گفت و گو با نجمه قاسم زاده قهرمان پیوستگی نهم

گفت و گو با نجمه قاسم زاده قهرمان پیوستگی نهم از تهران منطقه شرق دختر

گفت و گو با نجمه قاسم زاده قهرمان پیوستگی نهم

نام و نام خانوادگی: نجمه قاسم زاده

مقطع : نهم

میانگین تراز: ۵۳۱۲

شغل و تحصیلات مادر: کارشناس ، فوق لیسانس مدیریت 

شغل و تحصیلات پدر: سیکل ، سر ملوان 

 

مصاحبه‌گر: خانم زهرا رجب پور


روش‌های مطالعه شما برای موفقیت در آزمون‌ها چه بوده است؟

سعی میکنم برای هر درس حداقل ۷۵ دقیقه را تمرین و تکرار داشته باشم و هر روز سه درس تخصصی را مطالعه کنم.


آیا برنامه‌ریزی خاصی برای مطالعه داشتید؟ توضیح دهید.

بله معمولا بعد از مدرسه حدود ساعت ۲ تا ۵ درحال تست زنی و تمرینم و به مطالعه دروس مختلف اختصاص میدهم.


چگونه زمان خود را بین دروس مختلف تقسیم کردید؟

۷۵ دقیقه ریاضی ، ۷۵ دقیقه علوم ، ۷۵ دقیقه فارسی و دروس دیگر حداقل ۳۰ دقیقه مطالعه و تست زنی داشته باشم.


آزمون‌های قلمچی چه تاثیری بر روند مطالعه و آمادگی شما داشتند؟

با سبک و سطح سوالات آشنا و فضا و جو آزمون حضوری باعث شده که حتی توی امتحان های مدرسه هم استرس کم تری نسبت به دیگران داشته باشم.


آیا نکته یا استراتژی خاصی برای مدیریت استرس در روز آزمون دارید؟

معمولا سعی میکنم صبح امتحان خیلی مطالب رو مرور نکنم و ذهنم و از فکر کردن به امتحان دور کنم تا استرس نداشته باشم.


چگونه به تحلیل نتایج آزمون‌های قبلی خود پرداختید و از آن‌ها برای بهبود استفاده کردید؟

با مشورت خیلی خوب با مشاورم سعی کردم درس هایی رو که درصدش را پایین زدم بیشتر کار کنم.


آیا از منابع خاصی (کتاب‌ها، ویدیوها، کلاس‌ها) برای آمادگی استفاده کردید؟

کتاب های پرتکرار و سه سطحی از کتابهای قلمچی برای آمادگی من برای مدرسهه و آزمون ها بسیار مفید هستند.


کدام درس هارا بیشتر دوست داشتید؟چرا؟

علوم و ریاضی از بچگی بیشتر علاقه داشتم به این دروس و در آنها عملکرد خیلی بهتری دارم.


کدام درس‌ها برای شما چالش‌برانگیزتر بودند و چگونه بر آن‌ها غلبه کردید؟

فارسی چون سبک سوالات کلا فرق داشت ولی با تست زنی سعی کردم بهترش کنم و بر این چالش تا حدی غلبه کنم.


چه توصیه‌ای برای دانش‌آموزانی که می‌خواهند در آزمون‌های قلمچی موفق شوند، دارید؟

درس بخوانید فقط چهار سال دیگر مانده و درنهایت اگر نتیجه خوب باشد به نفع خودتان هست و موفقیت در انتظار شما خواهد بود.

Menu