گفتگو با زهره کریمی؛ قهرمان پیوستگی دوازدهم تجربی از هرسین

نام و نام خانوادگی: زهره کرمی مقطع و رشته: دوازدهم تجربی نام شهر و استان: هرسین - کرمانشاه میانگین تراز: 5834 سال‌های حضور در کانون: 1 سال چند آزمون شرکت کرده است: 13 آزمون

گفتگو با زهره کریمی؛ قهرمان پیوستگی دوازدهم تجربی از هرسین

نام و نام خانوادگی:  زهره کرمی

مقطع و رشته: دوازدهم تجربی

نام شهر و استان: هرسین - کرمانشاه

میانگین تراز: 5834

سال‌های حضور در کانون: 1 سال

چند آزمون شرکت کرده است: 13 آزمون

شغل و تحصیلات مادر: دبیر.لیسانس

شغل و تحصیلات پدر: بازنشسته.فوق لیسانس

 

مصاحبه‌گر : زهرا رفیعی


  1. تصمیمات شما برای نیم سال دوم چیست؟

جمع بندی نیم سال دوم و جمع بندی و مرور دروس باقی مانده که بسیار مهم است.


  1. با توجه به کارنامه نیم سال اول؛ چه برنامه ای برای دوران طلایی نوروز دارید؟

یکبار دیگر نکات ازمون هایی که دادم مرور کردم سعی کردم نقاط ضعفم را بر طرف کنم.


  1. سال گذشته برنامه موفق شما برای دوران طلایی نوروز چه بود و چه نتیجه ای داشت؟

سعی کردم دروس دهم را به دلیل فراموش شدن ان مرور کنم که کارم را برای تابستان راحت تر کرد.

 

  1. شما تصمیم گرفته اید برای کنکور اردیبهشت یا کنکور تیر تمرکز کنید؟

هر دو کنکور در نوع خود از اهمیت برخوردار هستند ولی در کنکور تیر تجربه امتحانات و کنکور اردیبهشت مسلما تاثیر خود را میگذارد.


  1. آیا در برنامه راهبردی با پیش روی عادی برنامه ریزی می کنید یا با پیش روی سریع حرکت می کنید؟

من به صورت آزمون عادی پیشروی کردم اما مباحث را جلوتر از ازمون می‌خواندم. چون میخواستم دوران جمع بندی مطلب جامانده نداشته باشم.


  1. آیا در آزمون آزمایشی به جز آزمون های کانون شرکت میکنید؟

خیر به دلیل اینکه از نظر من بهترین و کامل ترین آزمون برای قبل کنکور است.


  1. آیا در آزمون‌های کانون غیبت داشتید؟ دلیل شما برای عدم غیبت در آزمون‌ها چه بود؟

سعیم را کردم که هیچ آزمونی غیبت نکنم زیرا باعث می‌شد از برنامه عقب بمانم و تا حدودی موفق هم بودم و تنها در 1 آزمون غیبت داشتم.

  1.  
  2. پیوستگی در آزمون‌ها چگونه توانست باعث پیشرفت شما شود؟

باعث شد مطالعه من هدفمند و منظم شود و نقاط ضعف و قوت خود را به خوبی بشناسم.


  1. آیا در آزمون‌های مشابه پارسال شرکت می‌کنید؟ 

بله . برای آمادگی قبل از آزمون جمعه در آن شرکت می‌کنم. این آزمون باعث افزایش آگاهی از اشتباهات خود قبل از آزمون شده است.


  1. شرکت در این آزمون‌ها چه تاثیری بر وضعیت درسی شما در مدرسه داشته داشت؟

شرکت در آزمون باعث می‌شد در طول هفته برای هر ازمونی امادگی لازم را داشته باشم چون مدام در حال مطالعه و برطرف کردن نقاط ضعف بودم.


  1. مطابق برنامه‌ی راهبردی حرکت می‌کنید؟

بله گاهی بعضی دورس مدرسه با بودجه بندی کانون هماهنگ نبود و این کار را مشکل می‌کرد اما همان طور که گفتم برای امتحانات مدرسه آمادگی را ایجاد میکرد.


  1. نقاط قوت شما کدام درس ها بودند؟ روش مطالعه آن ها را توضیح می دهید؟

ریاضی و شیمی. که برای درس ریاضی ابتدا جزوه و کتاب را مطالعه می‌کردم سپس تست فراوان می‌زدم به دلیل اینکه این دو درس سوالات محاسباتی بسیاری دارند و نیازمند تمرین بیشتر هستند.


  1. دفتر برنامه ریزی دارید؟ تکمیل دفتر چه کمکی به شما می‌کند؟

بله باعث می‌شود که عملکرد خود را هر روز بسنجم و در مطالعه پیوستگی داشته باشم.


  1. تکنیک‌ها و روش‌های مدیریت زمان را، تمرین و استفاده می‌کنید؟

بله. در ازمون از تکنیک ضرب منها استفاده میکنم که برای کاهش نمره منفی نیز مفید است.


  1. در چه درس‌هایی با تغییر روش تغییر رادیکال داشتید؟ 

تغییر رادیکال نداشتم .من همیشه سعی کردم فقط تمرکز را روی یک درس نگذارم و همه را در حد متوسط نگاهمیت داده و بالا ببرم.


  1. تحلیل آزمون را چگونه انجام می‌دهید؟

ابتدا سوالات اشتباه را بار دیگر حل می‌کنم و معمولا متوجه اشتباهاتم در حین حل سوال می شوم. اگر هم نتوانستم به پاسخنامه مراجعه میکنم.سپس به اول برمیگردم و سوالات نزده و درست را چک میکنم.


  1. نقش آموزشی خانواده، بالاخص پدر و مادر در این سال‌ها چگونه بود؟

هم مادر و هم پدرم حمایت های لازم را در طول این سال های از من کرده اند و محیط خانه و شرایط را تا حد امکان برای من فراهم کرده اند.


  1. از آنجایی که تمام امتحانات نوبت دوم نهایی است و تاثیر مستقیم در کنکور دارد، چه شیوه‌ای را برای مطالعه و آمادگی امتحانات نهایی در نظر دارید؟

من با توجه به ایکه ترم اول وقت زیادی را روی دروس عمومی گذاشتم در نوبت دوم تصیمیم گرفتم مطالعه این دروس را کاهش داده و به بعد از کنکور اردیبهشت منتقل کنم.


  1. با توجه به اهمیت امتحانات خرداد ماه و تاثیر مستقیم آن روی نتیجه کنکور، آیا از ابزارهای کانون یا کتاب‌های آن استفاده خواهید کرد؟

بله، کتاب های پرتکرار و نمونه سوالات موجود در سایت کانون چون از اطرافیان متوجه شدم برای آنها سودمند بوده است.

Menu