گفت و گو با دانیال پرتوی قهرمان تابستان

هدف من جمع بندی دهم یازدهم و داشتن برنامه برای پیش خوانی زیست شناسی دوازدهم بود .

گفت و گو با دانیال پرتوی قهرمان تابستان

 

نام و نام خانوادگی دانیال پرتوی

پایه : دوازدهم تجربی

نام شهر و استان: چالوس ، مازندران

شغل و تحصیلات مادر : فوق لیسانس معماری، استاد دانشگاه 

شغل و تحصیلات پدر: لیسانس عمران، مهندس 

میانگین تراز:6545

معدل ۱۹.۵۸

سال‌های حضور در کانون : از دهم 

چند آزمون شرکت کرده است:58 آزمون


مصاحبه گر:خانم مهلقا نعیمایی عالی


1. هدف شما از شرکت در آزمون‌های تابستان چه بود؟

هدف من جمع بندی دهم یازدهم و داشتن برنامه برای پیش خوانی زیست شناسی دوازدهم بود .


2. در آزمون‌ها حضوری شرکت می‌کنید یا آنلاین؟ چرا؟ چند آزمون حضوری و چند آزمون آنلاین شرکت کردید؟ 

  ترجیحا حضوری در آزمون ها شرکت میکنم چون می خواهم با فضای کنکورآشناتر شوم و بتوانم در جلسه آزمون مدیریت بهتری روی خود داشته باشم و در شرایط واقعی تر خود را بسنجم.


3. مطابق برنامه‌ی راهبردی حرکت می‌کردید؟ بله چگونه برای دو هفته برنامه ریزی می‌کردید؟ برنامه‌ی مدرسه و آزمون‌ها هماهنگ بود؟

یک هفته روی  دوازدهم و  یک هفته روی دروس پایه تمرکز میکنم و در انتهای هفته آزمون میزنم و مباحث را جمع بندی میکنم.


4. در طول تابستان چند ساعت مطالعه می‌کردید؟ چقدر تستی و چقدر تشریحی؟ برنامه هفته اول و دوم شما چه فرقی با هم داشت؟

میانگین مطالعه ام در تابستان  ۹ ساعت است. بیشتر تستی بوده و در هفته اول روی پیشروی و یادگیری دوازدهم و در هفته دوم روی دروس پایه تمرکز بیشتری دارم.

 

5.  به چند درس از نگاه به آینده پاسخ می‌دادید؟ چه درس‌هایی؟ روش مطالعه خود را توضیح دهید. 

من در بخش نگاه به آینده  به دو درس  ریاضی و فیزیک پاسخ می دهم . روش مطالعه من در ان دروس به صورت مطالعه ی تشریحی اولیه و سپس تست های آموزشی و سپس تست سنجشی است.

 

6.  برنامه شما برای شروع سال تحصیلی چیست؟ با توجه به اهمیت معدل نهایی دوازدهم چقدر به درس‌های مدرسه توجه می‌کنید؟ 

من برای شروع سال تحصیلی تصمیم دارم به طور  همزمان مطاله تستی و تشریحی داشته باشم البته روی بخش تشریحی دوازدهم به اندازه کافی وقت میگزارم و به این بخش توجه ویژه تری خواهم داشت.

 

7.  با توجه به دستاوردهای تابستان، چه تصمیماتی برای نیم سال اول گرفته‌اید؟

 من برای نیم سال اول تصمیم دارم مطالب را بصورت تشریحی و در تکمیل آن تستی مطالعه کنم البته  و توجه ویژه تری به مطالعه تشریحی در دروس دوازدهم خواهم داشت.

 

8. از کدام منابع کمک آموزشی کانون در تابستان استفاده کردید؟ به چه درس‌هایی؟ با شروع سال تحصیلی منابع خود را تغییر می‌دهید؟ 

من در تابستان بیشتر از آزمون های کانون استفاده کردم و از مهر ماه در مورد انتخاب منابع مشورت خواهم گرفت.


9. در کدام درس در تابستان  چالش دادید که توانستید با تغییر روش مطالعه، چالش را برطرف کنید؟ چه روشی داشتید؟ 

درس  زیست برایم بسیار چالشی است و متوجه شدم باید متن کتاب درسی را با دقت بیشتری مطالعه کنم .


10. آیا در تابستان درس‌های عمومی دوازدهم را هم خواندید؟ کدام درس‌ها؟ 

فعلا هنوز درسی از دروس عمومی را شروع نکردم اما تصمیم دارم به زودی شروع کنم.


11. در آزمون‌های تابستان چقدر توانستید سؤال‌های ساده را شناسایی کنید؟ چقدر توانستید سؤال‌های دشوار را پاسخ بدهید؟

 من در آزمون های تابستان به اکثر سوالات پاسخ می دادم  و با تحلیل مداوم تمامی آزمون ها توانستم در تشخیص سوالات ساده از دشوار مهارت پیدا کنم.

 

12. تحلیل آزمون را در چه روزی انجام می‌دهید؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟ 

من در همان روز جمعه یا شنبه صبح تحلیل آزمون ها را انجام می دهم .روش کار من به این صورت است که  ابتدا غلط ها و نزده ها رابررسی می کنم و نکات مهم را یادداشت میکنم. سپس سوالاتی که درست حل کرده بودم را نگاه میکنم  و آنهایی که جالب هستند و ایده های جدید دارند و چالشی تر هستند  را نگاه میکنم و راه حل های جدید را یاد می گیرم.

Menu