نام و نام خانوادگی:محمد جانفزا
پایه:نهم
نام شهر و استان:ارومیه -آذربایجان غربی
چند آزمون شرکت کرده:۴ آزمون - دو ماه
شغل و تحصیلات مادر: خانه دار لیسانس
شغل و تحصیلات پدر: کارمند فوق لیسانس
میانگین تراز:6315
مصاحبه گر: محمد سیف سیفی
۱- هدف شما از شرکت در ازمون ها چیست ؟
آشنایی با سوالات تستی و آمادگی بیشتر برای امتحانات ، مدیریت زمان ، انگیزه بیشتر برای خواندن بهتر کتاب های وزارتی و آمادگی از حالا برای کنکور.
۲- مهم ترین دستاورد و دلیل موفقیت شما در نیم سال اول چه بود ؟
پیشرفت های غیر قابل تصور در تراز من بود که به دلیل استمرار و انگیزه زیاد برای رتبه برتر در شهر حاصل شد .
۳- در آزمون ها به صورت آنلاین شرکت می کنید یا حضوری ؟چرا ؟
به صورت حضوری در آزمون ها شرکت می کنم به همین دلیل که می خواهم حس آزمون را تجربه کرده و مراقب ها بسیار خوب شرایط آزمون را برای ما تداعی می کنند.
۴-شما کارنامه آزمون را چه زمانی دریافت می کنید. حضوری یا در صفحهی شخصی؟
ابتدا برای رفع استرس و آگاهی زود هنگام از نتایج، از اپلیکیشن و صفحه شخصی کانونی استفاده می کنم ولی سپس به نمایندگی کانون مراجعه کرده و آنجا کارنامه ها را دریافت می کنم و مشاور اطلاعات مفیدی در رابطه با کارنامه و نحوه برنامه ریزی به من ارائه می دهد.
۵- برای پیشرفت در هر آزمون چگونه برنامه ریزی می کنید؟
با برنامه راهبردی پیش می روم و کتاب های وزارتی را بسیار بادقت می خوانم تا مبادا نکته ای باشد که من نخوانم سپس آزمون هدف گذاری را پیش از آزمون می زنم نکته بسیار مهم این است که بر خلاف نظر کارشناسان من معتقدم اگر کتاب وزارتی بسیار خوب خوانده شود درصد بالای هفتاد درصد خود به خود حاصل می شود اما برای درصد های بالاتر و ترازهای بسیار بالا حتما باید منبع تستی تهیه شده و در برنامه تحصیلی گنجانده شود.
۶- روش مطالعه موفق شما در کدام درس است؟ توضیح دهید .
زبان انگلیسی و عربی ، من زبان را با روش متفاوتی نسبت به دیگر درس ها می خوانم به طوری که حرف می زنم و مکالمه می کنم این سبک خواندن و مرور همیشگی باعث پیشرفتم در زبان شده است .
۷- با توجه به اهمیت امتحانات و معدل،چه برنامه ای برای موفقیت در امتحانات مدرسه دارید؟
از آنجا که در مدرسه ما مطالب متفاوتی تدریس می شود و ارتباط زیادی با کتاب های وزارتی و تستی انتشارات مختلف ندارد فقط جزوه و دفترم را می خوانم و خواهم خواند.
۸- مطابق برنامه راهبردي حرکت می کنید؟چگونه برای دو هفته برنامه ریزی می کنید
همیشه این کار را انجام می دهم هر روز سعی می کنم یک درس یا بخشی از آن را از برنامه راهبردی پیش بروم.
۹- از کدام منابع کمک آموزشی کانون استفاده می کنید؟ آیا منابع شما نیاز به تغییر و بازیابی دارد؟
من از کتاب های سه سطحی استفاده می کنم به نظر من نسبتا آسان هستند ولی نکته های خوبی در آن گنجانده شده است و با مطالعه آن می توان پیشرفت های خوبی در تراز ها مشاهده کرد.
۱۰- دفتر برنامه ریزی دارید؟ تکمیل دفتر چه کمکی به شما می کند؟
بله بیشتر مانند کارنامه اعمال است و ساعت مطالعه روزانه ، هفتگی و ماهانه شما را آشکار می سازد.
۱۱- تحلیل آزمون را در جه روزی انجام می دهيد؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟
سعی می کنم جمعه انجام دهم ولی همیشه موفق به این کار نمی شوم اشتباهاتم را یاد می گیرم و سعی می کنم آنها را انجام ندهم و نکته های مهم را نیز یادداشت می کنم.
۱۲ - با توجه به عملکرد و نتایج نیمسال اول، چه تغییرات مثبتی برای نیمسال دوم ایجاد خواهید کرد؟
افزایش تراز و رتبه های زیر ۱۰۰ و ۵۰ از اهداف من خواهد بود.
