مصاحبه با اهورا صباحی قهرمان پیوستگی

هدف شما از شرکت در آزمون‌های کانون چیست؟آشنایی با سوالات متفاوت و خود ارزیابی خود و پیشرفت در درس هایم و افزایش تست زنی می‌باشد.

مصاحبه با اهورا صباحی قهرمان پیوستگی

نام و نام خانوادگی: اهورا صباحی گراغانی 

پایه: نهم

شغل و تحصیلات مادر: معلم،لیسانس

شغل و تحصیلات پدر: معلم،لیسانس

میانگین تراز: 6000

سال های حضور در کانون: دوسال

مصاحبه گر: رقیه اقتداری

 نویسنده : فرهاد توبک

1_هدف شما از شرکت در آزمون‌های کانون چیست؟آشنایی با سوالات متفاوت و خود ارزیابی خود و پیشرفت در درس هایم و افزایش تست زنی می باشد.

2_مهم‌ترین چیزی که در این سال‌ ها از کانون و آزمون ‌ها یاد گرفته اید چیست؟در این سال ها روش های تست زنی را یاد گرفتم و مدیریت سر جلسه ازمون به من کمک میکند تا بتوانم زمان خود را مدیریت کنم .

3_در آزمون‌ها حضوری شرکت می‌کنید یا آنلاین؟ چرا؟حضوری چون در ازمون های حضوری حواسم جمع تر است و تمرکز بیشتری دارم 

4_ازکدام کارنامه های جعبه ابزارکارنامه استفاده می کنید؟ از هریک چه استفاده‌ای می کنید؟

بیشتر از کارنامه اصلی استفاده میکنم و بعد از سه چهار آزمون از کارنامه پنج نوع درس استفاده میکنم.

5_از کدام منابع کمک آموزشی کانون استفاده می کنید؟از کتاب های سه سطحی کانون بیشتر استفاده میکنم.

6_دفتر برنامه ریزی دارید؟ تکمیل دفتر چه کمکی به شما می‌کند؟بله به نظم دهی کار ها کمک می کند و می‌توانم از وقتم  به خوبی استفاده کنم.

7_تحلیل آزمون را در چه روزی انجام می‌دهید؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟در روز جمعه،ابتدا غلط ها و سپس نزده ها را تحلیل کرده سپس دوباره سوال را حل میکنم.

8_آیا در آزمون های هدف گذاری و مشابه پارسال شرکت می کنید ؟ چرا ؟بله چون باعث می شوند بیشتر با تیپ سوالات آشنا شوم و بتوانم با تمرین آن ها در آزمون های اصلی امسال پیشرفت کنم.

سخن پایانی:ازهدفتان دست نکشید و سعی کنید با برنامه ریزی به جلو حرکت کنید و در مسیر با فکر کردن به مقصدتان که همان هدف ارزشمندتان است، خستگی هارا کنار بزنید.

Menu