مصاحبه با دریا مستوفی – پایه هشتم –قهرمان تابستان

مصاحبه با دریا مستوفی – پایه هشتم – شهرستان قروه، استان کردستان میانگین تراز: 6400 معدل: 20

مصاحبه با دریا مستوفی – پایه هشتم –قهرمان تابستان

مصاحبه با دریا مستوفی – پایه هشتم – شهرستان قروه، استان کردستان


میانگین تراز: ۶۴۰۰


معدل: ۲۰


مدت حضور در کانون: از ششم تا هشتم (۱۲۲ آزمون)


شغل و تحصیلات مادر: فرهنگی بازنشسته – فوق‌لیسانس


شغل و تحصیلات پدر: فرهنگی بازنشسته – فوق‌لیسانس


مصاحبه‌گر: سرکار خانم نگین کریمی


۱. هدف شما از شرکت در آزمون‌های کانون چیست؟

طبق شناختی که از کانون دارم، دو ویژگی مهم برایم دارد؛ اول اینکه در تابستان می‌توانم درس‌های سال بعد را بخوانم و در آزمون‌ها شرکت کنم، و دوم اینکه با آزمون دادن می‌توانم یادگیری خود را محک بزنم و دو هفته یکبار بفهمم از مباحثی که خوانده‌ام، کدام را کامل یاد گرفته‌ام و در کدام بخش نیاز به مرور دارم. این دو ویژگی باعث می‌شود در طول سال، هم تسلط بیشتری داشته باشم و هم دروس را بهتر مرور کنم.


۲. مهم‌ترین چیزی که در این سال‌ها از آزمون‌ها و کانون یاد گرفته‌اید؟

مهم‌ترین چیزی که یاد گرفته‌ام این است که هیچوقت در مسیر مطالعه و پیشرفت، خسته نشوم و تلاش‌هایم را ادامه دهم تا به اهدافم برسم.


۳. شرکت در آزمون‌های حضوری یا آنلاین؟ چرا؟

من آزمون حضوری را ترجیح می‌دهم، چون می‌توانم مدیریت زمان در جلسه را بهتر تمرین کنم و با فضای واقعی آزمون آشنا شوم.


۴. با توجه به اهمیت امتحانات و معدل چه برنامه‌ریزی برای موفقیت در امتحانات دارید؟

برنامه‌ام این است که همراه با برنامه راهبردی کانون پیش بروم، در کنار حل تست‌ها، به سوالات تشریحی هم توجه کنم تا هم برای آزمون و هم برای امتحانات مدرسه آماده باشم.


۵. چگونه برای دو هفته که مطابق برنامه راهبردی حرکت می‌کنید برنامه‌ریزی می‌کنید؟

در هفته اول سعی می‌کنم بودجه‌بندی آزمون را به طور کامل بخوانم و در هفته دوم به مرور مطالب و تست‌زنی بیشتر می‌پردازم.


۶. برنامه شما برای شروع سال تحصیلی چیست؟

می‌خواهم کیفیت مطالعه‌ام را بالا ببرم و بیشتر به سمت مفهومی خواندن بروم تا یادگیری‌ام عمیق‌تر شود.


۷. برنامه شما با توجه به دستاوردهای گرفته‌شده از برنامه تابستان چیست؟

قصد دارم وقت بیشتری را برای مطالعه دروس تخصصی بگذارم تا تسلط بیشتری پیدا کنم.


۸. از کدام منابع آموزشی کانون استفاده می‌کنید؟

از کتاب‌های آبی برای اکثر دروس استفاده می‌کنم، چون تست‌های طبقه‌بندی‌شده و متنوعی دارد و به من کمک می‌کند مبحثی‌تر مطالعه کنم.


۹. تکمیل دفترچه برنامه‌ریزی چه کمکی به شما کرد؟

باعث شد در مطالعه منظم‌تر شوم، ساعت مطالعه‌ام را افزایش بدهم و روند پیشرفتم را بهتر کنترل کنم.


۱۰. تحلیل آزمون‌ها را در چه روزی انجام می‌دهید؟

بلافاصله بعد از قرار گرفتن دفترچه پاسخ روی پنل کاربری، شروع به تحلیل آزمون می‌کنم و سوالات غلط و نزده را بررسی می‌کنم.

Menu