گفت و گو با قهرمان پاییز ، سیده ماریا موسوی از کاشمر

در ایام نوروز سعی می‌کنم تست بیشتری حل کنم ، تا مطالب را خوب یاد بگیرم . از کتاب‌های سه سطحی هم استفاده می‌کنم.

گفت و گو با قهرمان پاییز ، سیده ماریا موسوی از کاشمر

 نام و نام خانوادگی : سیده ماریا موسوی

پایه : نهم

نام شهر و استان : بردسکن  ،خراسان رضوی

شغل و تحصیلات مادر : فرهنگی ، لیسانس  

شغل و تحصیلات پدر : سردفتر ،  لیسانس 

میانگین تراز : 6083

سال‌های حضور در کانون : 1 سال 

تعداد پاسخ صحیح :  802 پاسخ صحیح 

تعداد آزمون‌ها : 11 آزمون

 

مصاحبه‌گر : زهرا تیغعلی

  

  1. هدف شما از شرکت در آزمون‌های کانون چیست؟

هدف من از شرکت در آزمون های کانون ، ارزیابی خودم و آمادگی برای موفقیت در آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی است .


  1. در آزمون‌ها حضوری شرکت می‌کنید یا آنلاین؟ چرا؟ 

حضوری شرکت می کنم . چون علاوه بر آشنا شدن با سوال‌ها با محیط آزمون هم آشنا می شوم . و مدیریت زمان  را هم یاد می‌گیرم .


  1. برای پیشرفت در هر آزمون چگونه برنامه ریزی می‌کنید؟

درس ها را مطابق بودجه بندی می خوانم و برای هر درس تست می زنم و سعی می کنم خودم را به آزمون مشابه پارسال و هدف گذاری برسانم و به آن ها جواب بدهم .


  1. روش مطالعه موفق شما در کدام درس است؟ توضیح دهید.

در ریاضی  و علوم موفق هستم . من برای این دو درس تست های خیلی زیادی حل می‌کنم .


  1. با توجه به اهمیت امتحانات و معدل،چه برنامه‌ای برای موفقیت در امتحانات مدرسه دارید؟

برای موفقیت در امتحانات ، درس ها را دقیق تر می خوانم  و هم چنین از نمونه سوال‌های کانون استفاده می کنم .


  1. مطابق برنامه‌ی راهبردی حرکت می‌کنید؟ چگونه برای دو هفته برنامه ریزی می‌کنید؟ 

بله . با برنامه منطبق هستم . طبق برنامه آزمون ، تست هایم را در این دو هفته تقسیم می کنم و  دو روز آخر را به مرور دوباره درس ها و آزمون مشابه پارسال اختصاص می دهم .


  1. از کدام کارنامه‌های جعبه ابزار کارنامه استفاده می‌کنید؟ از هریک چه استفاده‌ای می‌کنید؟

 از کارنامه ی سوال محور و کارنامه ی پروژه‌ای استفاده می کنم ،  برای مقایسه تراز آزمون هایم .


  1. از کدام منابع کمک آموزشی کانون استفاده می‌کنید؟ آیا منابع شما نیاز به تغییر و بازبینی (مهندسی مجدد منابع) دارد؟ چرا؟ 

من از کتاب های سه سطحی استفاده می کنم و برای امتحانات مدرسه از نمونه سوالات سایت کانون هم استفاده می کنم.


  1. دفتر برنامه ریزی دارید؟ تکمیل دفتر چه کمکی به شما می‌کند؟

بله . دفتر برنامه ریزی دارم . پر کردن دفتر ، مدیریت وقت را بیشتر می‌کند و در آخر هفته می‌توانم میزان تلاش خود را بررسی کنم و بر اساس آن برای هفته پیش رو برنامه ریزی کنم .


  1. تحلیل آزمون را در چه روزی انجام می‌دهید؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟ 

سعی می کنم بین روز آزمون و روز تحلیل آن زیاد فاصله نیفتد . من ابتدا سوال هایی که غلط زدم  یا به آن ها پاسخ ندادم  را مشخص و سعی می کنم دوباره به آن ها جواب بدهم  و برای سوال های دیگر هم فقط از روی پاسخ نامه می خوانم  و اگر نکته جدیدی داشت، آن را یاداشت می کنم .


  1. با توجه به نتایج نیم‌سال اول، چه برنامه‌ای برای نیم‌سال دوم خواهید داشت؟ 

 برای نیم سال دوم ، تحلیل آزمون‌هایم را رها نمی کنم و وقت بیشتری برای آن ها می گذارم و از کارنامه اشتباهات نیز استفاده می کنم .


  1. برای دوران نوروز چه برنامه‌ای دارید؟ از چه منابعی استفاده خواهید کرد؟

در ایام نوروز سعی می کنم تست بیشتری حل کنم ، تا مطالب را خوب یاد بگیرم . از کتاب های سه سطحی هم استفاده می کنم.


  1. روش شما برای جمع بندی دروس نیم سال اول چیست؟

مجدد مطالب نیم سال اول را مرور می کنم و از آن ها تست تمرین می کنم تا به جمع بندی برسم .


  1. در دوره امتحانات چگونه بین برنامه راهبردی آزمون‌ها و امتحانات تعادل ایجاد می‌کنید؟

در ایام امتحانات درس ها را زیاد مرور کردم . تا هم برای آزمون کانون مفید باشد و هم در امتحانات نتیجه خوبی بگیرم .


  1. شرکت در این آزمون‌ها چه تاثیری بر وضعیت درسی شما در مدرسه داشته است؟

 شرکت در آزمون ها باعث شده ، درس ها در ذهنم تثبت شود و سرعت عمل من را هم زیاد کرده است .


  1. اگر به بودجه‌بندی برنامه‌ی آزمون نرسید چگونه جبران می‌کنید؟

سوالات آن درس را در آزمون مشابه پارسال دقیق تر حل می کنم و دقت بیشتری می کنم و سر جلسه آزمون سعی می کنم زیاد از آن قسمت پاسخ ندهم تا اشتباهاتم زیاد نشود .


Menu