نام و نام خانوادگی: پارسا کشاورزیان
پایه: یازدهم انسانی
نام شهر و استان: تنکابن، مازندران
سالهای حضور در کانون: 4 سال
تعداد آزمونها: 76 آزمون در طول چهار سال
در چند آزمون پیشرفت داشته اید: 8آزمون
مصاحبه گر : معین نوروزی
- آیا شما قهرمان پیوستگی بودید؟ چند آزمون شرکت کردید؟ این پیوستگی چه نتایجی برای شما داشته است؟
بله قهرمان پیوستگی بودم و در بیشتر آزمون ها شرکت کردم و این استمرار باعث پیشرفت در تست زنی و آمادگی برای امتحاناتم شده است.
- با توجه به کارنامه دستاوردها، شما در ............ آزمون پیشرفت کردهاید. دلیل این پیشرفت و افزایش تعداد پاسخهای صحیحتان چه بوده است؟
در ۸ آزمون پیشرفت داشتم و دلیل آن، برنامه ریزی صحیح و زمان بندی دروس برای مطالعه بوده است.
- آیا کارنامه آزمون را همان روز (جمعه) دریافت میکنید؟ در کارنامه کدام قسمت برای شما اهمیت بیشتری دارد؟
بله معمولا کارنامه را در همان روز آزمون دریافت میکنم و در کارنامه به تراز و درصدهایم توجه بیشتری دارم.
- در آزمونها حضوری شرکت میکنید یا آنلاین؟ چرا؟
همیشه تلاشم را میکنم به صورت حضوری در آزمون ها شرکت کنم مگر در زمان هایی که امکان شرکت حضوری در آزمون برایم میسر نباشد که به صورت آنلاین شرکت میکنم.
- برنامه شما برای تابستان امسال چیست؟
برنامه ام آماده شدن برای کنکور سال آینده است.
- در تابستان تمرکز شما روی قسمت نگاه به گذشته خواهد بود یا نگاه به آینده؟ چرا؟
بیشتر تمرکزم در تابستان روی نگاه گذشته است و کمی هم نگاه به آینده برای آمادگی.
- چه تغییر مثبتی در تابستان امسال نسبت به تابستان سال قبل میخواهید در خود ایجاد کنید؟
در تابستان، زمان بندی درست برای خواندن دروس مهم را رعایت میکنم.
- منابع مطالعاتی شما برای تابستان چیست؟
در ابتدا خود کتاب های درسی و در کنار آن از کتاب های کمک آموزشی کانون استفاده می کنم.
- با توجه به کارنامه دستاوردها، بهترین درس شما در نیمسال اول و نیمسال دوم کدامست؟ روش مطالعه این دروس چگونه بود؟
جغرافیا و تاریخ در نیم سال اول و در نیم سال دوم فلسفه و ریاضی. نیم سال اول به دلیل علاقه زیاد به تاریخ جغرافیا و لذت خواندن این دروس. در نیم سال دوم به دلیل ضعف ریاضی در نیم سال اول سعی کردم با نگاه به ویدیو های آموزشی و مطالعه کتاب مکمل کانون در این درس خودم را ارتقا دهم.
با توجه به کارنامه دستاوردها، در کدام قسمت ها چالش داشتید؟ چه تصمیماتی برای تبدیل این چالش ها به دستاورد در سال آینده دارید؟
در چندین آزمون در برخی از دروس دچار چالش شدم و تصمیم گرفتم تمرکز بیشتری روی این دروس برای سال آینده بگذارم.
