پانته‌آ اورجنی برتر دوازدهم تجربی با معدل 19

ساعت مطالعه من دوازده ساعت بود. از این دوازده ساعت چهار ساعت برای نهایی و هشت ساعت برای کنکور مطالعه انجام می‌دادم.

پانته‌آ اورجنی برتر دوازدهم تجربی با معدل 19

نام و نام خانوادگی: پانته‌آ اورجنی 

پایه: دوازدهم تجربی

نام شهر و استان: اهواز، خوزستان

میانگین تراز:5881

تعداد آزمون‌ها: 15 آزمون اصلی

شغل و تحصیلات مادر: پزشک ، دکترا

شغل و تحصیلات پدر: مهندس مکانیک، کارمند

تعداد پیشرفت :4بار

معدل : 19


 

مصاحبگر هانیه فیهنی

 


 در کدام درس نمره‌ی ۲۰ گرفته‌اید؟ روش مطالعه‌ی خود را توضیح دهید.

ریاضی، فیزیک، دینی. ریاضی و فیزیک کلاس ثبت‌نام کردم.روز قبل کلاس‌ها، درسم را پیش خوانی می‌کردم. از تمرین‌های تشریحی استفاده کردم و از خودم آزمون شبیه‌ساز نهایی می‌گرفتم.


 روش مطالعه و آمادگی شما برای درس‌های عمومی و اختصاصی چه تفاوتی داشت؟

تفاوتش در این بود که در درس‌های اختصاصی، اول درس کلاسی را می‌خواندم و بعد نمونه سؤال کار می‌کردم.ولی در درس‌های عربی و فارسی فقط نمونه سؤال کار می‌کردم.از خودم امتحان می‌گرفتم و کلاس شرکت نمی‌کردم.

 

 برای درس بهداشت و سلامت و هویت اجتماعی مطالعه شما چگونه بود؟

فقط خود کتاب را خواندم. نمونه سؤال حل کردم. همین روش را برای مطالعه این درس‌ها ادامه دادم.


 شما چگونه تعادل بین درس خواندن برای کنکور و امتحان نهایی را حفظ و ایجاد کردید؟

بعد از نیم‌سال دوم شروع کردم.روزی سه ساعت برای امتحانات نهایی هم وقت گذاشتم. و بقیه زمان خود را به کنکور اختصاص دادم.


شما در چه زمان‌هایی برای امتحان نهایی مطالعه کردید؟ در طول سال یا شب امتحان؟

من از نیم‌سال دوم شروع به درس خواندن کردم. در این بازه برای امتحانات نهایی مطالعه کردم.


 ساعت و روش مطالعه شما در دوره امتحان نهایی چگونه بود؟ چند ساعت تستی برای کنکور و چند ساعت مطالعه تئوری و حل نمونه سؤال برای امتحان؟

ساعت مطالعه من دوازده ساعت بود. از این دوازده ساعت چهار ساعت برای نهایی و هشت ساعت برای کنکور مطالعه انجام می‌دادم.


 برای امتحانات نهایی از کدام منابع مطالعاتی استفاده کردی؟ از نمونه سؤال‌های سایت قلمچی استفاده کردی؟ چه زمانی، چه روشی؟

من از سؤال‌های سایت کانون استفاده کردم. سؤال‌ها را خودم حل می‌کردم و پاسخ را چک می‌کردم. و حالت آزمایشی از خودم آزمون می‌گرفتم.

 

 روش مطالعه شما برای آمادگی در امتحانات چگونه بود؟ بیشتر مطالعه می‌کردی یا نمونه سؤال حل می‌کردی؟

بیشتر نمونه سؤال حل می‌کردم. و قبل از خواب از خودم امتحان می‌گرفتم.

                                                                                                          پانته‌آ اورجنی برتر دوازدهم تجربی با معدل 19