گفتگو با یگانه موسوی - قهرمان پیشرفت و پیوستگی

من سعی می‌کنم دروس مدرسه را طبق برنامه کلاسی پیش بروم و مطالعه‌ی باکیفیتی دا‌شته باشم و در کنار تست را داخل برنامه ام بذارم تا از این طریق هم برای امتحانات و پرسش‌های مدرسه آماده‌تر شوم

گفتگو با یگانه موسوی - قهرمان پیشرفت و پیوستگی

نام و نام خانوادگی: یگانه موسوی

مقطع: نهم

نام استان و شهر  :خراسان رضوی-تربت حیدریه

زمان مصاحبه :   12/08/1404

مصاحبه گر:  شیما خرقانی

 

برنامه ی راهبردی آزمون ها مسیر روشنی برای هدفگذاری مطالعاتی و برنامه ریزی دقیق تر را نشان میدهد . شما چگونه برنامه ی راهبردی آزمون ها  را با برنامه ی کلاسی مدرسه هماهنگ می نمایید ؟ به دروس عمومی و در گروه دبستان و متوسطه ی 1 به سوالات هوش هم توجه می کنید ؟

برنامه ی کانون از برنامه ی مدرسه جدا نیست 

من سعی می کنم دروس مدرسه را طبق برنامه کلاسی پیش بروم و مطالعه ی باکیفیتی دا‌شته باشم و در کنار تست را داخل برنامه ام بذارم تا از این طریق هم برای امتحانات و پرسش های مدرسه آماده تر شوم و هم برای آزمون کانون  

آیا در آزمون‌های تشریحی  شرکت خواهید کرد؟ این  آزمون ها از لحاظ سطح دشواری در حد امتحانات مدرسه است و تسلط شما را روی مباحث کتاب درسی  افزایش میدهد. شما برای چه نمره‌ای هدف گذاری کرده اید؟

امتحان تشریحی را حتما شرکت می کنم. قطعا 20

 

دفترچه ی آزمون های عمومی برای گروه متوسطه ی 2 و کنکوری با سوالات تستی شبه نهایی در هر آزمون ارائه میگردد و شما به اختیار میتوانید سوالات این دفترچه را در روز آزمون پاسخگو باشید .  آیا به سوالات عمومی پاسخ خواهید داد یا خیر؟ چرا ؟

برای شروع با کتاب اول شروع میکنم چون در سطح کتاب درسی است و درسنامه ی خیلی خوب و مختصری دارد و باعث می‌شود من روی متن کتاب درسی تسلط بیش‌تر و بهتری پیدا کنم

با توجه به وضعیت درسی خودتان ، از کتاب های کانون کدام کتاب‌ها را در اولویت مطالعاتی قرار میدهید؟ علت انتخاب این کتاب‌ها را بنویسید؟

من فیلم های پیشرفت را استفاده می کنم. قبل از تدریس معلم جهت پیشخوانی و بعد از تدریس معلم جهت مرور

 

جلسات 5 نفره بین دو آزمون با کمک پشتیبانان عزیز برگزار میگردد . هدف از اجرا ی پیوسته ، ارزیابی کار دو هفته ی آزمون گذشته و توضیح موارد مشاوره ای آزمون جدید با هدفگذاری اجرایی و یادگیری از همتایان میباشد . آیا در این جلسات شرکت خواهید نمود . لطفا دلایل شرکت را توضیح دهید ؟

بله در جلسات مشاوره همراه با پشتیبان عزیز شرکت می کنم

ازین طریق می توانم از تجربیات و روش مطالعه دروس مختلف و روش های تست زنی دوستان آشنا شوم و و راجع به آزمون و تحلیل آزمون و رفع اشکال تبادل نظر کنیم و سوالات مشاوره ای خود را از پشتیبان بپرسیم و اجرایی کنیم

