کوثر هنرپرور، دوازدهم ریاضی با میانگین تراز7100 از قروه کردستان
مصاحبه گر: پویا صالحی
در نیمسال اول دوازدهم سعی کردم مباحث دروس دهم را به شکل کنکوری و مطابق برنامه راهبردی، در کنار پیشروی دروس دوازدهم جلو ببرم. همچنین دروس عمومی و اختصاصی دوازدهم را بهصورت تشریحی و طبق برنامه راهبردی مطالعه کردم. در نیمسال اول، بر اساس ارزیابیهایی که از کارنامه آزمونها داشتم، مطالعهام را پیش بردم و با حل سؤالات تشریحی، مرور مطالب و حل تستهای بیشتر، به تسلط بالاتری رسیدم. همچنین مواردی که نیاز به تمرین و تکرار بیشتری داشت را شناسایی کردم.
برای موفقیت و تسلط بیشتر، سعی کردم انواع مرورها را داشته باشم؛ از جمله مرور تستی، مرور تشریحی، استفاده از آزمون برای مرور و مرور مطالب درسی از روی کتاب. بعد از این مرورها، همیشه زمانی را برای کشف اشکالات در نظر میگرفتم و در نهایت با حل تستهای بیشتر، اشکالاتم را برطرف میکردم تا مطالب بهخوبی برایم جا بیفتد.
سعی میکنم در نیمسال دوم، دروس دوازدهم را مطابق برنامه راهبردی و تا پایان اسفند، طبق برنامه پیشروی سریع به اتمام برسانم. در ماههای بعد، زمان بیشتری را صَرف تستزنی از منابع سخت و آزمونهای مبحثی و جمعبندی میکنم تا مطالب را جامعتر یاد بگیرم و در کنار آن، خودم را برای امتحانات نهایی خردادماه آماده کنم.
