براي انجام کارهايتان اولويتبندي کنيد. حتماً تا به حال اين جمله را شنيدهايد که امسال سال شماست. پس بايد در اولويتبنديهاي کارهايتان کار اصلي خود را تشخيص دهيد و تمام تمرکز خود را بر آن معطوف کنيد. پرتوهاي خورشيد زماني ميسوزانند که متمرکز ميشوند.
امسال کار اصلي شما کنکور است، ولي اين بدين معنا نيست که بايد تمام کارهاي ديگر خود را کنار بگذاريد. سال کنکور، سالي از سالهاي زندگي شماست اما سال سرنوشتسازي است و قطعاً عملکرد درست و صحيح توأم با پيمودن مسيري مشخص نتيجهي دلخواهتان را رقم خواهد زد.
در کنار درس خواندن و مطالعه بايد تفريحات سالم مثل ورزش داشته باشيد تا به علت بيتحرکي در پايان سال اضافهوزن پيدا نکنيد.
پس از شناخت کار اصلي، نوبت به آن ميرسد تا هدف خود را روي کاغذ بنويسيد و در جايي مقابل چشمانتان قرار دهيد و يادتان باشد که تنها 3 درصد از مردم هدفهاي خود را روي کاغذ مينويسند.
هدف، عاملي است که انگيزهي شما را دوچندان ميکند. از الان تا روز کنکور بايد مسيري مشخص را طبق هدف از قبل تعيينشدهي خود طي کنيد. براي طي کردن اين مسير بايد بدانيد چه کارهاي درستي را بايد انجام دهيد و از انجام چه کارهاي اضافهاي خودداري کنيد.
شناخت بهتري از خود به دست آوريد. مطمئنم طي چند سالي که تحصيل کردهايد ويژگيهاي خودتان را تا حدودي ميشناسيد. توصيه ميکنم هفتهاي يک ساعت براي خود وقت بگذاريد و به کارهاي خود فکر کنيد و ببينيد آيا مسيري که طي ميکنيد درست است يا نه. اگر به پاسخ واضحي نميرسيد يا در مورد مسيري که طي ميکنيد شک داريد با پدر و مادر يا مشاورتان گفتوگو کنيد.
