نام و نام خانوادگی : فاطمه مهدیه
پایه : دوازدهم تجربی
نام شهر و استان : شوش دانیال - خوزستان
میانگین تراز : 4717
سالهای حضور در کانون : 2 سال
چند آزمون شرکت کرده است : 9 آزمون
مصاحبه گر : فرحه مهدیه
- هدف شما از شرکت در آزمونهای کانون چیست؟ هدفم از شرکت در آزمون کانون این است که سطح درسی خودم را بسنجم، نقاط ضعف و قوتم را بشناسم و با برنامه ریزی منظم تر برای کنکور آماده شوم. همین طور باعث می شود نظم در مطالعه ام بیشتر شود.
- مهمترین چیزی که در این سال ها از کانون و آزمون ها یاد گرفته اید چیست؟ مهم ترین چیزی که از کانون و آزمون ها یاد گرفتم، اهمیت استمرار و برنامه ریزی در مطالعه است. فهمیدم پیشرفت فقط با تلاش منظم و ارزیابی مداوم به دست می آید، نه با درس خواندن فشرده قبل از آزمون.
- در آزمونها حضوری شرکت میکنید یا آنلاین؟ چرا؟ حضوری شرکت می کنم چون تمرکز و جدیتم بیشتر می شود و حس رقابت واقعی تری دارم. همچنین شرایط آزمون شبیه کنکور می شود و باعث شده بهتر بتوانم استرسم را کنترل کنم و عملکردم واقعی تر شود.
شما کارنامه آزمون را چه زمانی دریافت می کنید؟ حضوری یا صفحه شخصی؟ روز جمعه و از صفحه شخصی دریافت می کنم.
با توجه به اهمیت امتحانات و معدل، چه برنامه ریزی برای موفقیت در امتحانات مدرسه دارید؟ برنامه ام این است که از الان مرور درس ها را شروع کنم و طبق برنامه ی مدرسه پیش بروم تا شب امتحان ، فشرده نخوانم. سؤالات آزمون های کانون را هم برای تمرین استفاده می کنم تا هم نمره هایم بالا رود هم مطالب برای کنکور تثبیت شوند.
- مطابق برنامهی راهبردی حرکت میکنید؟ چگونه برای دو هفته برنامه ریزی میکنید؟ بله، طبق برنامه راهبردی پیش می روم. برای هر دو هفته ، درس های مهم تر را اولویت بندی می کنم، زمان مرور و آزمون گرفتن از خودم را مشخص می کنم و سعی می کنم عقب افتادگی هایم را در همان بازه جبران کنم.
- از کدام کارنامه های جعبه ابزارکارنامه استفاده می کنید؟ از هریک چه استفادهای می کنید؟ کارنامه آزمون ، برای اطلاع از درصد و تراز و نمره ی چند از ده.
- برنامه شما برای شروع سال تحصیلی چیست؟ برنامه ام این است که از همان اول سال درس ها را منظم و روز به روز بخوانم تا عقب نمانم. خلاصه نویسی و مرور هفتگی را انجام می دهم و آزمون های کانون را هم جدی می گیرم تا پایه ام برای کنکور قوی تر شود.
- با توجه به دستاوردهای تابستان، چه تصمیماتی برای نیم سال اول گرفتهاید؟ با توجه به پیشرفتی که در تابستان داشتم، تصمیم گرفتم نظم مطالعه ام را حفظ کنم و ضعف هایم را کامل برطرف کنم. همچنین می خواهم آزمون ها را با دقت بیشتری تحلیل کنم تا نتیجه بهتری در نیم سال اول بدست بیاورم.
از کدام منابع کمک آموزشی کانون استفاده می کنید؟ من از کتاب های آبی و پرتکرار کانون استفاده می کنم ، کتاب های آبی را برای تمرین تست های مشابه آزمون و یادگیری روش حل استفاده می کنم و کتاب های پرتکرار را برای مرور سوال های مهم و پرتکرار امتحانات نهایی به کار می برم.
- دفتر برنامه ریزی دارید؟ تکمیل دفتر چه کمکی به شما میکند؟ بله – دفتر برنامه ریزی دارم. تکمیلش کمک می کند بدانم هر روز چقدر مطالعه کردم، در چه درس هایی پیشرفت یا عقب ماندگی دارم و بتوانم برای هفته های بعد دقیق تر و منظم تر برنامه ریزی کنم.
- تحلیل آزمون را در چه روزی انجام میدهید؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟ تحلیل آزمون را معمولاً همان روز بعد از آزمون انجام می دهم. اول سؤال های غلط و نزده را بررسی می کنم، دلیل اشتباهم را می نویسم و بعد مبحثش را مرور می کنم تا دیگر تکرار نشود. در آخر هم درصدها را با آزمون قبلی مقایسه می کنم.