آیا برای آموزش درس‌های عمومی و اختصاصی از فیلم‌های پیشرفت و کلاس‌های آنلاین سایت کانون استفاده می‌کنید؟ چه زمانی در طول دوهفته را به آن اختصاص خواهید داد ؟ لطفا علت را توضیح دهید ؟

من فیلم های پیشرفت را استفاده میکنم. قبل از تدریس معلم جهت پیشخوانی و بعد از تدریس معلم جهت مرور

صفحه ی شخصی شما در سایت کانون فعال بوده و امکان استفاده از فعالیت های آموزشی مختلف را دارا است . جعبه ابزار کارنامه با انواع کارنامه ی تحلیلی و آزمون های مشابه و هدفگذاری و ... از آیتم های خاص  و کاربردی آن میباشد . آیا به صورت آزمون محور از این صفحه بازدید خواهید نمود ؟ از کدام امکان آموزشی این صفحه بیشتر استفاده مینمایید ؟ چرا و به چه شکل ؟

بله استفاده میک نم بیشتر از آزمون های مشابه و هدف گذاری _ و رفع اشکال آن را کامل انجام می دهم

 

تمامی برتر های کانون در سال گذشته به پیوستگی حضور در حوزه ی آزمون تاکید داشتند و آن را یکی از دلایل موفقیت خود می دانستند  . آیا قهرمان پیوستگی خواهید بود و در تمامی آزمونها حضور خواهید داشت؟  حضوری یا آنلاین؟ چرا؟

بله_ حضوری شرکت می کنم تا با محیط آزمون آشنا شم و برای آزمون اصلی آماده تر شوم

آیا شما پارسال قهرمان پیوستگی بودید؟ درچند آزمون شرکت کردید؟ آیا جزء باشگاه پانصدتایی‌ها یا هفتصدتایی ها یا هزارتایی ها بودید؟ علت پیوستگی شما و موفقیت خودتان را در چه چیزی می‌دانید؟

تازه ثبت نام کرده ام و در سال های قبل کانونی نبودم

آیا آزمون های برنامه ی پلکان را به صورت آزمون محور اجرا نموده و ارزیابی سوالات را انجام خواهید داد؟

بله استفاده می کنم و ارزیابی سوالاات را بطور کامل انجام می‌دهم

برنامه ریزی مطالعاتی و هدفگذاری هر آزمون را در چه زمانی انجام می دهید ؟ آیا دفتر برنامه ریزی خود را به صورت روزانه تکمیل خواهید نمود؟

جمعه ی بعد از آزمون _ بله مرتبا تکمیل می کنم چرا نکات طلایی و بسیار مهمی هستند 

آیا  دو مرحله ی اول تحلیل آزمون ها را در روز جمعه ی آزمون و جمعه ی بعد از آزمون ، انجام خواهید داد و کتاب خودآموز خود را تکمیل خواهید نمود؟

بله انجام می‌دهم و کتاب خودآموز خود را هر آزمون تکمیل می کنم

آزمون های مشابه به عنوان آزمونی ویژه برای جمع بندی اطلاعات و بازیابی پایانی قبل از هر آزمون درنظر گرفته شده است و در صفحه ی شخصی سایت کانون به صورت آنلاین فعال میگردد . آیا در آزمون شرکت و رفع اشکال آن را بطور کامل انجام خواهید داد؟

بله شرکت می کنم و رفع اشکال را حتما انجام می‌دهم تا اشکالاتم را رفع کنم و برای آزمون جمعه آمادگی بیشتری پیدا کنم

اپ کانونی ها فضای ارتباطی بین دانش آموزان و اولیا با کانون است که باید دانش آموزان و اولیا برای ارتباط بیشتر و دریافت خدمات بهتر از آن استفاده نمایند . شما اپ کانونی ها را برای خودتان و اولیای تان نصب کرده اید ؟ بازدید روزانه ی آن را درنظر داشته باشید.

بله نصب می کنم و مرتبا چک می کنم

 

Menu