گفت و گو با یاسین رحیمی نژاد ؛ تکرار و تمرین

نام و نام خانوادگی : یاسین رحیمی نژاد نام شهر ، استان : شهرستان سیرجان - استان کرمان رتبه سال 1401 : 1902 منطقه2 رشته و دانشگاه قبولی : پزشکی کرمان سال‌های حضور در کانون : چهار سال

گفت و گو با یاسین رحیمی نژاد ؛ تکرار و تمرین

نام و نام خانوادگی : یاسین رحیمی نژاد

نام شهر ، استان : شهرستان سیرجان - استان کرمان

رتبه سال ۱۴۰۱ : ۱۹۰۲ منطقه۲

رشته و دانشگاه قبولی : پزشکی کرمان

سال‌های حضور در کانون : چهار سال

تعداد کل آزمون‌ها :  ۱۰۰ آزمون

میانگین تراز : 5800

نام مصاحبه کننده : محمد حسین مصباحی

 

 درصدهای کنکور ۱۴۰۱

ادبیات۷۰ /  عربی۷۴ / دینی ۸۰ / زبان ۷۴ / ریاضی ۶۹ / زیست ۴۵ / فیزیک ۴۵ /   شیمی ۵۶ 

 

دستاورد شما از شرکت در آزمون‌های کانون چه بود؟

خب دستاورد های زیادی داشت که مهم‌ترین آنها آشنایی با نحوه آزمون دادن  و در کل آشنایی با جلسات کنکور و کنکوری سوال حل کردن بود.

 

پشتیبان تحصیلی شما در منزل چه کسی بود؟ پدر و مادر یا خواهر و برادر؟ چه کمکی به شما می‌کردند؟

سعی می کردم بیشتر خودم شرایطم را تحت نظر بگیرم و پیشرفت کنم.

 

آیا در آزمون هدف‌گذاری و مشابه پارسال هم شرکت می‌کردید؟ دلیل آن چیست؟

بله . خیلی آزمون های خوبی بودند برای جمع بندی قبل از آزمون اصلی، آزمون هدف گذاری باعث می شد برای هفته دوم بهتر برنامه ریزی کنم و آزمون مشابه پارسال باعث می شد تا قبل از آزمون اصلی اطلاعات ناقص خود را به کامل تبدیل کنم.

 

از کدام یک از کارنامه‌های جعبه ابزار کارنامه استفاده می‌کردید؟ دلیل استفاده از هر کارنامه را ذکر کنید.

کارنامه ۵ نوع درس

چون می فهمیدم سطحم در هر درس چقدرهست و باید برای هرکدام چه کاری ر انجام بدهم.

 

مطابق برنامه‌ی راهبردی درس می‌خواندید؟ چگونه برنامه‌ریزی می‌کردید؟

بله من کل برنامه ریزی تحصیلی ام طبق برنامه راهبردی بود و به نظرم یکی از بهترین و بی نقص ترین برنامه هاست ، رمز موفقیت خود را پایبندی به برنامه راهبردی می دانم.

 

کدام درس‌ها نقطه قوت شما بود؟ روش مطالعه این درس‌ها چگونه است؟ در مدرسه یا آزمون‌ها چه نمره ای برای این درس ها کسب می‌کردید؟

درس های شیمی و فیزیک معمولا نقطه قوتم بودند.در این درس ها با توجه به اینکه تست های زیادی حل و پیاده می کردم همیشه نتیجه خوبی کسب می کردم ، تست های کنکور سراسری چند سال اخیر را چند بار تمرین می کردم و بطور کامل رفع اشکال و تحلیل می کردم.

 

در طول این سال‌ها درسی بوده که ضعیف باشید اما با تغییر روش، آن را به نقطه قوت تبدیل کرده باشید؟ کدام درس؟ چه کاری کردید؟ 

بله ریاضی، دبیرم نقش زیادی در پیشرفت من در این درس داشتند و خودم هم در برنامه هفتگی ، تایم بیشتری را به این درس اختصاص دادم.

 

روزی چند ساعت درس می‌خواندید؟ و چقدر زمان به تست اختصاص می دادید؟

خب بستگی داشت . معمولا اگر تایم روزم را به ۱۰ قسمت تقسیم کنم ۶ قسمت می خواندم و ۴ قسمت تست می زدم(این آمار برای هر درس در هر بازه ای متفاوته)

 

دفتر برنامه ریزی داشتید؟ تکمیل این دفتر چه کمکی به شما از لحاظ درسی و غیر درسی کرده است؟ 

بله ،دفتر برنامه ریزی کمک مهمی برای گرفتن نتیجه مناسب است و سعی می کردم ساعت های که در یک روز کار می کردم را یادداشت کنم، خود بخود با دفتر برنامه ریزی تعادل در مطالعه ام ایجاد شد.

 

آیا در برنامه ریزی زمانی را به استراحت و تفریح اختصاص می‌دادید؟ چه کارهایی می‌کردید؟

قطعا اختصاص می دادم.بدون استراحت آدم فرسوده و خسته میشود و تا یک جایی می تواند ادامه بدهد.معمولا بسکتبال بازی می کردم.

خب دیگه وقتی متوالی درس می خوانی و کل زمان و انرژی‌ ات را برای یک کار صرف می کنی قطعا  پیشرفت می کنی اگر مسیرت درست باشد.

 

تحلیل آزمون را چه زمانی آغاز می‌کردید و به چه مواردی دقت می‌کردید؟

معمولا عمومی ها عصر آزمون و اختصاصی ها در طول هفته بعد از آزمون.بیشتر روی سوالاتی که غلط زده بودم تمرکز می کردم.

 

عملکرد شما در دوران جمع بندی چگونه بود؟

به نظرم یکی از مهم‌ترین دوران هر کنکوری است و باعث جدایی اون فرد از بقیه می شود.و من واقعا خوب دوران جمع بندی را مدیریت کردم.

 

در هفته منتهی به کنکور چه کارهایی کردید؟

تورق سریع همه دروس - مرور نکات و استراحت.

Menu