نام و نام خانوادگی: یاسمین فاطمه مصلحی
پایه:ششم
نام شهر و استان:هرمزگان-بندرعباس
میانگین تراز:اصلی7297 و تیزهوشان6899
سالهای حضور در کانون:نیم سال تحصیلی404-405
چند آزمون شرکت کرده است:7آزمون
شغل و تحصیلات مادر:کارمند علوم پزشکی
شغل و تحصیلات پدر:فرهنگی
مصاحبهگر :ریحانه خلیلی
- فکر میکنید مهمترین دلیل موفقیت شما در آزمون ورودی تیزهوشان، چیست؟
تلاش زیاد و پیگیری
اگر یک روز کمتر از تعداد معمول تست می زدم،بازم فردا ادامه می دادم و دلسرد نمی شدم.
- از نقش اولیای خود بگویید.
همراه من بودن،همین که من رو برای آزمونها می آوردند و اگر کارنامه اون جور که می خواستم نبود من رو تشویق می کردن به ادامه دادن.
- برنامه شما برای تابستان چیست؟
تا15تیر ماه استراحت داشتم و از بعد آن شروع کردم برای پایه هفتم خوندن و چون احساس می کنم درس علوم نیاز به خوندن دارم از کتاب 3سطحی علوم هفتم استفاده نمی کنم.
کلاس زبان هم می روم
روش مطالعه ام: از روی درسنامه های کتاب مطالعه می کنم و بعد نمونه سوال حل می کنم و در انتها از کتاب3سطحی تست حل می کنم.
مجدد یه مقدار آروم تر پیش میرم تا15شهریور که کلاس های مدرسه شروع بشه.
- سال گذشته برنامه موفق شما برای دوران تابستان چه بود و چه نتیجه ای داشت؟
ابتدای تابستان پنجم به ششم هنوز اون جدیت رو نداشتم اما میخوندم.از خیلی کم شروع کردم مثلا از50 تست،اما مستمر بود.
- روش شما برای تحلیل آزمون چگونه است؟
هر زمان که پاسخ نامه رو می دیدم،چه کاغذی چه توی سایت،اگر سوالی بود که نکته داشت توی دفتر نکاتم یادداشت می کردم اما از زمانی که فرصت کمتر بود توی دفترچه آزمون علامت دار می کردم و مجدد بازخوانی می کردم.
- دستاورد یا مهارت غیر درسی هم داشتید یا دارید؟
سال پنجم توی مسابقات داستان نویسی مدرسه نفر اول شدم.طراحی هم در مدرسه و ناحیه رتبه دارم.تا کلاس چهارم هم اسکیت بازی میکردم
- برنامه شما بعد از آزمون های دوران طلایی نوروز تا آزمون تیزهوشان به چه صورت بود. لطفا به طور مفصل توضیح دهید؟
توی بازه عید به دلیل شرایط شهرمون اونقد که باید نمیخوندم اما از15فروردین به بعد به خودم اومدم و بالاخره به خودم اومدم.و دوباره از7اردیبهشت خیلی جدی تر تلاش کردم.
- چگونه بین امتحانات پایان سال و مطالعه برای تیزهوشان تعادل برقرار می کردید؟
چون در طول سال برنامه ی هر روز مطالعه رو داشتم،با مباحث آشنا بودم به خاطر همین برای امتحانات مدرسه یه رو خوانی می کردم و بیشتر فرصت داشتم که برای تیزهوشان بخونم.
من وقتی از مدرسه میومدم ساعت1بود.و از ساعت2تا3تکالیف همان روز رو انجام میدادم و اگر مطلبی بود که متوجهش نشده بودم و یا خوب یادش نگرفتم بودم به سراغ درسنامه می رفتم.
- برای دوره امتحانات از چه منابعی استفاده می کردید؟ از نمونه سوال های سایت کانون استفاده میکردید؟
فقط از کتاب های مدرسه استفاده می کردم.
- از چه منابع کانونی برای آمادگی در تیزهوشان استفاده کردید؟
از آزمون 3به علاوه3 استفاده می کردم و در آزمون جامع25اردیبهشت هم شرکت کردم.دفترچه کار در منزلی هم که بهمون داده شده بود به امتحان مدرسه ام خیلی کمک کرد.
- کدام قسمت از سایت کانون برای شما کاربرد بیشتری دارد؟
فقط از کارنامه که درصد و تراز در آن نشون داده میشه.
- یک تجربه که در مسیر قبولی در آزمون تیزهوشان به شما کمک زیادی کرده، برای دوستان خود بگویید.
توی دوران جنگ به دلیل اینکه از شهر خارج شده بودیم خیلی نتونستم مطالعه داشته باشم ولی بعد از برگشتم شروع جدی تری داشتم.
صحبت مادر:از گروه مدرسه ای که برای گفتگو بچه ها بود خارج شد،چون خیلی وقتش رو می گرفت و بنظرم این خیلی معضل بزرگی هست اگر اولیا متوجه نشوند.
از نیمه اسفند تا نیمه فروردین شرایط بد بود اما باز بعد از اون تلاشم رو کردم.
- درس استعداد تحلیلی را با چه روشی میخواندید؟
اول درسنامه رو میخوندم و بعد تست میزدم.البته شده بود که جاییش رو متوجه نشده باشم یا یاد نگرفته باشم که میومدم تمام اون قسمت هارو علامت میزدم و در آخر از معلمم توی یک جلسه میپرسیدم.
توی سوالاتی که باید با فرمول حل میشد چالش بیشتری داشتم.
- برنامه شما در دوران جمعبندی (اردیبهشت و خردادماه) به چه صورت بود؟
امتحان ها از آخر اردیبهشت تا اوایل خرداد ادامه داشت که من برای این امتحانات فقط کتاب رو روخونی می کردم چون مباحث رو بارها در طول سال مطالعه کرده بودم،برای درس علوم چون احساس میکردم برام سخت تر هست کل روز رو مفصل خوندم،که البته خیلی هم ساده بود و امتحان خوبی بود.
بعد از امتحان ها که خیالم راحت شد دیگه تمام تمرکزم رو روی حل سوال هوش گذاشتم.
- آیا در آزمونهای طرح 3+3 شرکت کردید؟
بله شرکت کردم
- با توجه به کارنامه دستاوردها، کدام قسمتها نقطه قوت شما بودند؟ چه برنامه ای برای آن اجرا کردید؟
نقطه قوتم درس ریاضی بود:که حل تست بیشتری داشتم که باعث شده بود سطحم بالاتر بره.
نقطه ضعفم رو احساس می کردم توی درس علوم هست که البته نمرات مدرسه ام خیلی خوب بود،
معلم مدرسمون همیشه نکات بیشتر از مدرسه می گفت و ما این هارو مطالعه می کردیم که خب برای آشنایی سال های آینده پیش زمینه داشته باشیم.حتی برای درس فارسی مثلا مضارع اخباری هم بهمون آموزش می دادن.
دفترچه ی سرعت و دقت برام دشوار تر بود که یا وقت کم می آوردم یا تعداد اشتباهاتم بیشتر می شد مثلا9تا10تا اشتباه و نزده داشتم
که برای بهتر شدنش سوال و آزمون خیلی زیادی تا روز های آخر حل می کردم و درصد هام رو می نوشتم که فردا بهتر بشم و تحلیلم داشتم.

یاسمین فاطمه در کنار پدر بزرگ و مادر و پشتیبان خود
