نام و نام خانوادگی : روژین مرادی
پایه : فارغ التحصیل تجربی
نام شهر و استان : سنندج - کردستان
شغل و تحصیلات مادر : خانه دار - ابتدایی
شغل و تحصیلات پدر : کارگر - ابتدایی
میانگین تراز : 6000
سالهای حضور در کانون : 2 سال
مصاحبهگر : ناهید افضلی
- هدف شما از شرکت در آزمونهای کانون چیست؟
هدفم پیدا کردن اشکالاتم در درس خواندن و پیدا کردن بهترین استراتژی در کنکور است.
- مهمترین دستاورد و دلیل موفقیت شما در نیم سال اول چه بوده است؟
پیوسته درس خواندن ، صفر نکردن ساعات مطالعه و تست کار کردن زیاد از مهم ترین دستاوردهایم بوده است.
- در آزمونها حضوری شرکت میکنیدیا آنلاین؟چرا؟
در آزمون ها حضوری شرکت می کنم برای اینکه جدی تر آزمون ها را کار می کنم ، می توانم در زمان مشخص شده آزمون را پاسخ دهم و با جلسه ی کنکور آشنا شوم.
- شما کارنامه آزمون را چه زمانی دریافت میکنید؟ حضوری یا صفحه شخصی؟
عصر روز جمعه و از سایت کانون دریافت می کنم.
- برای پیشرفت در هر آزمون چگونه برنامه ریزی میکنید؟
بعد از تحلیل آزمون به دروسی که ضعیف هستم بیشتر اهمیت می دهم مانند ریاضی و فیزیک ؛ با توجه به ضریب های کنکور در درس هایی مثل زیست بیشتر مطالعه می کنم.
- روش مطالعه موفق شما در کدام درس است؟ توضیح دهید.
در درس زیست شناسی است. روش من مطالعه ی چندید باره ی کتاب درسی ، تست زنی کتاب های کمک آموزشی ، تحلیل اصولی تست ها و یادداشت کردن نکات در کتاب درسی می باشد.
- مطابق برنامهی راهبردی حرکت میکنید؟ چگونه برای دو هفته برنامه ریزی میکنید؟
بله مطابق برنامه حرکت می کنم. هفته ی اول دروس پایه و هفته ی دوم دروس دوازدهم را مطالعه می کنم.
- از کدام منابع کمک آموزشی کانون استفاده میکنید؟ آیا منابع شما نیاز به تغییر و بازبینی (مهندسی مجدد منابع) دارد؟ چرا؟
از کتاب های سه سطحی زیست ، فیزیک و شیمی استفاده می کنم. خیر نیاز به تغییر نیست ، منابع من خوب هستند.
- دفتر برنامه ریزی دارید؟ تکمیل دفتر چه کمکی به شما میکند؟
بله دارم ؛ باعث می شود در طول سال بهتر پیش بروم ، ساعت مطالعه و تعداد تست هفتگی خودم را بدانم و برای هفته های بعد بهتر برنامه ریزی کنم.
- تحلیل آزمون را در چه روزی انجام میدهید؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟
در روز شنبه ی بعد از آزمون تحلیل را انجام می دهم. برای زیست نکات را در کتاب یادداشت می کنم و برای بقیه ی درس ها اگر سوالی برایم جدید باشد در دفتر نکات می نویسم ؛ اگر در مبحثی مشکل داشته باشم در برنامه ام قرار می دهم که دوباره آن را بخوانم.
- با توجه به عملکرد و نتایج نیمسال اول، چه تغییرات مثبتی برای نیمسال دوم ایجاد خواهید کرد؟
تعداد تستم را بیشتر می کنم ، دروس عمومی را به طور پیوسته می خوانم ، سعی می کنم نمونه سوال بیشتری حل کنم و منابع کمک درسی را کامل کنم.
