قهرمان پیشرفت امیرمهدی بهادری

نظم و هدف گذاری برای بهتر پیش بردن مسیر کنکور بسیار موثر است

قهرمان پیشرفت امیرمهدی بهادری

نام: امیرمهدی 

نام خانوادگی : بهادری 

پایه و رشته تحصیلی : دوازدهم ریاضی 

تعداد سال های حضور در کانون : چهار سال - از سال نهم 

شغل و رشته پدر : بازنشسته 

شغل و رشته مادر : خانه دار 

پشتیبان : محمدرضا ملایی 

مدیر : رامین غفرانی

مصاحبه گر:محمدرضا ملایی 



۱-برای موفقیت در مسیر کنکور و آزمون ها چه مسیری را باید پیش بگیرید ؟

  مطالعه به صورت تعادلی باید جلو برود و با هدف و برنامه ریزی درست  انجام بشود. پشت کار نیز باعث می شود تا بتوانیم این مسیر را با موفقیت به پایان برسانیم . ‌.



 ۲-شرکت در آزمون ها چه دستاوردی برایتان داشته است ؟

بعد از شرکت در آزمون ها ، یاد گرفتم تحلیل آزمون های موثر تر و قوی تری داشته باشم. کنترل زمان و استرس را به خوبی یاد گرفتم و تجربه های خوب و مفید داشته ام .  آزمون باعث نظم پارت های مطالعاتی نیز شده است.




۳-از بین تعدد آزمون های شبیه ساز کنکور ، چرا قلم چی را انتخاب کردید ؟دلیل متمایز بودن  و موفقیت کانون در این سال ها از نظر شما چه بوده است ؟

به دلیل سابقه علمی بالا و درخشان ، ترغیب شدم در آزمون ها ثبت نام کنم . سوالات با سطح مشابه کنکور طراحی می شود .


 ۴- برنامه راهبردی به عنوان نقشه راه برای دانش آموزان چه کمکی می تواند در پیشرفت آنها داشته باشد ؟ 

برنامه راهبردی به ما کمک می کند تا بتوانیم همه مطالب را به صورت جامع و کامل تا انتهای سال پوشش دهیم ، مباحث به صورت مروری جلو می رود و تعادل بین دروس به علت آزمون ها باید رعایت شود .



 ۵-با توجه به تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور و وجود دوگانگی در مطالعه به صورت تستی و تشریحی ، برای موفقیت هم در آزمون نهایی و هم کنکور چه برنامه ای را در پیش گرفته اید ؟

سعی کردم برای رسیدن به مطالب به صورت عالی و منسجم از ابتدا برنامه منظم و مطالعه دقیق داشته باشم . زمان جدا برای قسمت تستی و تشریحی باید صرف شود و همگام با آزمون ها و مدرسه جلو بیام ، به هر دو قسمت خواهم رسید . دروس عمومی را همان روز تدریس مطالعه می کنم تا به شب امتحان موکول نشود .

قهرمان پیشرفت امیرمهدی بهادری


6-در ایام جنگ وضعیت مطالعه شما با چه صورت بوده است؟ 

مانند اکثر دانش آموز ها با کاهش ساعت مطالعه مواجه شدم ولی بعد از آن تلاش برای بازگشت به مسیر داشته ام و تا حد خوبی در خارج تهران توانستم وضعیت مطالعه مطلوبی داشته باشم.


۷- هدف مطالعاتی شما در دوران تابستان به چه صورت است؟ 

باتوجه به مشورت های انجام شده با آقای ملایی ، پیشخوانی دوازدهم تعدادی از دروس رو جلو بردم و دروس سال یازدهم را جمع بندی کرده ام .


 ۸-تماس های منظم و منسجم پشتیبان شما تا این قسمت از سال چه کمکی برای کسب تراز‌ بهتر به شما کرده است  ؟

تماس های هفتگی آقای ملایی  برای برنامه ریزی در زمان های دو هفته ای بسیار کمک کننده بود و جلسات تحلیل کارنامه بسیار به شناخت مسیر کنکور و پیدا کردن چالش ها کمک کننده بود .


۹-هدف گذاری شما برای آزمون جامع های ۳ و ۱۰ مهر به چه صورت هست ؟

در نظر دارم تست های علامتدار و دفتر خلاصه نویسی را مرور داشته باشم .


 ۱۰-اگر به ابتدای تابستان برگردید چه کاری را زودتر انجام خواهید داد ؟ 

برنامه ریزی دقیق و منظم تری را انجام می دادم تا به بودجه آزمون ها کامل برسم .




۱۱-اگر به ابتدای سال یازدهم برگردید ، چه موردی در مطالعات خودتان را تغییر خواهید داد ؟

سعی می کردم با تمرکز بیشتر بر روی مسیر خودم و استرس کمتر و برنامه ریزی مناسب تر روند بهتری را پیش بگیرم و به دانش آموزان سال بعد توصیه میکنم مطالعه دروس عمومی را به شب امتحان موکول نکنند ‌



۱۲- هدف گذاری شما برای مطالعه از ابتدای مهر تا دی برای کدوم پایه است؟

در نظرم دارم پایه دهم و دوازدهم را مطالعه کنم .