گفت و گو با نفس ابراهیمی قهرمان پیوستگی ششم دبستان

1.هدف شما از شرکت در ازمون‌های کانون چه بوده است؟ هدف من از شرکت در ازمون‌های کانون. پیشرفت در امتحانات مدرسه و آشنا شدن با سوالات تستی هست.

گفت و گو با نفس ابراهیمی قهرمان پیوستگی ششم دبستان

نام و نام خانوادگی: نفس ابراهیمی 

مقطع و رشته: ششم دبستان

نام شهر و استان: تهران

میانگین تراز: 5600

سال های حضور در کانون و تعداد ازمون ها: از سال 1400 و حدودا ۱۰۰ ازمون

شغل و تحصیلات مادر: کارشناسی ارشد شیمی معدنی، کارمند 

شغل و تحصیلات پدر: مهندسی کامپیوتر، کارمند 


مصاحبه گر: ریحانه کلانتری


۱.هدف شما از شرکت در ازمون های کانون چه بوده است؟

هدف من از شرکت در ازمون های کانون، پیشرفت در امتحانات مدرسه و آشنا شدن با سوالات تستی و تکنیک ها و راه حل ها است. 


۲.ایا مطابق برنامه‌ی راهبردی درس می خوانید؟

بله بعد از هر آزمون، برای آزمون بعدی بودجه بندی برنامه راهبردی را نگاه میکنم و بر اساس آن درس هایم رو مطالعه میکنم. 


3.دستاورد شما از شرکت در آزمون های کانون چه بود؟

بعد از شرکت در ازمون ها، خیلی راحت تر و بهتر از پس امتحانات مدرسه بر می آیم و برنامه ریزی را یادگرفته ام. 


4.از شرکت در این تعداد آزمون خسته نشده اید و انگیزه شما چه چیزی بوده است؟

نه تنها خسته نشده ام بلکه چون سال دیگر وارد متوسطه اول می شوم، میدانم نقش آزمون ها در پیشرفت من جدی تر می شود و باید با تلاش بیشتری برای آزمون ها خودم را آماده کنم. 


5.آیا در آزمون هدف‌گذاری و مشابه پارسال هم شرکت می کنید؟ دلیل آن چیست؟

بله؛ برای آشنایی بیشتر با سوالات و بهتر جواب دادن به آزمونی که پیش رو دارم در این ازمون ها شرکت میکنم. 


6.چگونه برنامه‌ریزی می کنید و روزی چند ساعت مطالعه دارید؟

برای برنامه ریزی طی هفته دو مورد را در نظر میگیرم: یکی امتحانات مدرسه و آزمونک های کلاسی که هر هفته داریم و دیگری آزمون های کانون. برنامه درس خواندنم را بر این اساس می چینم. روزانه اگر کلاس زبان  داشته باشم 2 ساعت حداقل و اگر کلاس زبان نداشته باشم 3 ساعت 


7.نقاط قوت و ضعف شما چه دروسی است؟ روش مطالعه این درس ها چگونه است؟

نقاط قوتم در درس ریاضی و علوم می باشد. در درس ریاضی از سوالات پرتکرار استفاده میکنم و الان طبق نظر پشتیبانم قرار است کتاب سه سطحی هم اضافه کنم. در مورد درس علوم هم دقیق خواندن مطالب کتاب و آزمایشات و... و استفاده از سوالات پرتکرار. در درس فارسی ضعف دارم مخصوصا در قسمت ارتباط معنایی شعرها که تصمیم دارم از کتاب سه سطحی طبق توصیه پشتیبانم استفاده کنم. 


8.کدام یک از کتاب های کانون را استفاده می کنید؟ این کتاب ها چه ویژگی‌هایی دارند ؟

از سوالات پرتکرار استفاده‌ میکنم. برای آمادگی در امتحان مدرسه و تسلط کامل بر روی درس ها عالی هستند. 


9.روش شما برای تحلیل آزمون چگونه است؟

ابتدا سوالات غلط را یک بار دیگر حل میکنم. بعد سوالات نزده را و در آخر سوالاتی که صحیح جواب داده ام. البته مورد آخر را گاهی انجام نمیدم و باید این مورد را اصلاح کنم. 


10.در کدام دروس میخواهید پیشرفت کنید؟ چه کاری انجام میدهید؟

در در‌س فارسی میخواهم پیشرفت کنم، از کتاب سه سطحی استفاده کنم و وقت بیشتری برای این درس بگذارم. 


11.کانون روی کشف دو سوال ساده در هر آزمون تمرکز دارد، آیا شما میتوانید سوال های ساده آزمون را تشخیص دهید؟

تقریبا میتوانم و به مرور زمان سعی میکنم بهتر تشخیص دهم. 


12.به طور میانگین در هر آزمون تعداد اشتباهات شما چندتا می باشد؟ آیا راهکاری برای کاهش تعداد اشتباهات به کار برده اید؟

متغیر است؛ اشتباهاتم زیاد است متاسفانه ولی سعی دارم از این به بعد فقط سوالاتی که مطمئن هستم درست هست، را جواب بدهم و در این ازمون اخر خیلی بهتر شده است.


۱3.یک توصیه به دوستان خود بکنید.

سعی کنند درسشان را خوب و دقیق بخوانند و از پایه درسشان را تقویت کنند. در کنار درس، حتما دنبال یاد گرفتن هنر های دیگر‌ مانند زبان و ... هم باشند.

Menu