گفت وگوبا محمد علی میقانی (دوازدهم تجربی)؛ قهرمان پیشرفت از قم

بله، در کل تابستان در 8 آزمون ولی در کل این 4 سال در همه آزمون‌ها تقریبا شرکت کرده ام(به جز یک یا دوآزمون). خوب قطعا شرکت در آزمون‌ها و تحلیل آنها توانست ترازم را خیلی ارتقا دهد.

گفت وگوبا محمد علی میقانی (دوازدهم تجربی)؛ قهرمان پیشرفت از قم

نام و نام خانوادگی:  محمد علی میقانی

پایه: دوازدهم تجربی

نام شهر و استان: قم

میانگین تراز: 6822

سال‌های حضور در کانون: نهم،دهم،یازدهم،دوازدهم

تعداد آزمون‌ها: 73 آزمون در 4 سال

در چند آزمون پیشرفت داشته اید:  3 آزمون

تعداد پاسخ‌های صحیح:  362 پاسخ صحیح

معدل سال قبل: 19.49

شغل و تحصیلات مادر: خانه دار

شغل و تحصیلات پدر: دندان ساز-کارشناسی ارشد

مصاحبه گر :  کامران شهان

 

گفت وگوبا محمد علی میقانی (دوازدهم تجربی)؛ قهرمان پیشرفت از قم

  1. در آزمون‌ها حضوری شرکت می‌کنید یا آنلاین؟ چرا؟ 

حضوری چون فقط در آزمون سراسری بحث سواد شخص مطرح نیست و بحث تحمل وضعیت و داشتن بهترین عملکرد در آن شرایط هم مهم می باشد که فقط با آزمون حضوری می شود آن را تمرین  کرد و ارتقا ء بخشید.

 

  1. آیا شما قهرمان پیوستگی هستید؟ چند آزمون شرکت کرده‌اید؟ این پیوستگی چه نتایجی برای شما داشته است؟

بله، در کل تابستان در 8 آزمون ولی در کل این 4 سال در همه آزمون ها  تقریبا شرکت کرده ام(به جز یک یا دوآزمون). خوب قطعا شرکت در آزمون ها و تحلیل آنها توانست ترازم را خیلی ارتقا دهد.

 

  1. با توجه به کارنامه دستاوردها، در چند آزمون‌ پیشرفت کرده‌اید؟ دلیل این پیشرفت و افزایش تعداد پاسخ‌های صحیح‌تان چه بوده است؟

در 3 آزمون پیشرفت داشته ام. به نظرم دلیل آن، تحلیل به موقع سوالات آزمون و تست های مبحثی کار کردن از بخش هایی که عملکرد خوبی نداشتم، بود.

 

  1. اولین تراز شما چند بود و در آزمون آخر به چند رسید؟ برای پیشرفت در هر آزمون چگونه برنامه ریزی می‌کنید؟

در اولین آزمون های تابستان، ترازم 6800 بود و در آزمون های آخر به 7400 هم رسید. در تابستان خیلی برنامه خاصی برای آزمون ها نداشتم و هفته دوم آزمون را برای مرور بودجه هایشان تایم می گذاشتم و چون پایه قوی داشتم، کل هفته اول را به پیشروی دوازدهم می پرداختم.

 

  1. مطابق برنامه‌ی راهبردی حرکت می‌کنید؟ چگونه برای دو هفته برنامه ریزی می‌کنید؟  

بله، سعی می کنم اگر عقب افتادگی وجود دارد در هفته اول، خودم را برسانم و از هفته دوم فقط با آزمون ها، جمع بندی انجام دهم.

 

  1. در آزمون‌ هدف‌گذاری و مشابه پارسال حضور دارید؟ این آزمون‌ها چه نتایجی برای شما به همراه داشته است؟

در آزمون مشابه بله شرکت می کنم. به نظرم آزمون مشابه پارسال می تواند در روزهای آخر بازه آزمون، یک جمع بندی کلی و یک نگاه به ما دهد تا بدانیم سرجلسه آزمون باید چه بخش هایی از سوالات را با دقت تر حل کنیم.

 

  1. کارنامه را چه روزی و چگونه دریافت می‌کنید؟ در کارنامه ابتدا به سراغ دیدن نمره کدام درس‌ها می‌روید؟ ایرادات هر درس را چگونه برطرف می‌کنید؟

روز جمعه آزمون، کارنامه را از سایت می بینم و اول به سراغ  درصد های درس زیست و شیمی می روم. بیشتر از اینکه به درصد ها نگاه کنم به تعداد غلط ها و تراز همه درس ها را نگاه می کنم. اگر در مبحثی، غلط یا سوالات نزده زیادی داشته باشم، سعی می کنم در هفته آینده جبران کنم.

