-
بعد از نوروز تعداد زیادی آزمون جامع دادم و به تمام کنکورهای بعد از سال 1401 پاسخ دادم. آنها را تحلیل کردم و نکات مهم را نوشتم در کنار آن، سه سال تحصیلی را بهصورت سریع مرور کردم.
-
من هلیا بلوکی آذری هستم. سال اول که کنکور دادم رتبهام 3585 شد و سال دوم رتبهی 89 را کسب کردم. اکنون دانشجوی علوم پزشکی دانشگاه تهران هستم.
-
تستزنی زمان دار و شبیهسازی شرایط آزمون را جدی گرفته بودم. سوالات را چندین بار تحلیل میکردم و اشتباهاتم را آنقدر مرور میکردم تا پس از چندین هفته دیگر تکرار نشوند.
-
گفت و گو با مهشید نظری؛ قبولی دانشگاه فرهنگیان یاسوج کنکور 1402------------
-
گفت و گو با محمدحسام علی محمدیقبولی کنکور در دانشگاه شریف رشته مهندسی برق
-
من خودم فرزند بزرگ خانواده هستم و از طریق دوستانم که در سالهای قبل عضو کانون بودند و موفق شدند آشنا شدم.
-
گفتگو با کیمیا ویسی؛ پذیرفته شده در دانشگاه فرهنگیان
-
مهمترین موضوع پیوستگی و حضوری آزمون دادن بوده است اینکه در فضای آزمون قرار گرفته و نیز تحلیل ویژه آزمونها و سنجش مطالعاتی ام میباشد، پیشرفتم را از اجبار خودم در شرکت کردن در آزمونهای حضوری میدانم.
-
من از کودکی به شغل شریف معلمی علاقه داشتم و با دیدن معلمان دبیرستانم علاقهی من بیشتر شد.
-
معصومه منصوری ؛ با تراز 5514 و شرکت در بیش از 60 آزمون در طی 4 سال قبولی دانشگاه فرهنگیان از بندرماهشهر