نام و نام خانوادگی: متین رستمی
رشته و دانشگاه قبولی: دبیری زبان و ادبیات عرب , دانشگاه اهواز
نام شهر و استان: ثلاث باباجانی , کرمانشاه
میانگین تراز: 5600
نام مدرسه: صلاح الدین ایوبی
از چه سالی عضو کانون بوده اید؟ از سال 1401
چند آزمون شرکت کرده اید: 48 آزمون
شغل و تحصیلات مادر: خانه دار , خواندن و نوشتن
شغل و تحصیلات پدر: کارگر , خواندن و نوشتن
تراز کنکور: 7884
تراز سوابق تحصیلی: 8300
مصاحبهگر : فریبا خلخال
از چه زمانی و چگونه به رشته معلمی و دبیری و دانشگاه فرهنگیان علاقهمند شدید؟
از دوران متوسطه دوم به خصوص از پایه یازدهم به شغل معلمی علاقهمند شدم. یکی از دلایل اصلی، تأثیر معلمان دلسوز و سختکوشی بود که در آن دوران داشتم. رفتارشان با دانشآموزان، تأثیرگذاری کلامشان و احساس مسئولیتشان باعث شد تا من هم آرزو کنم روزی مانند آنها باشم.
در خانواده و اطرافیان شما چه کسانی دبیر بودند؟
یکی از دایی هایم دبیر زبان و ادبیات فارسی ست، حمایت و تشویق ایشان باعث شد که به این حرفه علاقهمند شوم و انگیزهام برای ادامه مسیر افزایش یابد.
توجه شما بیشتر به کدام منابع فرهنگیان بود؟
کتاب های استعداد تحلیلی هوش کلامی و غیرکلامی کانون قلم چی را استفاده می کردم و کنکور سراسری فرهنگیان، سال قبل از منابع بنده بودند.
از چه زمانی مطالعه برای فرهنگیان را شروع کردید؟
تقریبآ از اوایل مهرماه1403 با جدیت و پشتکار و برنامه ریزی شروع به مطالعه منابع فرهنگیان کردم.
آیا در آزمونهای کانون در بخش فرهنگیان شرکت میکردید؟
بله، در آزمونهای فرهنگیان کانون شرکت میکردم و آنها را بسیار مفید میدانم، چون علاوه بر محک زدن خودم، به من نشان میداد در کدام مباحث ضعف دارم و چگونه باید برای رفع آنها برنامهریزی کنم.
پیوستگی در آزمونها چگونه توانست باعث پیشرفت شما شود؟
پیوستگی در آزمونها به من نظم داد و باعث شد هیچوقت از مسیر آمادگی و فضای کنکور خارج نشوم. حتی اگر بعضی آزمونها نتیجه خوبی نمیگرفتم، باعث میشد انگیزه بگیرم و برای آزمون بعدی بهتر آماده شوم. آزمونهای منظم کانون به نوعی ستون برنامهریزی درسی من بودند.
بهترین درس شما در کنکور کدام است؟
بهترین درس من در کنکور، روان شناسی (69درصد) و همچنین تعلیم و تربیت اسلامی(72درصد)بود.
روش مطالعه من برای درس روان شناسی، ابتدا مطالعه کتاب درسی بهصورت خط به خط و دقیق و خلاصهنویسی از مطالب مهم و نکتهدار بود و سپس شروع به مطالعه درسنامه کتابهای کمک درسی میکردم و بعد از آن تستهای آموزشی را بعد از مطالعه هر فصل حل میکردم و با فاصلههای زمانی منظم به مرور نکات کلیدی و خلاصه نویسی ها میپرداختم.
روش مطالعهام برای درس تعلیم و تربیت اسلامی: مطالعهی روزانه و مستمر، حتی با زمان کوتاه, استفاده از کتابهای کمکدرسی ویژه فرهنگیان,حل تستهای سالهای قبل برای آشنایی با تیپ سؤالات
