نیم‌سال دوم و استفاده از زمان

مخاطب من همه‌ی شما کنکوری‌های عزیز هستید؛ مخصوصاً دوستانی که فکر می‌کنند زمان را از دست داده‌اند و دیگر فرصتی برای جبران ندارند.

نیم‌سال دوم و استفاده از زمان

مخاطب من همه‌ی شما کنکوری‌های عزیز هستید؛ مخصوصاً دوستانی که فکر می‌کنند زمان را از دست داده‌اند و دیگر فرصتی برای جبران ندارند.

فرض کنید اگر به طور متوسط 50 درصد سؤالات از دوازدهم و 50 درصد از پایه در کنکور سراسری باشند تا کنون با پشت سر گذاشتن نیم‌سال اول که طبق برنامه‌ی راهبردی یکی از پایه‌ها و نیم سال اول دوازدهم باید جمع‌بندی شده باشد اکنون با آغاز نیم‌سال دوم دانش‌آموزان در سه دسته قرار دارند:

دسته‌ی اول: کسانی که به‌خوبی نیم سال اول دوازدهم و یکی از پایه‌ها را جمع کردند.

دسته‌ی دوم: کسانی که به طور ناقص و نصفه و نیمه مطالب را خوانده‌اند.

دسته‌ی سوم: کسانی که اصلاً درس نخوانده‌اند یا با کیفیت درس نخوانده‌اند.

روی صحبت من با گروه دوم و سوم است. اگر به طور متوسط هر کدام از پایه‌ها به میزان 25 درصد در کنکور سهم داشته باشند کسانی که در دسته‌ی سوم قرار دارند هنوز 25 درصد از مطالب نیم‌سال دوم دوازدهم و 25 درصد از یکی از پایه‌ها را به طور کامل در اختیار دارند تا با یک آغاز قوی به اندازه‌ی 5 از 10 برای کنکور آماده شوند و در این بین دوران طلایی نوروز زمان خوبی برای جبران قسمت‌هایی است که تصور می‌کنند از دست داده‌اند و اگر از 50 درصد مطالب نیم‌سال اول دوازدهم و پایه‌ای که نخوانده‌اند بتوانند بخشی را به دست آورند هنوز برای رسیدن به رتبه‌ی‌های برتر و رشته‌های برتر و دانشگاهای مورد علاقه‌ی خود زمان خیلی خوبی در اختیار دارند.

در این‌جا رعایت چند نکته ضروری است.

قدم اول: افزایش ساعت مطالعه

قدم دوم: استانداردسازی منابع و بهینه‌سازی زمانبا توجه به مدت‌زمان باقی‌مانده

قدم سوم: کمک گرفتن از پشتیبان و سایت کانون برای یافتن روش‌های صحیح مطالعه (فراموش نکنید که روش‌ها شخصی است و باید در پی یافتن روش مخصوص خود باشید).

تصور کنید برای پاسخ به یک تست ریاضی در منزل به 3 دقیقه زمان احتیاج دارید. اگر روزانه 15دقیقه زمان به ساعت مطالعه‌ی خود بیفزایید می‌توانید 5 تست بیش‌تر بزنید و در هفته می‌توانید 35 تست بزنید و در ماه به 150 تست می‌رسد. از اول بهمن تا آخر خرداد 5 ماه زمان دارید و در این مدت می‌توانید 750 تست ریاضی بیش‌تر بزنید.

مهندسی منابع و استفاده از منابع استاندارد به شما این امکان را می‌دهد تا برای هر فصل و مبحث مهم‌ترین تست‌ها را در زمانی که در اختیار دارید بزنید. فرض کنید برای هر فصل حدود 150 سؤال در کتاب‌های آبی دارید. با افزایش 15 دقیقه به ساعت مطالعه‌ی خود می‌توانید حدود چهار الی پنج فصل بیش‌تر تست بزنید. اگر به طور متوسط برای ریاضی و فیزیک از هر کدام از فصل‌هایی که خوانده‌اید 2 تست در کنکور بیاید با تمرین 4 یا 5 فصل می‌توانید به 8 تا 10 تست پاسخ دهید و نتیجه‌ی درس ریاضی و فیزیک را حدود 30 درصد بهتر از قبل می‌کنید. این موضوعی است که می‌توانید به بقیه‌ی درس‌ها هم تعمیم دهید.

Menu