با مشاوران برتر آشنا شوید(88)داستان‌های موفقیت- پریسا رجایی

داستان پیشرفت مهلا درستکار، نمایندگی مراغه دخترانمهلا درستکار دانش آموزان دوازدهم تجربی است که از سال قبل در آزمون‌های کانون ثبت نام کرده و پارسال هم دانش آموز من بود

با مشاوران برتر آشنا شوید(88)داستان‌های موفقیت- پریسا رجایی

در این مطلب با داستان‌های موفقیت مشاوران آموزشی کانون آشنا می‌شوید که با معرفی منابع کانونی مناسب و تشخیص این‌که هر دانش‌آموز در هر لحظه به کدام منبع نیاز دارد، سبب موفقیت دانش‌آموزان شده‌اند.

نام مشاور:پریسا رجایی

 کارشناسی زمین شناسی از دانشگاه بوعلی همدان 

سابقه مشاوره: 15 سال

مهلا  دانش آموز دوازدهم تجربی است که از سال قبل در آزمون های کانون ثبت نام کرده و پارسال هم دانش آموز من بود، ولی باتوجه به تلاشش انتظار نتایج بهتری از او داشتم. در سال تحصیلی جدید طی تماس‌های تلفنی و نیز در جلسه تک نفره تابستان قرار شد با توجه به نتایج سال قبل روش مطالعه و منابع را تغییر دهد:

 مهلا ابتدا با افزایش ساعت مطالعه  و تغییر روش مطالعه و استفاده از روش‌های صحیح شروع کرد.

 اولین آزمون در ۳ مرداد با تراز ۴۰۴۰ شروع شد، ولی با استفاده از کتاب‌های اشتباهات متداول، کتاب آبی برای فیزیک و برای شیمی، کتاب پرتکرار و همینطور از کتاب زرد هم برای جمع بندی ها استفاده کرد. 

کتاب‌های پر تکرار برای آزمون های تشریحی هم بسیار کمک کننده بود، رعایت همه این موارد باعث پیشرفت او شد؛ طوری که تراز ۷ فروردین به ۵۴۶۱ و تراز ۱۴ فروردین با وجود شرایط نامساعد به ۵۱۸۸ رسید؛ حدودا ۷ بار پیشرفت داشته و نیز ۱۲ پاسخ صحیح بیشتر از سکوی مقایسه‌ای آزمون داشته است، البته از دلایل دیگر پیشرفتش می توان به  شرکت مستمر در آزمون های مشابه پارسال  اشاره کرد.

* برای ارتباط با این مشاور می‌توانید همه روزه از ساعت 12 الی 14 با شماره 6463-021 داخلی 1177 (شیلا کیانی) یا داخلی 5162 (حمید آقالوئی) تماس بگیرید.

Menu