سه دانش آموز یازدهم انسانی با پیشرفت‌های کم نظیر : 9 و 10 پیشرفت

امسال، در دنیای آزمون‌های برنامه‌ای کانون، یک اتفاق خیلی مهم داریم: پیشرفت.قهرمانان پیشرفت و حالا قهرمانان با پیشرفت‌های درخشان

سه دانش آموز یازدهم انسانی با پیشرفت‌های کم نظیر : 9 و 10 پیشرفت

امسال، در دنیای آزمون‌های برنامه‌ای کانون، یک اتفاق خیلی مهم‌ داریم: پیشرفت.قهرمانان پیشرفت و حالا قهرمانان با پیشرفت های درخشان

نه یک بار، نه دو بار، بلکه بارها پشت سر هم بهتر شدن. یعنی هر آزمون که کارنامه را باز می‌کنی، ببینی از آزمون قبلی پاسخ درست بیشتری داری. این قهرمانی است .

ما در این مجموعه به سراغ دانش‌آموزانی رفته‌ایم که در تعداد زیادی از آزمون‌های برنامه‌ای امسال، پاسخ صحیح بیشتری نسبت به آزمون قبلی داشتند. بعضی‌ها 7 بار، بعضی بیشتر.

 همه‌شان اما یک چیز مشترک دارند: رقابت با خود دیروزشان را برده‌اند.

هر روز سراغ 3 قهرمان با پیشرفت های درخشان از یک شهر و 3 قهرمان با پیشرفت درخشان از یک پایه می رویم.

امروز سه قهرمان پیشرفت از پایه یازدهم علوم انسانی را به شما معرفی می‌کنیم.

برای بعضی از این دانش‌آموزان مصاحبه هم داریم. اگر لینکش را گذاشتیم، حتماً بخوانید. حرف‌های خودشان از روش مطالعه، تحلیل و برنامه‌ریزی، از هر توضیحی شیرین‌تر است.

**این داستان ها با اطلاعات واقعی و به کمک هوش مصنوعی کانون تهیه شده است**


«۴ سال، ۱۲۹ آزمون، ۱۴۹۱ پاسخ صحیح»سه دانش آموز یازدهم انسانی با پیشرفت‌های کم نظیر : 9 و 10 پیشرفت


زهرا نیک‌منش خواجه، پایه یازدهم انسانی در آذربایجان شرقی زندگی میکند.او  ۴ سال در آزمون‌های برنامه‌ای کانون شرکت کرده است. از هشتم تا یازدهم. ۱۲۹ آزمون داده که ۲۰ آزمون، آزمون اصلی بوده است و فقط یک بار غیبت در  آزمون ها داشته یعنی قهرمان پیوستگی است.

۱۴۹۱ پاسخ صحیح در آزمون ها داده یعنی عضو باشگاه هزارتایی‌های کانون است با میانگین تراز ۶۳۰۹. 

۱۰ بار پیشرفت در تعداد پاسخ های صحیح داشته. در ۱۰ آزمون، تعداد پاسخ‌های درستش از آزمون قبلی بیشتر شده.

علوم و فنون ادبی بهترین درسش در نیم‌سال اول. تاریخ بهترین درسش در نیم‌سال دوم بود.

از کتاب‌های جامع کانون برای تمام دروس استفاده می‌کند. دفتر برنامه‌ریزی را پر می‌کند. تحلیل را همان روز آزمون انجام می‌دهد.

در این مسیر، پریسا هژیرلطیف پشتیبانش بوده.

زهرا نیک‌منش خواجه، با ۴ سال حضور، ۱۲۹ آزمون، ۱۰ بار پیشرفت. چهار سال تمام ایستاده، حالا نوبت برداشت است.

لینک مصاحبه با زهرا نیک منش

«از عربی تا روان‌شناسی؛ یک سال، 9 بار پیشرفت»

۲۰ آزمون شرکت کرده بدون هیچ غیبتی.

علیرضا یک سال پیش تصمیم گرفت در آزمون های کانون شرکت کند. حالا یک سال گذشته، و با پیوستگی کامل در آزمون ها شرکت میکند

.علیرضا ندائی، یازدهم انسانی، اهل دهنو. یک ساله که در آزمون‌های برنامه‌ای کانون شرکت می‌کند. ۲۰ آزمون داده. همان شده که قهرمان پیوستگی شود.

اواسط سال، وقتی کارنامه را ورق می‌زد، یک عدد نظرش را جلب کرد: ۹ بار پیشرفت. یعنی از هر دو یا سه آزمون، یکی را بهتر شده.  این کافی بود تا بفهمد راه درست را رفته.

عربی و زبان قرآن بهترین درس نیم‌سال اول بود. با حروف و قواعد راحت بود. اما نیم‌سال دوم، روان‌شناسی قله شد. از ادبیات عرب تا تحلیل ذهن. از قواعد تا رفتار.

۵۸۴ پاسخ صحیح در آزمون ها داشته. عضو باشگاه ۵۰۰ تایی‌های کانون است. میانگین تراز او ۵۲۲۵.

روزش را خوب بلد است. جمعه ها می‌نشیند پای تحلیل. سوالات اشتباه را می‌نویسد، توضیح درست را کنارش می‌گذارد. دفتر برنامه‌ریزی همیشه همراهش است.

در این راه، داوود صلاتی پشتیبانش بوده. همان که شاید هر هفته با علیرضا مرور می‌کرد کجای راه مانده و کجا تندتر رفته.

علیرضا ندائی، با ۲۰ آزمون و ۹ بار بهتر شدن، میداند فقط باید درست بیایی و درست بمانی. از عربی تا روان‌شناسی، یک سال پر از قدم. قدم‌هایی که همیشه رو به جلو بودند.



«از تاریخ تا علوم و فنون؛ یک سال، ۳۷ آزمون بدون غیبت»

رها سلطانی، یازدهم انسانی، از مدرسه نمونه دولتی مولود کعبه شهر قدس است. یک سال در ۳۷ آزمون برنامه ای کانون بدون هیچ غیبتی شرکت کرده است.

همان اول سال با خودش گفت: «هر هفته می‌آیم.» حالا یک سال گذشته، هنوز هر جمعه مشغول آزمون دادن است. قهرمان پیوستگی شده.

کارنامه‌هایش را که ورق می‌زنی، یک چیز توجّهت را جلب می‌کند: ۹ بار پیشرفت. هر بار که بهتر شده، آنقدر خوب بوده که دوباره انگیزه گرفته برای جمعه بعد.

تاریخ، بهترین درس نیم‌سال اول بود. علوم و فنون ادبی، بهترین درس نیم‌سال دوم.

رکورد ۸۳۴ پاسخ صحیح در آزمون ها را دارد و عضو باشگاه ۵۰۰ تایی‌های کانون با میانگین تراز ۵۵۵۴.

تحلیل آزمون را همان روز انجام می‌دهد. اول غلط‌ها، بعد نزده‌ها، آخر سر سوالات درست را چک می‌کند.

کتاب‌های آبی کانون همراهش است. دفتر برنامه‌ریزی را هم پر می‌کند. هر شب. نه برای اینکه کسی ببیند، برای اینکه خودش بداند چقدر خوانده.

در این راه، عسل بهادری پشتیبانش بوده.رها سلطانی، با ۳۷ آزمون و ۹ بار پیشرفت. حالا یک سال گذشته و رها می‌داند هر پنجشنبه یک فرصت دیگر دارد. برای بهتر شدن، برای جلو رفتن.


لینک مصاحبه با رها سلطانی

Menu