گفت و گو با آرمیتا خلیلی (ششم تیزهوشان )

من در آزمون‌ها همیشه حضوری شرکت میکنم بخاطر اینکه در محیط آزمون قرار بگیرم .

گفت و گو با آرمیتا خلیلی (ششم تیزهوشان )

گفت و گو با آرمیتا خلیلی (ششم تیزهوشان ) 


نام و نام خانوادگی : آرمیتا خلیلی 

پایه :  ششم 

زرین شهر استان اصفهان شهر و استان : 

میانگین تراز : 5500

 سال های حضور در کانون : یک  سال

 تعداد آزمون : ۱۵ آزمون


 مصاحبه گر : نیلوفر نقدی 


هدف شما از شرکت در آزمون‌های کانون چیست؟

هدف من از شرکت در آزمون های کانون آشنا شدن با محیط آزمون و سبک سوالات مختلف و پیداکردن نقطه قوت ها و نقطه ضعف هایم در مباحث مختلف است . 

 

در آزمون‌ها حضوری شرکت می‌کنید یا آنلاین؟ چرا؟  

من در آزمون ها همیشه حضوری شرکت میکنم بخاطر اینکه در محیط آزمون قرار گیرم . 

 

برای پیشرفت در هر آزمون چگونه برنامه ریزی می کنید؟  

من برای پیشرفت در آزمون ها اول مباحثی که میدانم کمتر به آنها مسلط هستم و یا اصلا مسلط نیستم را می‌خوانم و تست های آن مبحث را حل میکنم و وقتی کاملا به آنها مسلط شدم به سراغ مباحثی میروم که به آنها مسلط هستم و در واقع آنها را مرور میکنم . 

 

نقطه قوت شما در کدام درس است ؟ روش مطالعه آن درس را توضیح دهید؟ 

نقطه قوت من در درس هوش کلامی است . سعی میکنم دایره لغت خود را افزایش دهم قبل از حل تست های هر مبحث اول ویدیو آموزشی آن را نگاه میکنم و بعد درسنامه مبحث را با دقت مطالعه میکنم و بعد به سراغ حل مباحث آن قسمت میروم . 

 

دفتر برنامه ریزی دارید؟ تکمیل دفتر چه کمکی به شما می کند؟ 

بله ،بنده دفتر برنامه ریزی دارم و  با تکمیل دفتره برنامه ریزی میتوانم تایم مطالعه و تست زنی خود را تنظیم کنم و روز به روز آن را افزایش دهم .

 

تحلیل آزمون را در چه روزی انجام می دهید؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟  

در همان روزی که آزمون را میدهم ،تحلیل آزمون را انجام می دهم . ابتدا سوالاتی که پاسخ ندادم را بررسی میکنم و علت اینکه چرا پاسخ ندادم را پیدا میکنم که در آزمون بعد تکرار نشود سپس سوالات اشتباه را برسی میکنم دلیل اشتباه خود را پیدا میکنم و آن را رفع میکنم و بعد سوالات درست را بررسی میکنم که اگر نکته داشته باشد یاد داشت کنم . 

 

 

Menu