گفت و گو با ریحانه سروش قهرمان پیوستگی دوازدهم تجربی

برنامه راهبردی یه خطر فکری درست واسه برنامه ریزی و جمع بندی به موقع دروسه و خب بیشتر تمرکز من رو درس‌های اجباری بوده

گفت و گو با ریحانه سروش قهرمان پیوستگی دوازدهم تجربی

نام و نام خانوادگی: ریحانه سروش
پایه و رشته: دوزادهم تجربی
تعدادسالهای کانونی :3 سال


مصاحبه گر: زهرا امیری


1.  شما از کدام پایه تحصیلی کانونی شدید ؟ و چطور با کانون آشنا شدید ؟

در طول مدت تحصیلم در هیچ آزمونی شرکت نمی کردم ، بلافاصله بعد از کنکور برای آمادگی کنکور سال بعد در آزمون ها ثبت نام کردم .
کانون رو از قبل میشناختم اما اطلاعات تکمیلیم رو به واسطه یکی از دوستانم کسب کردم .


2. دلیل شما برای ثبت نام در آزمون های قلمچی چه بوده است ؟
بیشتر بخاطر جامعه آماری بالا و حس رقابتی که ایجاد می کنه ثبت نام کردم . اما حالا از نظرم بودجه بندی دقیق و دوره چند باره هر قسمت هم جزو نقاط قوتشه .


3. شما چطور از برنامه راهبردی کمک گرفته و در آزمون ها پیشروی می کنید ؟

برنامه راهبردی یه خطر فکری درست واسه برنامه ریزی و جمع بندی به موقع دروسه و خب بیشتر تمرکز من رو درس های اجباری بوده .


4. نحوه برنامه ریزی شما در فاصله ی دو هفته ای آزمون ها چطور هست ؟
طبق کمک های پشتیبان ، تا پنجشنبه قبل آزمون مطالعه رو تموم می کردم و پنجشنبه یک آزمون جامع مشابه میزدم .


5. آیا شما مطالعه تان را با درس های نقطه قوت و یا مبحث های نیازمند بهبود خود شروع می کنید ؟ دلیل تان برای انتخاب چیست ؟

نقاط قوت ... چون حس می کردم شروع با درسی که بهش علاقه دارم و یا نقطه قوتمه اعتماد به نفس و انگیزه کافی رو در من ایجاد می کنه .


6. آیا قبل از هرآزمون برای آزمون و هر درس هدف گذاری میکنید ؟ چطور برای رسیدن به آن تلاش می کنید ؟

بله . به نظرم با برنامه ریزی درست میشه بهش رسید . البته اگه برنامه اصولی باشه و اجرا بشه


7.آیا بعد از مشخص شدن نتایج و دریافت کارنامه ، آزمون مربوطه را تحلیل می کنید ؟ اهمیت های تحلیل آزمون را به طور کلی در چه چیزی می بینید ؟

بله . پیدا کردن نقاط قوت و ضعف ، فهم ریز نکات باقی مونده از مباحث مطالعه شده و هدف گذاری آزمون بعدی

۸. از نظر شما کمیت ساعت مطالعه و تست ها در برنامه روزانه اهمیت بیشتری دارا هست یا کیفیت مطالعه و تست ها ؟ لطفا دلایل خود را بیان کنید .
هردو باید در کنار هم باشن اما اگ بنا به انتخاب یکیشون باشه به نظرم درس خوندم اصولی و باکیفیت بهتر از ساعت مطالعه و تعداد تست بالا بدون کیفیت و تحلیله 


۹. آیا راهنمایی های لازم را در پیشبرد آزمون ها از پشتیبان خود ذریافت می کنید ؟ اهمیت پشتیبان در این مسیر از نظر شما چطور هست ؟

بله ، جلوگیری از اشتباهاتی که باعث میشن تلاش و انرژی بی نتیجه بمونه ... و همچنین ایجاد انگیزه


۱۰. نظر شما درباره غیبت در آزمون ها چیست ؟ آیا با وجود نداشتن آمادگی کافی در آزمون شرکت می کنید ؟

بله ، به نظرم حتی بدون آمادگی کافی قرار گیری تو شرایط مشابه با کنکور میتونه تو اعتماد به نفس و پیشروی قوی تر کمک کننده باشه .