نام و نام خانوادگی:معصومه مجیدی فر
پایه:12 تجربی
نام شهر و استان:ایلام-ایلام
شغل و تحصیلات مادر:لیسانس-خانه دار
شغل و تحصیلات پدر:لیسانس-کارمند بانک
میانگین تراز:7000
معدل :18/00
سالهای حضور در کانون:1 سال
شمارنده:545870033
مصاحبه گر:بهاره سهرابی

- هدف شما از شرکت در آزمونهای تابستان چه بود؟
هدفم از شرکت جمع بندی دروس پایه و پیشخوانی دروس دوازدهم است.
- در آزمونها حضوری شرکت میکنید یا آنلاین؟ چرا؟ چند آزمون حضوری و چند آزمون آنلاین شرکت کردید؟
حضوری برای شباهت حداکثری با کنکور تمام آزمون ها را به صورت حضوری شرکت کردم .
- مطابق برنامهی راهبردی حرکت میکردید؟ چگونه برای دو هفته برنامه ریزی میکردید؟ برنامهی مدرسه و آزمونها هماهنگ بود؟
بله طبق برنامه مباحث را مشخص و مطالعه کردم تمامی برنامه ام مطابق برنامه راهبردی است.
- در طول تابستان چند ساعت مطالعه میکردید؟ چقدر تستی و چقدر تشریحی؟
ساعات مطالعه ام متغییر بود معمولا سعی می کردم نسبت به حجم برنامه درسی مطالعه ام را انجام دهم و بیشتر مواقع تستی کار می کردم.
- به چند درس از نگاه به آینده پاسخ میدادید؟ چه درسهایی؟ روش مطالعه خود را توضیح دهید.
سه درس زیست و شیمی و فیزیک را پیش خوانی کرده ام و به سوالات نگاه به آینده پاسخ دادم از همان روشی که برای مطالعه دروس پایه استفاده کردم برای مطالعه ام استفاده می کنم.
- برنامه شما برای شروع سال تحصیلی چیست؟ با توجه به اهمیت معدل نهایی دوازدهم چقدر به درسهای مدرسه توجه میکنید؟
برنامه ام این است که در کنار مطالعه تستی توجه ویژه ای به دروس نهایی مخصوصا 4 درس عمومی اصلی داشته باشم.
- با توجه به دستاوردهای تابستان، چه تصمیماتی برای نیم سال اول گرفتهاید؟
دستاورد ها نقاط قوت و ضعفم را بررسی کردم و قصد دارم اشتباهات را اصلاح کنم و روند های خوبم را ادامه دهم و برنامه ام را همسو با برنامه کانون می چینم و دروس عمومی را به برنامه ام اضافه می کنم.
- از کدام منابع کمک آموزشی کانون در تابستان استفاده کردید؟ به چه درسهایی؟ با شروع سال تحصیلی منابع خود را تغییر میدهید؟
از کتاب بنفش قلم چی برای درس ریاضیات استفاده کردم و راضی بودم.خیر فکر نکنم نیازی باشد منابع را تغییر دهم.
- آیا در تابستان درسهای عمومی دوازدهم را هم خواندید؟ کدام درسها؟
در تابستان روی دروس عمومی مطالعه جدی نداشتم اما نیم نگاهی به برخی دروس مثل فارسی و زبان داشتم.
- آیا در سال گذشته از سایت کانون برای دانلود و استفاده از نمونه سؤالات امتحانی استفاده کردید؟ آیا امسال این کار را انجام خواهید داد؟
بله معمولا از نمونه سوالات برای امتحانات استفاده می کنم و بسیار کمک کننده بود.
- در آزمونهای تابستان چقدر توانستید سؤالهای ساده را شناسایی کنید؟ چقدر توانستید سؤالهای دشوار را پاسخ بدهید؟
در آزمون ها اکثر سوالات ساده را شناسایی کردم و تا حد مطلوبی سوالات سخت را پاسخ دادم.
- تحلیل آزمون را در چه روزی انجام میدهید؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟
- همان روز آزمون بخشی از آزمون را تحلیل می کنم .ابتدا به سراغ سوالات غلط و نزده می روم و سعی می کنم دلیل جواب غلط و یا نزدن هر سوال را پیدا کنم و اگر مشکل علمی بود از روی منابع آن را برطرف کنم و اگر بی دقتی بود یادداشت کنم که دوباره دچار آن نشوم.
