گفت وگو با دانش آموز برتر، مهراد میر

چون در تابستان بعضی مباحث را مطالعه کردم دروس در مدرسه برایم راحت‌تر بودند و در طول سال تحصیلی چون علاوه بر مطالعه تست هم می‌زنم مطالب را عمیق‌تر یاد می‌گیرم.

گفت وگو با دانش آموز برتر، مهراد میر

نام و نام خانوادگی: مهراد میر

پایه: ششم دبستان

نام شهر و استان: تهران، تهران

شغل و تحصیلات مادر: خانه دار، دیپلم

شغل و تحصیلات پدر: کارمند، لیسانس

میانگین تراز: ۶۵۶۲


مصاحبه گر: صبا متولیان



1.هدف شما از شرکت در این تعداد آزمون چه بود؟

من در آزمون های کانون شرکت می‌کنم تا برای آزمون اصلی تیزهوشان با آمادگی کامل حاضر شوم و از دیگر رقبا جلوتر باشم.


2. از شرکت در این تعداد آزمون خسته نشدید؟ چه نتیجه‌ای برای شما داشت؟

خیر. باعث شد جلوتر از بقیه همکلا‌سی‌هایم باشم و زودتر با مباحث درسی آشنا شوم و آن هارا عمیق تر فرا گیرم.


3. پیوستگی در آزمون‌ها چگونه توانست باعث پیشرفت تراز شما شود؟

باعث شد با سوالات مختلف آشنایی بیشتری داشته باشم و در درس هایم روند بهتری داشته باشم. همچنین آزمون دادن مرتب باعث حفظ روحیه و تلاش بیشتر من شد.


4.شرکت در این آزمون‌ها چه تأثیری بر وضعیت درسی شما در مدرسه داشته است؟

 چون در تابستان بعضی مباحث را مطالعه کردم دروس در مدرسه برایم راحت تر بودند و در طول سال تحصیلی چون علاوه بر مطالعه تست هم می‌زنم مطالب را عمیق تر یاد می گیرم. آزمون های کانون به من کمک می‌کنند در درس خواندن استمرار داشته باشم و با انگیزه بیشتری درس بخوانم.


5.نقش آموزشی خانواده، بخصوص پدر و مادر در این سال‌ها چگونه بود؟ 

همیشه در کنارم بودند و پشتیبان من هستند. از ایشان متشکرم.


6.امسال برای امتحان‌های پایان سال چه برنامه‌ای خواهید داشت؟

مطابق برنامه های کانون دروس را در سال تحصیلی پیش می برم، همزمان با مطالعه تشریحی دروس، تست هم می زنم و در پایان سال مرور و‌ تکرار را انجام می‌دهم.

چون در طول سال تحصیلی همه دروس را چندبار مطالعه و تکرار می‌کنم در آزمون های پایان سال عملکرد بهتری خواهم داشت.


7.برای امتحان‌های مدرسه از منابع کانونی و نمونه سؤالات سایت کانون استفاده می‌کنید؟

بله از کتاب های تست کانون مثل آبی و سه سطحی و نمونه سوالات تشریحی موجود در سایت استفاده می‌کنم.


8.آیا امسال در آزمون تیزهوشان شرکت خواهید کرد؟ برنامه خودتان را توضیح دهید.

بله همراه با برنامه کانون پیش خواهم رفت و روی مباحث هوش متمرکز می‌شوم. تلاش می کنم همزمان با حفظ تسلط روی مباحث درسی مدرسه به مباحث هوش هم مسلط شوم تا نتیجه خوبی را در آزمون تیزهوشان کسب کنم.

Menu