نام و نام خانوادگی: فرگل فرخ زاد
پایه:نهم
نام شهر و استان: تهران -باغستان
میانگین تراز:5800
سالهای حضور در کانون:1 سال
تعداد آزمونها:31
در چند آزمون پیشرفت داشته اید: 7
شغل و تحصیلات مادر:خانه دار-لیسانس
شغل و تحصیلات پدر: آزاد-دیپلم
مصاحبه گر : زهرا روح الهی
در آزمونها حضوری شرکت میکنیدیا آنلاین؟ چرا؟ همه ی آزمون ها را حضوری شرکت می کردم ، اما به دلیل وضعیت موجود چند ازمون آخر را انلاین شرکت میکنم .
ازمون حضوری مانند شرایط اصلی خود ازمون است و برای من خیلی بهتر است.
شما امسال در چند آزمون پیشرفت کردهاید؟ دلیل این پیشرفت چه بوده است؟ ازمون های ۲۶ دی ،۱۴ فروردین ،۲۸ فروردین و ازمون ۱۱ اردیبهشت.
در این ازمون ها که بعد ترم اول برگزار شدند ، تمرکزم را بیشتر کردم وتست های بیشتری می زدم تا به تراز دلخواهم برسم
باتوجه به کارنامه ششماهه درکدام درس بیشترین پیشرفت را داشتید؟روش مطالعه این درس چگونه است؟ در درس های مطالعات اجتماعی، زبان انگلیسی، فارسی، پیام های اسمان.
در درس فارسی ابتدا سعی میکنم که به طور کامل به تمام متن کتاب و تمام صفحات کتاب مسلط شوم و بعد شروع به تست زدن از ان درس میکنم برای تثبیت یادگیری .
در درس مطالعات اجتماعی ابتدا سعی میکنم قبل از آغاز خواندن کل متن کتاب، یک بار به طور روز نامه وار متن رو بخوانم و بعد شروع به خواندن اساسی میکنم و بعد از آن به سراغ تست ها میروم و گاهی اوقات هم از ازمون های تشریحی استفاده میکنم
مهمترین روش شما برای افزایش تعداد پاسخ صحیح سوالات، چه بوده است؟ برای افزایش پاسخ صحیح سعی میکنم تست های متنوعی حل کنم و آن ها را تحلیل کنم. و همیشه سعی میکنم تعداد تست ها را بشمارم و در ازمون خودم را مجبور میکنم تا تست هایی که رد کردم را دوباره حل کنم و به پاسخ صحیح برسم.
با توجه به کارنامه شش ماه در کدام درس چالش بیشتری دارید؟ چه برنامه ای برای تغییرعملکرد خود در این درس دارید ؟ در درس هایی که علاقه ی زیادی به آن ها دارم درصد بیشتری کسب میکنم برای درسی مانند زبان انگلیسی من اصلا از کتاب مطالعه نمیکنم یا تست نمیزنم، زیرا بنده به زبان انگلیسی به طور کامل مسلط هستم و بیشتر سعی میکنم زمانم را صرف درس هایی که نیاز دارند به درصد های بالایی برسند میکنم.
مانند علوم تجربی، برای عملکرد های اینده سعی میکنم تمرکزم را بروی درسی مانند علوم تجربی بیشتر کنم.
آیا در آزمونهای هدفگذاری و مشابه پارسال شرکت میکنید؟ فایده این آزمونها برای شما چه بود؟ بله در ازمون های مشابه پارسال شرکت میکنم، این آزمون ها خیلی تاثیر گذار هستند و تعدادی از این تست ها که در ازمون مشابه پارسال هستند در ازمونی که فردا قرار است برگزار شوند شباهت دارند و باعث افزایش تعداد پاسخ های درست می شوند.
