نام و نام خانوادگی امین طاها ملتفت
پایه ششم دبستان
نام شهر و استان داراب استان فارس
میانگین تراز 6503
از چه سالی عضو کانون بوده و چند آزمون شرکت کرده است از کلاس ششم 11 ازمون
شغل و تحصیلات مادر فرهنگی لیسانس
شغل و تحصیلات پدر فرهنگی لیسانس
مصاحبهگر : سر کار خانم حدیث خدابنده
- 1-شما چگونه با کانون آشنا شدید؟ خواهرم کانونی بود و از این طریق با کانون آشنا شدم.
- 2-دستاورد شما از شرکت در آزمون های کانون چه بود؟باعث پیشرفت من در دروس مدرسه شد و با برنامهریزی در آزمون سمپاد قبول شدم.
- 3-آیا در آزمون هدفگذاری و مشابه پارسال هم شرکت می کردید؟ دلیل آن چیست؟بله، در آزمون هدف گذاری شرکت میکردم تا برای آزمون اصلی آمادگی پیدا کنم و نقاط ضعف و قوت خود را بشناسم.
- 4-مطابق برنامهی راهبردی درس می خواندید؟ چگونه برنامهریزی می کردید؟بله،با توجه به برنامه راهبردی درسهایم را مطالعه میکردم و باعث میشد که از وقتم به نحو احسن استفاده کنم.
- 5-کدام درس ها نقطه قوت شماست؟ روش مطالعه این درس ها چگونه بود؟ درس های ریاضی، علوم و فارسی قوی بودم. علاوه بر کتابهای درسی از کتابهای آبی نیز استفاده می کردم و تستهای آزمونهای قبل را بررسی میکردم.
- 6-در طول این سال ها درسی بوده که ضعیف باشید اما با تغییر روش، آن را به نقطه قوت تبدیل کرده باشید؟ در تست های هوش کلامی و ادبی با استفاده از تجزیه و تحلیل سوالات امتحان قلمچی پیشرفت کردم
- 7-روزی چند ساعت درس می خواندید؟ چند درصد زمان خودتان را به تست زدن اختصاص می دادید؟در روز های مدرسه۲ساعت و در روز های تعطیل ۳ ساعت مطالعه میکردم و ۴۰ درصد از زمانم را به تست زدن اختصاص میدادم
- 8-دفتر برنامه ریزی داشتید؟ تکمیل این دفتر چه کمکی به شما از لحاظ درسی و غیر درسی کرده بود؟بله.از زمانم بهتر استفاده میکردم.
- 9-چرا با اینکه در آزمون تیزهوشان قبول شدید و به مدرسهی تیزهوشان رفتید، پیوستگی خود را به آزمونها حفظ کردید؟ چون باعث پیشرفت در تحصیلم میشود
- 10-روش شما برای تحلیل آزمون چگونه بود؟ ابتدا سراغ سوالات غلط و پاسخ نداده میرفتم و ان را تحلیل میکردم سوالات درست هم نگاه میکردم
- 11-دستاورد یا مهارت غیر درسی هم داشتید یا دارید؟.در کار های روزانه نیز برنامه ریزی منظم داشتم.ودر کلاسهای ورزشی مانند پینگ پنگ، جودو، فوتسال شرکت می کردم.
- 12-برنامه شما برای دوره امتحانات چیست؟ برای کسب نمره بالا چه راهکاری بکار می برید؟نکات مهم را یاد داشت میکردم و آن ها را مرور میکردم
- 13-برای آزمون تیزهوشان از چه زمانی شروع به مطالعه کردید؟ از بهمن 1403
- 14-از چه منابعی (هوش کلامی، هوش غیرکلامی، سرعتودقت، 12آزمون) برای بخش استعداد تحلیلی استفاده کردید؟ از این کتاب (نام کتاب ذکر شود) چگونه استفاده، مطالعه و تمرین کردید؟.از کتاب ۱۲ دوره ازمون جامع استفاده کردم.
- 15-از چه منابعی (1500تست، سه سطحی ریاضی، سه سطحی علوم و سه سطحی عمومی) برای بخش استعداد تحصیلی استفاده کردید؟ از این کتاب (نام کتاب ذکر شود) چگونه استفاده، مطالعه و تمرین کردید؟از دو کتاب آبی علوم و ریاضی استفاده کردم.
- 16-با چه روشی کتابهای خود مطالعه میکردید؟ اول درسنامه میخواندید یا اول تست میزدید؟ روش استفاده شما از پاسخنامه کتابها به چه صورت بود؟ابتدا درسنامه را مطالعه میکردم و سپس تست میزدم و بعد با توجه به پاسخ نامه سوالات غلط را مرور میکردم.
- 17-هرکدام از منابع را فقط یکبار مطالعه کردید یا مطالعه آن را تکرار کردید؟.ازمون ها را بیشتر از ۱ بار تکرار میکردم. هر دو را به نسبت مساوی مطالعه میکردم
- 18-چگونه بین مطالعه استعداد تحلیلی و استعداد تحصیلی تناسب و تعادل ایجاد کردید؟ فقط یکبار استفاده کردم
- 19-برنامه شما در دوران جمعبندی (اردیبهشت و خردادماه) به چه صورت بود؟اعداد ساعات مطالعه را به بیش از ۴ ساعت در شبانه روز افزایش دادم و برای امتحانات پایان سال درس هایم را مرور کردم.
- 20-آیا در آزمونهای طرح 3+3 شرکت کردید؟بله
