گفت و گو با آیدا ربیعی رتبه584 کنکور تجربی 1405

معدل من 77/19 شد و تراز سوابقم 10064 و در دروس دینی ، فارسی ، فیزیک ، ریاضی 20 شدم و در زبان 75/19 ، شیمی 5/19 ، عربی 25/19 ، زیست 5/19 ، سلامت 5/19 ، هویت 75/19 شدم .

گفت و گو با آیدا ربیعی رتبه584  کنکور  تجربی 1405

گفت و گو با آیدا ربیعی رتبه584  کنکور  تجربی 1405 

گفت و گو با آیدا ربیعی رتبه584  کنکور  تجربی 1405

نام و نام خانوادگی : آیدا ربیعی 

رتبه سال 1405 : 584 

نام شهر و استان : زرین شهر ، اصفهان 

میانگین تراز : 6637

از چه سالی عضو کانون بوده و چند آزمون شرکت کرده است : 3   سال  ، 83 آزمون 

شغل و تحصیلات مادر : خانه دار ، لیسانس ریاضی 

شغل و تحصیلات پدر :آزاد ، لیسانس حسابداری 

تراز کنکور : 10257

تراز سوابق تحصیلی : 10064

 

مصاحبه‌گر : نیوشا کرمی 

 

نمره‌های امتحان نهایی، معدل و تراز سوابق تحصیلی‌تان چند شد؟ در کدام درس نمره 20گرفتید؟ 

معدل من 77/19 شد و تراز سوابقم 10064 و در دروس دینی ، فارسی ، فیزیک ، ریاضی 20 شدم و در زبان 75/19 ، شیمی 5/19 ، عربی 25/19 ، زیست 5/19 ، سلامت 5/19 ، هویت 75/19  شدم . 

 

روش شما برای مطالعه و آمادگی در درس‌های عمومی و اختصاصی چه تفاوتی داشت؟

دروس عمومی را 90% وقت را به خود کتاب درسی و تسلط بر روی مباحث اختصاص می دادم و 10% به حل نمونه سوالهای تشریحی برای تثبیت بیشتر ولی برای دروس تخصصی در کنار کتاب درسی تست های زیادی حل می کردم . 

 

برای درس‌های «بهداشت و سلامت» و «هویت اجتماعی» مطالعه شما چگونه بود؟

باتوجه به حجم زیاد این درس و فرار بودم مباحث سعی به مرور خیلی زیاد و حل نمونه سوال زیاد داشتم. 

 

شما چگونه تعادل بین درس خواندن برای کنکور و امتحان نهایی را ایجاد و حفظ کردید؟

به کمک برنامه های مشاورم این تعادل همیشه برقرار بود و باعث شده بود از همان ابتدای کار کنکور و نهایی را در یک راستا پیش رویم و در نهایت به حد خوبی برای هر دو آماده باشم. 

 

در آزمون‌ها حضوری شرکت می‌کردید یا آنلاین؟ چرا؟

من در ازمون ها همیشه حضوری شرکت می کردم ، شبیه سازی بیشتری به کنکور دارد و باعث می شود خیلی مدیریت زمان و از جمله کنترل استرس داشته باشم و همچنین تکنیک ضربدر منها را بهتر تمرین کنم ، دستاوردی که آزمون های کانون برای من داشته این بود که باعث شد اگر به سوال سختی برخورد کردم خودم را نبازم و به خودم اطمینان داشته باشم و سرجلسه بهترین خودم باشم . 

 

استفاده شما از گوشی و فضای مجازی در چه حدی بود؟ آیا مدیریتی بر این مسئله داشتید؟

سعی می کردم کمتر از یک ساعت باشد و در آن ساعت برای اینکه کمی از فضای درسی و رقابتی دور باشم با دوستانم صحبت می کردم . 

 

فکر می‌کنید مهم‌ترین ویژگی که شما دارید و باعث می‌شود خوب درس بخوانید، چیست؟

فکر میکنم مهمترین ویژگی که دارم و باعث می شود خوب درس بخوانم استمرار ، که حرف اول را می زند و مهم این است که حتی در دوران سخت هم برای هدف بجنگید . 

 

فکر می‌کردید چنین رتبه‌ای کسب کنید؟ خاطره لحظه اعلام نتایج را برای ما تعریف می‌کنید؟         

خیر ، اصلا فکر نمی کردم . واقعا لحظه به یاد ماندنی برای من بود و همه سختی های مسیر به یکباره از بین رقت .