نوروز امسال، فرصتی طلایی برای آن‌ها که طلایی‌اندیشند

امید، تلاش مستمر، جبران گذشته، فرصت دوباره، دوران طلایی، فرصت جمع‌‌‏بندی و... !

نوروز امسال، فرصتی طلایی برای آن‌ها که طلایی‌اندیشند

امید، تلاش مستمر، جبران گذشته، فرصت دوباره، دوران طلایی، فرصت جمع‌‌‏بندی و... !

چه‌قدر این واژه‏ها را در مورد روزهای تعطیل نوروز شنیده‏اید؟ چه‌قدر در مورد آن اندیشیده‏اید؟ آیا از آن دسته داوطلبانی هستید که درس‌های خود را منظم و هماهنگ با برنامه‌ی راهبردی پیش برده‏اید یا جزء کسانی هستید که در برخی مباحث نتوانستید به خوبی مطالعه کنید یا  حتی در پاره‏ای از مواقع کم‏کاری کرده‏اید؟ در هر صورت این ایام نویدبخش روزهایی امیدوارکننده‏ است.

اگر از دسته‏ی اول هستید، اگر از این ایام برای دوره‏ی درس‌های پایه و نیم‌سال اول خود استفاده کنید دیگر بهتر از این نمی‏شود. حتماً فراموش نکرده‏اید که کلید تثبیت مطالب در گرو مرور آن‌هاست. با مطالعه‏ی دوباره‏ی این درس‌ها، هم تسلط و اعتمادبه‌نفس خود را بالا ببرید و هم زحماتی را که در طول نیم‌سال اول کشیده‏اید، تکمیل کنید. شما دیگر آماده‏ی موفقیت هستید. فراموش نکنید که در این ایام استفاده از ابزارهای مناسب از جمله کتاب نوروز، کتاب‌های جمع‌بندی  و کتاب‌های زرد راندمان شما را افزایش می‏دهد.  

اگر جزو دسته دوم هستید که همیشه به شما می‏گفتیم کوله‏بار درس‌های عقب‌مانده را به دنبال خود نکشید، این بار دیگر وقت آن رسیده که این کوله‏بار را گشوده و به آن رسیدگی کنید. با یک برنامه‏ریزی هدفمند و فشرده، خود را به بقیه برسانید. دیگر وقت آن نیست که خود را سردرگم کنید. به آزمون 7 و 22 فروردین بیندیشید که به خوبیتوانید تسلط خود را بر درس‌ها افزایش دهید. دیگر فرصتی بهتر از این نخواهید داشت. این روزها صحبت از امید، جبران و فرصت طلایی و ... است. با اندکی تأمل، برنامه‏ریزی و تلاش، بهترین نتیجه را از این دوران مهم خود به دست آورید. 

Menu