نام و نام خانوادگی: علی فقیه
پایه : دواردهم ریاضی
نام شهر و استان: استان بوشهر ، شهر خورموج
شغل و تحصیلات مادر: کارمند – لیسانس
شغل و تحصیلات پدر: کارمند – فوق لیسانس
میانگین تراز: 7043
معدل:۱۹.۹۳
تعداد پاسخ های صحیح: 943
سال های حضور در کانون: 1 سال
چند آزمون شرکت کرده است: 16 آزمون
مصاحبه گر: جواد حقیقی
شما عضو باشگاه هزار تایی ها هستید؛ چه روش موفقی برای رسیدن به این تعداد پاسخ صحیح داشتید؟
نظر من این است که فارغ از هر راهکار دیگری ،تعداد تست زیاد و زمان مطالعه بالا مورد توجه قرار گیرد.
با آغاز نیم سال دوم چه تغییراتی در برنامه تان ایجاد کردید؟ چرا؟
افزایش زمان مطالعه ، برنامه ریزی برای رسیدن به کنکور اردیبهشت و تمرکز بر نیم سال دوم دوازدهم و پایه یازدهم در دستور کار قرار گرفت.
دلیل شرکت شما در آزمون های هدیه، هدف گذاری و مشابه پارسال چه بود؟
از آنها به عنوان پیش آزمون برای آزمون اصلی استفاده می کنم که در تسلط تست زنی خیلی توانسته کمکم داشته باشند.
در آزمون ها حضوری شرکت می کنید یا آنلاین؟ چرا؟
ازمون ها را حضوری شرکت می کنم چون شبیه ساز کنکور و مدیریت زمانم بهتر انجام می شود.
مطابق برنامه راهبردی حرکت می کنید؟ انتخاب شما پیشروی سریع است یا پیشروی عادی؟ چرا؟
بله تا حدودی – به شخصه پیشروی سریع را مطالعه می کنم اما در آزمون معمولا به همه آنها (به علت طولانی شدن آزمون) پاسخ نمی دهم.
دفتر برنامه ریزی دارید ؟ تکمیل دفتر برنامه ریزی چه کمکی به شما می کند؟
بله – اولا موجب آگاه شدن از توان مطالعاتی خودم می شود و در برنامه ریزی های جدید بسیار کمک کننده است دوما یک دید کلی نسبت به مطالعه انجام شده برای مباحث ، تعداد تست ها ، میزان خواندن تشریحی و تستی و ... به من می دهد.
تحلیل آزمون را چگونه انجام می دهید؟
ابتدا سوالاتی را که در آزمون بی پاسخ گذاشتم را بار دیگر قبل از نگاه به پاسخنامه حل می کنم ، پس از بررسی آنها به سراغ تست هایی که به آنها پاسخ غلط دادم می روم و آنها را به دو نوع بی دقتی و مشکل علمی تفکیک می کنم ، سپس نگاهی به سوالاتی که به آنها پاسخ صحیح دادم می کنم و روش حل خودم را با پاسخنامه چک می کنم.
برنامه و منابع مطالعاتی شما برای دوران طلایی عید چیست؟
آزمون های دو روز یکبار – جمع بندی مطالب – حل سوالات کنکور سال های گذشته و برطرف کردن نواقص و نقاط ضعف .
از کدام کتاب های کانون استفاده می کنید؟چرا؟
سه سطحی – منبعی خلاصه ، کوتاه و مفید است که برای جمع بندی در سه سطح متفاوت و ایده های جذاب طراحی شده است.
برای دوران جمع بندی با چه روشی پیش می روید ؟ از چه منابعی استفاده می کنید؟ توضیح دهید .
آزمون های دو روز یکبار – جمع بندی مطالب – حل سوالات کنکور سال های گذشته و برطرف کردن نواقص و نقاط ضعف.
برنامه و منابع مطالعاتی شما برای موفقیت در امتحان نهایی چیست؟
برای امتحانات نهایی از بعد کنکور اردیبهشت شروع می کنم و تمرکز بر دروس عمومی خواهد بود و بهترین منابع برای این امتحانات قطعا نمونه سوالات سال های گذشته خواهد بود.
چرا در آزمون ها حضوری شرکت می کنید؟
فراهم کردن شرایط هرچه شبیه تر به کنکور و کنترل بیشتر استرس و زمان بندی در تست زدنم.
