گفتگو با ثنا میرزاجانی؛ دوازدهم تجربی قهرمان پیشرفت

سعی می‌کنم قبل تدریس استادم یه دور مطالعه روزنامه واری داشته باشم و سپس بعد تدریسشان مطالعه کامل و دقیق هر پاراگراف کتاب جداگانه و سپس بعد دو سه روز شروع به حل تست ازمایشی و سوال تشریحی برا مرور درس و

گفتگو با ثنا میرزاجانی؛ دوازدهم تجربی قهرمان پیشرفت

نام و نام خانوادگی: ثنا میرزاجانی 

پایه: دوازدهم تجربی 

نام شهر و استان:شهر اذرشهر استان اذربایجان شرقی 

شغل و تحصیلات مادر:شغل ازاد و تحصیلات دیپلم 

شغل و تحصیلات پدر:شغل ازاد و تحصیلات دیپلم

میانگین تراز:5579 

سال‌های حضور در کانون: دو سال 

تعداد آزمون‌ها: 6آزمون

 

مصاحبه‌گر :زهرا عبدالهی

 

  در آزمون‌ها حضوری شرکت می‌کنید یا آنلاین؟ چرا؟ اکثرا حضوری دو بار انلاین شرکت کردم. چون حضوری مدیریت و تمرکز بالاتری دارم و به خاطر زمان صبح بودنش امادگی بهتری برا کنکور پیدا می کنم و مشابه جلسه کنکور تصور می کنم . 

برای پیشرفت در هر آزمون چگونه برنامه ریزی می‌کنید؟سعی می کنم برنامه ریزی داشته باشم که بوجه بندی را برسانم و برم سر ازمون 

روش مطالعه موفق شما در کدام درس است؟ توضیح دهید.در درس زیست . سعی می کنم قبل تدریس استادم یه دور مطالعه روزنامه واری داشته باشم و سپس بعد تدریسشان مطالعه کامل و دقیق هر پاراگراف کتاب جداگانه و سپس بعد دو سه روز شروع به حل تست ازمایشی و سوال تشریحی برا مرور درس و در احر اتمام فصل جمع بندی فصلو با ازمون دادن انجام می دهم.

با توجه به اهمیت امتحانات و معدل،چه برنامه‌ای برای موفقیت در امتحانات مدرسه دارید؟ طبق برنامه مشاور تحصیلیم پیشرفت می کنم و جمع بندی می کنم هر مبحث و کتاب هایم را .

مطابق برنامه‌ی راهبردی حرکت می‌کنید؟ چگونه برای دو هفته برنامه ریزی می‌کنید؟ بله اکثر اوقات طبق اون پیشروی میک نم و سعی می کنم برسم .طبق برنامه راهبردی برنامه ریزی می کنم و هر درس مطالبی که  خواندم را مرور می کنم و مطالبی که نخواندم شروع به مطالعه می کنم . 

برنامه شما برای مطالعه درس‌های دهم و یازدهم چگونه است؟طبق برنامه مشاورم برای هر ازمون دو هفته قلمچی برنامه ریزی کرده و تا جایی ک برسم مطالعه می کنم و در ازمون شرکت می کنم ولی خب اولویتم ازمون های نهایی دوازدهم نه پایه .

شرکت در این آزمون‌ها چه تاثیری بر وضعیت درسی شما در مدرسه داشته داشت؟خیلی  منظم تر برنامه ریزی داشته و طبق اون می دانم کی و چه زمانی چیو باید تموم کنم و کیفیت مطالعه خودمو و ضعف های درسی را و مطالعه خودم و بعد از شرکت درازمون و دیدن کارنامه می بینم و باعث می شود قبل ازمون نهایی و کنکور رفع کنم  .

تحلیل آزمون را در چه روزی انجام می‌دهید؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟ جمعه فردای ازمون صبح ، ابتدا غلط های خودم و ضعف هایم نگاه می کنم و تحلیل می کنم و سپس میرم سراغ تحلیل گزینه های صحیحم .

با توجه به نتایج نیم‌سال اول، چه برنامه‌ای برای نیم‌سال دوم خواهید داشت؟ بیشتر زمان برای مطالعه و ازمون شرکت کردن و جمع بندی می زارم . 

برای دوران نوروز چه برنامه‌ای دارید؟ از چه منابعی استفاده خواهید کرد؟برنامه جمع بندی مطالب مطالعه شده و نرسیده هارا برسانم 

اجراشما بعد از نوروز تا آغاز دوران جمع‌بندی چه برنامه‌‌ای اجرا خواهید کردید؟  همان برنامه مشاورم و جمع بندی .                        

اگر به بودجه‌بندی برنامه‌ی آزمون نرسید چگونه جبران می‌کنید؟ سعی می کنم نرسیده ها را ازمون بعدی برسونم و  جبران کنم البته وقتی بودجه را رساندم قبل ازمون بعدی طول هفته تمرینی آزمون و تست می زنم.

 

Menu