با توجه به نزدیک شدن امتحانات چگونه می خواهید ساعت مطالعه خود را افزایش بدهید چه برنامهای برای خودتان دارید؟ سعی میکنم شب ها را در یک زمان مشخص شروع به درس خواندن کنم و روز بیشتر تست بزنم. تعداد ساعت مطالعه مهم نیست بلکه کیفت مهم است و بنده بیشتر در شب ها شروع به خواندن کتاب های درسی میکنم و روز ها به زدن تست اختصاص دارند.
منابع مطالعاتی ویژه شما برای امتحانات پایان سال چیست؟ آیا از نمونه سوالات سایت کانون استفاده میکنید؟ من از کتاب های آبی برای درس های علوم تجربی و ریاضی استفاده میکنم و از کتاب های سه سطحی برای کتاب های ریاضی، علوم تجربی، فارسی و عربی.
برای ازمون های مدرسه بعد از اینکه یه طور کامل به تمام متن کتاب مسلط شدم. از نمونه سوال های تشریحی استفاده میکنم. و بیشتر از نمونه سوال های سایت کانون استفاده میکنم.
در دوره امتحانات چگونه بین برنامه راهبردی آزمونها و امتحانات تعادل ایجاد میکنید؟در دورهٔ امتحانات ترم اول سعی میکردم اول در درس هایی که امتحان داریم بیشتر تمرکز کنم و بعد به سراغ برنامه ی راهبردی میرفتم و درس هایی که احساس میکردم نیاز دارم بیشتر مطالعه کنم، مطالعه میکردم و مرور و بعد به سراغ تست و نمونه سوالات تشریحی میرفتم
مطابق برنامهی راهبردی حرکت میکنید؟ چگونه برای دو هفته برنامه ریزی میکنید؟
در دورهٔ امتحانات ترم اول سعی میکردم اول در درس هایی که امتحان داریم بیشتر تمرکز کنم و بعد به سراغ برنامه ی راهبردی میرفتم و درس هایی که احساس میکردم نیاز دارم بیشتر مطالعه کنم، مطالعه میکردم و مرور و بعد به سراغ تست و نمونه سوالات تشریحی میرفتم. در هفته ی اول سعی میکنم که تمامی درس ها را که خواندم را مرور کنم و در هفته ی دوم شروع به تست زدن از مطالب کتاب میکنم. و برای قسمت هوش سه روز متوالی به تست زدن از این بخش اختصاص دارد.
تحلیل آزمون را در چه روزی انجام میدهید؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟
تحلیل ازمون را سعی میکنم شب همان روز ازمون یا فردا شب انجام بدم. روش تحلیل خاصی ندارم ابتدا فیلم ها را مشاهده میکنم و بعد سراغ توضیح دادن با دلیل برای خودم میکنم.
روش شما برای جمع بندی دروس در پایان سال چیست؟ فقط سعی میکنم درس هایی را که قبلا خواندم را دوباره مرور کنم و از نمونه سوال های تشریحی استفاده کنم.
برنامه شما برای تابستان امسال چیست؟ برای تابستان امسال سعی دارم درس های سال بعد را پیش خوانی کنم و از کتاب تابستان کانون استفاده کنم.
درتابستان تمرکزشماروی قسمت نگاه به گذشته خواهد بودیا نگاه به آینده؟چرا؟ برای تابستان امسال سعی دارم درس های سال بعد را پیش خوانی کنم و از کتاب تابستان کانون استفاده کنم
برای پیش خوانی و یادگیری دروس سال بعد، در تابستان کلاس میروید یا خودخوان هستید؟به هر حال سعی میکنم امسال از تابستان در کانون شرکت کنم.
چه تغییر مثبتی درتابستان امسال نسبت به تابستان سال قبل میخواهید در خود ایجاد کنید؟برای تابستان برنامه های زیادی دارم ولی این خیلی به شرایط بستگی دارد زیرا باید از رشته ی مورد نظر اگاه شوم و من حتما به سراغ پیش خوانی دروس سال آینده می روم.