 

  1. تحلیل آزمون را چه روزی و با چه روشی انجام می‌دهید؟

روز جمعه آزمون تحلیل را ا نجام می دهم. ابتدا سوالاتی را که نزده ام، حل می کنم و می بینم که آیا مشکل من درزمان سوال بوده یا از بلد نبودن سبک حل آن سوال بوده. به ترتیب اگر از کند بودن من باشد، با حل سوالات بیشتر از آن مبحث و اگر از کم بودن سواد من باشد از مرور جزوه و تکرار آن مبحث استفاده می کنم. در سوالات غلط هم به همین نسبت اگر سوالات از روی بی دقتی اشتباه حل کرده باشم با آزمون بیشتر و تست بیشتر جبران می کنم و اگر در دام های آموزشی افتاده باشم، آنها را یادداشت می کنم.

 

  1. میانگین چند ساعت در تابستان مطالعه داشتید ؟ برای هر درس اختصاصی چه‌قدر تست می‌زدید؟ چه‌قدر مطالعه می‌کردید؟

میانگین 8 الی 9 ساعت در تابستان مطالعه داشتم و هر روز بسته به سبک برنامه 160 الی 220 تست از درس های اختصاصی می زدم که البته در این روزها تایم مطالعه درسنامه تقریبا وجود ندارد و چون درس های خوانده شده به جمع بندی و تثبیت آنها با تست روی می آوردم.

 

  1. در کدام درس نسبت به ابتدای تابستان پیشرفت کردید؟ چگونه؟ توضیح دهید.

در درس ریاضی و همینطور زیست، با مرور بیشتر مباحث پایه و حل تست های زمان دار بیشتر به این پیشرفت رسیدم. 

 

  1. یک تغییر کوچک که انجام دادید ولی تأثیر قابل قبولی روی نتیجه‌تان گذاشت چه بود؟

آزمون های مختلف از سال های گذشته کانون را حل می کردم و همچنین تست زمان دار آزمون ها و سوالات غیر آموزشی را می زدم.

 

  1. اگر به ابتدای تابستان برگردید، چه کاری را زودتر شروع می‌کنید؟

خواندن پایه دوازدهم را قطعا زودتر از قبل شروع می کردم.


در کدام درس چالش داشتید ولی در عمل نتیجه بهتر گرفتید؟ برای کدام درس بیشتر وقت گذاشتید، نتیجه چطور بود؟ برای کدام درس روش مطالعه‌تان را تغییر دادید؟ 

در درس زیست چالش زیادی داشتم چون پایه قوی نداشتم ولی با حل سوالات و مرور کتاب درسی با نکات حاشیه نویسی شده توانستم آن را درست کنم و در همین درس تغییر روند مطالعه ام افزایش تایم توانست به من کمک کند.


  1. پشتیبان تحصیلی شما در منزل چه کسی است؟ چه کمکی به شما می‌کنند؟

برادر بنده محسن میقانی پشتیبان بنده در مدرسه بودند. چون سال های قبل کنکور داشتند و رتبه خوبی کسب کردند و می توانند با توجه به تجربه خود در این مسیر به من کمک کنند و افراد با تجربه را به من معرفی کنند.

 

  1. برنامه شما برای درس خواندن در نیم سال اول چیست؟

به احتمال زیاد 80% برنامه پیشروی دوازدهم باشد و 20%دیگر مباحث پایه با آزمون های کانون مرور کنم.

 

  1. از کدام منابع مطالعاتی کانون استفاده می‌کنید؟ به نظر شما این منابع چه ویژگی‌هایی دارند؟

از کتاب سه سطحی برای مرور مباحث.به نظرم کتاب های خوبی هستند و سطح بالایی دارند. اکثرا خیلی به درد یادگیری و تست آموزشی نمی خورند ولی برای جمع بندی مبحث خوب هستند.


  1. دفتر برنامه‌ریزی و کتاب خودآموزی دارید؟ تکمیل آنها چه کمکی به شما می‌کند؟

بله، زمان مطالعه ام را در دفتر برنامه ریزی هر روز می نویسم و آخر هر هفته یا بعد از آزمون مطابق با نتیجه آزمون و ضعف های هر درس برنامه هایم را مطالعه می کنم تا ارتقا دهم.