و نام خانوادگی: کوثر نورشفیعی
پایه: دهم تجربی
نام شهر و استان: تنکابن، مازندران
سالهای حضور در کانون: 2 سال
چند آزمون شرکت کرده است: 19 آزمون
مصاحبه گر : معین نوروزی
- هدف شما از شرکت در آزمونهای تابستان چه بود؟
پیشرفت و اشنایی با سوالات بیشتر
- در آزمونها حضوری شرکت میکنید یا آنلاین؟ چرا؟ چند آزمون حضوری و چند آزمون آنلاین شرکت کردید؟
معمولا آنلاین. چون گاهی اوقات به دلیل فشردگی و حجم درس هایم، مجبورم آنلاین شرکت کنم تا زمان مسیر رفت و برگشتم را ذخیره کنم.
- مطابق برنامهی راهبردی حرکت میکردید؟ چگونه برای دو هفته برنامه ریزی میکردید؟ برنامهی مدرسه و آزمونها هماهنگ بود؟
تلاش میکردم طبق برنامه پیش بروم ولی ناخودآگاه برای امتحانات و پرسش ها تقریبا طبق همان میشه.تقریبا
- در طول تابستان چند ساعت مطالعه میکردید؟ چقدر تستی و چقدر تشریحی؟
برنامه هفته اول و دوم شما چه فرقی با هم داشت؟
در تابستان بستگی داشت ولی به صورت میانگین در بازه 4 تا 6 ساعت بود. اول روی تشریحی تسلط پیدا میکردم و بعد میروم سراغ تستی.
- به چند درس از نگاه به آینده پاسخ میدادید؟ چه درسهایی؟ روش مطالعه خود را توضیح دهید.
همون ۴ درس اصلی که در آزمون بود (فیزیک، زیست، ریاضی و شیمی). ابتدا درسنامه را میخواندم تا به مفاهیم اصلی مسلط شوم. سپس به تستزنی میپرداختم.
- برنامه شما برای شروع سال تحصیلی چیست؟ با توجه به اهمیت معدل نهایی دوازدهم چقدر به درسهای مدرسه توجه میکنید؟
برنامهام این است که دروس مدرسه را بر طبق برنامه مطالعه کنم و درس ها را از ابتدای سال تحصیلی مطالعه نمایم تا انباشته نشود.
- با توجه به دستاوردهای تابستان، چه تصمیماتی برای نیم سال اول گرفتهاید؟
ساعت مطالعه بالاتر و دقت بیشتر
- از کدام منابع کمک آموزشی کانون در تابستان استفاده کردید؟ به چه درسهایی؟ با شروع سال تحصیلی منابع خود را تغییر میدهید؟
از مشاوره و آزمون های کانون استفاده کردم. همچنین از کلاس زیست که در کانون برگزار میشد نیز بهره بردم. خیر منابع خود را تغییر ندادم.
- در کدام درس در تابستان چالش دادید که توانستید با تغییر روش مطالعه، چالش را برطرف کنید؟ چه روشی داشتید؟
شیمی. چون روش مطالعم خوب نبود و درست نمی خواندم. دقتم را بیشتر کردم و سوالات بیشتری حل کردم. همچنین از کتاب کمک آموزشی استفاده کردم.
- آیا در سال گذشته از سایت کانون برای دانلود و استفاده از نمونه سؤالات امتحانی استفاده کردید؟ آیا امسال این کار را انجام خواهید داد؟
بله در سال قبل از نمونه سوالاتی که در این بخش قرار داده شد استفاده کردم و خیلی به من کمک کرد و امسال نیز از این قسمت استفاده میکنم.
- در آزمونهای تابستان چقدر توانستید سؤالهای ساده را شناسایی کنید؟ چقدر توانستید سؤالهای دشوار را پاسخ بدهید؟
وقتی شما سوال زیاد حل می کنید و به کتاب تسلط کافی دارید، شناسایی سوالات آسان و ساده برایتان راحت میشود.
- تحلیل آزمون را در چه روزی انجام میدهید؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟
هر زمان که وقت کنم ولی سعی می کنم زودتر تمامش کنم. ابتدا سعی می کنم سوال را خودم حل کنم اگر نتوانستم میرم سراغ پاسخنامه
