گفت و گو با هلما موسوی قهرمان پیوستگی

به وسیله‌ی این دفتر برنامه ریزی متوجه میشوم بازدهی ام نسبت به میزان مطالعه ام چقدر بوده است.

گفت و گو با هلما موسوی قهرمان پیوستگی

نام و نام خانوادگی: هلما موسوی

 مقطع و رشته: یازدهم ریاضی

 میانگین تراز: 4776

 نام شهر و استان: تهران

 مصاحبه گر: کتایون رستمزاده


 دستاورد شما از شرکت در آزمون‌های کانون چه بود؟

چون داخل مدرسه اصلا تست نمیزدم با شرکت در ازمون های کانون الان دارم تست زنی را بهتر و دقیق تر یاد میگیرم و پیشرفت میکنم.


برنامه شما برای شروع نیم سال اول چیست؟

با شرکت کردن منظم در ازمون ها ترازم را حداقل بالای ۵۰۰۰ برسانم و بتوانم تست زنی مباحث این نیم سال را جمع کنم


آیا در آزمون‌های هدفگذاری شرکت می‌کنید؟

بله تا جایی که بتوانم قبل از ازمون اصلی در ازمون هدفگذاری شرکت میکنم تا بتوانم سطح خود را بسنجم و برای ازمون اصلی از 10 هدفگذاری کنم.


فایده این آزمون‌ها برای شما چیست؟

 با نمونه سوال ها آشنا میشوم و متوجه میشوم داخل کدام سوال ها گیر دارم تا بتوانم برای ازمون اصلی ان ها را برطرف کنم


مطابق برنامه‌ی راهبردی درس می‌خوانید؟چگونه شخصی سازی می‌کنید، توضیح دهید که روش‌تان چگونه بود؟

بله تا جایی که وقت داشته باشم این کار را انجام میدم یا حداقل نگاه می‌اندازم اگر با مباحث مدرسه ام یکی نباشد سعی میکنم اول مدرسه ام را انجام بدهم (اگر امتحان داشته باشم) و بعد مباحث کانون را مطالعه کنم.


روش‌تان برای تحلیل آزمون‌ها چگونه است؟ آیا همه‌ی سؤالات را تحلیل می‌کنید یا فقط سؤالات غلط یا بدون پاسخ را بررسی می‌کنید؟

سوال های اشتباه ام را نگاه میکنم و یادداشت میکنم که مشکلم چی بوده.بی دقتی یا غیره. بعد از ان سوالات نزده ام را نیز بررسی میکنم و علت نزدن را در دفتر خود اموز یادداشت میکنم.


کدام درس‌ها نقطه قوت شماست؟ روش مطالعه این درس‌ها چگونه است؟

فکر کنم بیشتر ریاضی و فیزیک اول مباحث را میخوانم و نمونه هایی که داخل کتاب کار بوده یا معلم داده را خودم دوباره حل میکنم و بعد به سوال های دیگه که حل نکردم میپردازم تا در این درس ها به تسلط کامل برسم.


  در طول این سال‌ها درسی بوده که ضعیف باشید اما با تغییر روش، آن را به نقطه قوت تبدیل کرده باشید؟در کدام درس؟ چه کاری کردید؟

 ریاضی اول مشکل داشتم ولی بعد با تغییر نوع یادگیری یا حل سؤالات بهتر شدم و الان جزو نقاط قوت من محسوب میشود.


  کدام نقش آزمون‌های کانون برای شما پررنگ‌تر بود: نقش برنامه‌ای، آموزشی یا سنجشی؟ دلیل‌تان برای این انتخاب را بگویید.

  فکر کنم سنجشی تا الان بوده و به خاطر اینکه تمام درس ها را در سال گذشته خوانده بودم و فقط داشتم دوباره تست میزدم تا مطالب پارسال برایم تثبیت شود


  در کارنامه ابتدا به سراغ دیدن نمره کدام درس‌ها می‌روید؟ ایرادات هر درس را چگونه برطرف می‌کنید؟

این چند وقت شیمی و سعی میکنم نمونه سوالات شکل آن را بیشتر حل کنم تا مانند ریاضی و فیزیک به نقطه ی قوتم تبدیل شود


دفتر برنامه ریزی دارید؟ تکمیل این دفتر چه کمکی به شما از لحاظ درسی و غیردرسی کرده است؟

بله به وسیله ی این دفتر برنامه ریزی متوجه میشوم بازدهی ام نسبت به میزان مطالعه ام چقدر بوده است.


کدام یک از کتاب‌های کانون را استفاده می‌کنید؟ این کتاب‌ها چه ویژگی‌هایی دارند؟

 کتاب های آبی را دریافت کردم و بیشتر از همه اگر درس را متوجه نشده باشم از درسنامه و بعد تست های ان استفاده میکنم. البته کتاب های درس های عمومی مخصوصا عربی در تابستان بهم برای مدرسه خیلی کمک کرد .


فکر می‌کنید مهم‌ترین ویژگی که شما دارید و باعث می‌شود خوب درس بخوانید، چیست؟

 شاید چون اگر بخواهم میشینم و میخوانم تا زمانی که تمام بشه مبحث و فکر و خیال ام راحت بشه از اون مبحث برای همین اگر واقعا بخواهم میتوانم در امتحانات موفق شوم.